Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnCzyliKtosCzyliJA

znudzony maz pozna znudzona mezatke

Polecane posty

Gość OnCzyliKtosCzyliJA

chetnie poznam mezatke znudzona malzenstwem.

Gość OnCzyliKtosCzyliJA
czym?

może boleć...później nad małżeństwem trzeba pracować, byc wyrozumiałym, starać się nie popaść w rutynę. Jasne, takie znajomości po kryjomu są fascynujące, dodają energii, odmładzają.... same pozytywy. Tylko czy warto?

same pozytywy? Co ty piszesz? jesli mu nie pasuje żona, to niech sie rozwiedzi i dopiero szuka. jak można ranic kogoś bliskiego? Moze nie powinien brać ślubu. Dla mnie tacy faceci, to cwele.

Gość OnCzyliKtosCzyliJA
moze trzeba zrobic jeden krok wstecz zeby pozniej isc na przod

VB rozwód jest niepotrzebny. zdrada jest jak najbardziej podniecająca.

Gość OnCzyliKtosCzyliJA
macie chyba racje nie warto, jakos dola zalapalem i chcialem z kims pogadac..moze trafi sie jakas porada. Musze cos z tym zrobic bo nie wytrzymam dluzej

Gość rogalik z cynamonem
nie jestem znudzona...dzis raczej wnerwiona do granic wytrzymalosci... na roman sie nie nadaje...ale na flirt :) dzis - czemu nie?!

zoa VB rozwód jest niepotrzebny. zdrada jest jak najbardziej podniecająca. starałem się być delikatny, ale napiszę Ci dziwko dosadnie - Pierdolisz głupoty szmato.

OnCzyliKtosCzyliJA macie chyba racje nie warto, jakos dola zalapalem i chcialem z kims pogadac..moze trafi sie jakas porada. Musze cos z tym zrobic bo nie wytrzymam dluzej Jak Ci źle, o moze razem z żoną postarajcie się to naprawić. a jak on Cię nie kręci, albo się nie da naprawić namietnmości, to moze pomyślcie o rozwodzie? Po co się ranić i ograniczać wolność? Wtedy nikt nie będzie szczęśliwy i nie bedzie miał ułożonego życia.

Gość OnCzyliKtosCzyliJA
spokojnie nie obrazajmy sie wzajemnie, priorytet to kultura

Gość rogalik z cynamonem
ooo kultura przede wszystkim :) lubie to haslo, jeden z moich ulubionych cytatow z pewnej ciekawej ksiazki :) OnCzyliKtosCzyliJA moze czytales, bedzie o czym "poflirtowc" ? :)

VB dlaczego tak sie unosisz? każdy ma w zakamarkach swojej duszy jakieś ciemne pragnienia. inna sprawa to z nimi walczyć, marzenia zostawić marzeniami i być wiernym. Ja jestem daleka od zdrady, ale potrafię zrozumieć taką potrzebę

Gość OnCzyliKtosCzyliJA
chwilka ide zapalic z/w :)

Gość OnCzyliKtosCzyliJA
rogalik z cynamonem: chcesz flirtu to napisz na gadu. 2455992

Gość sqdwd
tomku, co z Twoja zona nie tak? na zdjeciach ladnie razem wygladacie :)

zoa VB dlaczego tak sie unosisz? każdy ma w zakamarkach swojej duszy jakieś ciemne pragnienia Gówno prawda. Spałem z wieloma kobietami, a mimo to nigdy w życiu nie zdradziłem. Nawet z moją fuckingfrend sypiam od 7 lat wyłącznie i nie sypiam z innymi, choć nie mamy wobec siebie żadnych zobowiązań. Jesli ktoś zdradza stałego partnera bez jego zgody i robi mu przykrość, to jest szmatą i takie coś nie zasługuje nawet na to żebym z nim dyskutował.

Lubisz krzywdzić innych? Ciekawe czy sama lubisz być krzywdzona. Co za debilna idiotka :O

Gość rogalik z cynamonem
VB zdrada za pozwoleniem partnera??? a cozto w takim razie za partner??? OnCzyliKtosCzyliJA------->nie mam gg :)

VB--- nie napisałam,ze zdradzam, nie napisałam też że pochwalam zdradę. Te "same pozytywy" miały byc lekko cyniczne, autor tematu chyba zrozumiała, Ty raczej nie. VB nie masz żadnych słabości? Taki jesteś silny? Cóż złego w walce z słabościami, co złego w ukrytej tęsknocie za tym co niedozwolone? Przykro mi,że potraktowałeś mnie w taki sposób, nic o mnie nie wiedząc. acha, to w tej dyskusji mało istotne ale jestem wierna jak pies, chociaż zdarza mi się zamyślić nad perspektywą "zakochania na chwilę"

Gość OnCzyliKtosCzyliJA
rogaliczku no szkoda