Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka i Matka

JAk stac sie obojetna? Chce pokazac mezowi,ze ja tez potrafie tak jak on!!

Polecane posty

Gość Mezatka i Matka

Jestesmy malzenstwem od roku.Mamy rocznego synka.Kiedys bylo miedzy nami pieknie..ale wiem! To bylo kiedys!! Odkad zaszlam w ciaze mezowi odechcial sie sex,nie byl taki jak kiedys..kiedys budzil mnie nawet o 5 rano:) na "to" a teraz? Teraz jest rutyna! Kiedys bylam o niego bardzo zazdrosna i mu to pokazywalam!Teraz staram sie nie reagowac jak on mi na zlosc robi i gapi sie na te laski w tv,chodzi mi o teledyski muzyczne. Chcialabym pokazac mu,ze jesli dalej tak bedzie to mnie straci..Tylko nie wiem jak :-o Nie mam pomyslow..Na pewno juz nie pokażę mu zazdrosci..Ale to mało..on musi poczuc,ze jeszcze troche i przez swoje zachowanie mnie straci! Nie chce byc juz kura domowa..Mamy synka,jemu poswieca wiecej czasu..:( Jak sie go pytam co z nim jest,czemu juz nie jest taki jak kiedys to mowi,ze jest ok i kocha mnie nad zycie i bardzo mu sie podobam,ale jest przemeczony.. Chcialam zapisac ise na silownie,ale nie zgodzil sie..W sumie to byl zly pomysl,bo on pracuje do pozna a i tak nie mamy zbytnio kasy.. :-o Jakies pomysly?

jestes zazdrosna bo gapi sie na laski w teledusku????????? To moze go do pracy nie wypuszczaj,bo tez idzie z otwartymi oczami................................................................................................................................................

Gość nie chłopak
chciałaś zapisać się na siłownie, to znaczy, że nie wyglądasz tak jak wcześniej? A ile mąż pracuje? Ma powód, żeby faktycznie być zmęczonym?

Gość Mezatka i Matka
Nie,udalo mi sie dawno zrzucic kilogramy po ciazy.Chcialam sie zapisac,by troche oderwac sie od codziennosci..By cos dalo mu to do myslenia. Pracuje po 12 godzin..Od poniedzialku do soboty :( Co do lasek z tv..On mi robil na zlosc i specjalnie sie gapil jakby chcial je ..Ale nie robilam mu o to awantu,wiec twoje glupie gadanie jest conajmniej nie na miejscu..

Gość nie chłopak
to może Ty też zacznij się gapić na facetów z teledysków?? A tak poważnie, czyli życie wygląda tak, że Ty w domu, sama zajmujesz się dzieckiem, a on całe dnie w pracy? A jak przychodzi, albo w niedziele, to zajmuje się dzieckiem? Masz czas na długą kąpiel?

Gość kup koniecznie ksiazke
DLACZEGO MESZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY i bedziesz wiedziala co robic jak z nim postepowac gwarantuje!!!aaaa albo szukaj na necie jest do sciagniecia!powodzenia

Gość Mezatka i Matka
Nie,no on mi pomaga przy synku..Od urodzenia.Wstawal razem ze mna..A po cesarce to w ogole sam mi synka podawal,przewijał :) Ale o mnie zapomnial juz :( Jak ja sie gapie na innego to zaraz wyłacza tv :( Tak,zycie wyglada tak,ze ja siedze z synkiem a on w pracy.W niedziele zawsze gdzies wyjdziemy,to do parku na spacer(a mamy tu piekne,mieszkamy w belgii)..Ale nie moge powiedziec ze nie zajmuje sie synem,bo sie zajmuje.Nieraz jak ma wolne to zabiera mi go na spacer czy gdzies zebym mogla spokojnie posprzatac i posiedziec.. Doceniam to,ale ja sie dla niego juz nie licze i to mnie boli..czuje sie jak nikt..jak nie zona..:( nawet mysle by sobie kogos znalesc

Gość do mężatka i matka
tak tylko pytam... mieszkacie w Belgii, mąż pracuje po 12godz i nie macie kasy? Może warto pomyśleć nad zmianą pracy lub powrotem do PL? Ja mieszkam w NL, mój mąż pracuje ok 7,5-8h i mamy 2 dzieci, dajemy radę bez problemu.

Gość zinnka
Moze przestalas byc juz dla niego atrakcyjna? Moze traktuje cie juz tylko ja matke waszego dziecka? Kobieta ZAWSZE powinna byc przede wszystkim kobieta, a nie sprzataczka, kucharka, praczka ....Ubieraj sie seksownie, zrob makijaz, fajna fryzura CODZIENNIE, a nie tylko na wyjscia, usmiechaj sie przy kazdej mozliwej okazji, a co najwazniejsze przestan marudzic, to facetow strasznie wkurza. Pokaz, ze jednak jestes kobieta, a nie tylko gospodynia domowa. A tak swoja droga...nie wierze, aby jakikolwiek facet pracowal az tak duzo i nie mial z tego sporo kasy. Jestes pewna, ze on ten czas naprawde spedza w pracy?

Gość nie chłopak
moja mama też pracowała po 12 godz. i miała z tego marną kasę, ale to w Polsce, nie wiem jak jest w Belgii. A masz jakieś koleżanki z którymi się spotykasz? Może zacznij sobie organizować czas, jakieś hobby? Wiesz, taka odskocznia od codziennego życia.

Gość Mezatka i Matka
No wiecie,bez przesady..Tu nie zarabia sie milionow.Moj maz normalnie pracuje 9 godzin,ale dojazd mu zajmuje te pozostale godziny..Wiec nie ma go 12 godzin.. Jestem pewna,ze jest mi wierny..Nie o to mi chodzilo..:( :-o Zarabia normalnie,jak kazdy Polak za granica(majacy na utrzymaniu rodzine).. My jestesmy tu legalnie,wiec 500 euro odchodzi nam na ubezpieczenie.No i za mieszkanie 500 i 100 racunki..No i doliczcie podatki :-o Na zycie nam wystarcza..ledwo..:-o

Gość gość
nie znam całej twojej sytuacji . nie wiem co znaczyło tak jak kiedyś ale mogę się domyślać. mam dla ciebie radę nie wiem czy ci pomoże bo musisz się skupić na sobie a nie nad zmianą męża. ty jestes poprostu bardzo zazdrosna i wydaje mi się że zachowujecie się jak małe dzieci. staniesz się obojętna jak przestaniesz okazywać emocje nie bądz o bylo co zła nie obrażah się jak patrzy a inne kobiety np. w tv powiedz nie wiem o co tyle gadki zwykła baba , chyba gust ci się pogorszył, i śmiej się ale bez złośliwosci bez emocji , albo powiedz czesz się jak i wymyśl jak kto może jakiś piłkarz , powiedz mu to jak stoi do ciebie tłem np. myjąc ręce obejmij go wtedy przytulając sie do niego i obejmuj krzyżując ręce na jego brzuchu , to są takie drobiazgi ale [amiętaj mężczyzni nie reagują na emocje tylko na słowa więc nie szantażuj go żeodejdziesz tylko go poproś o to czego pragniesz od niego powiedz ile szczęścia dawało ci jego wześniejsze zachowanie a jeżeli to się nie zmieni oczywiście daj mu czasu ... pozdrawiam cię i nie okazuj zazdrosci nie okazuj zazdrosci , nie okazuj zazdrosci

Gość gość
Idiotka.