Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LolaDD

Buty Emu czy Ugg??

Polecane posty

Gość LolaDD

Hej:P Chce kupić buty Emu lub Ugg ale nie wiem które sa lepsze;/ I chciała bym sie dowiedzieć które sa lepsze,jak sie je czyści,czy opłaca sie kupić podróbki czy oryginalne i czy ktoś z Was może wie gdzie je kupić w Poznaniu,Kościanie lub Śremie??

Uggsy to są te pierwsze i najlepsze, z tym, że nie wiem czy da się je gdzieś w Polsce ich dotknąć i zmierzyć. Emu w sumie wyglądają identycznie i te najczęściej zobaczysz na ulicy, są chyba równie dobrze wykonane. Wiem gdzie Emu kupić w Warszawie.

Gość mam oryginalne emu i jestem
z nich zadowolona, z tym ze nie na kazda pogode sie nadaja (w koncu to zamsz, mam model cheaspeak bodajze, juz go nie widzialam od dluzszego czasu w sprzedazy) widzialam kilka modeli w galerii dominikanskiej we wroclawiu (ale rok temu), poza tym to glownie chyba allegro uggow w ogole w polsce nie widzialam (nie liczac allegro o ile tam sa oryginaly), no i z tego co kojarze sa drozesz

Gość ja mam emu
Ja mam oryginalne emu:D i jestem zadowolona:) Kupiłam je w Poznaniu raczej Luboniu ale to jedno i to samo xD w Factory i płaciłam jakoś 370zł;P

Gość Delicja00
Te buty może i mają coś w sobie, chociaż wyglądają trochę tak jak kapcie lecznicze na reumatyzm. :D

Ja mam z Emu i nienarzekam. Chociaż trzeba przyznać, że dar do szybkiego niszczenia butów to mam niesamowity. Ale jeszcze mi się trzymają, więc chyba są dobre. W sumie to buty, ale ja z nich zrobiłam pantofle :) http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-17302-EMU-W10017-NOOSA-BLACK.html A jednak w pantoflach też się dużo chodzi, więc musze przyznać, że są solidne. Bo takiej osoby jak ja z darem niszczenia obuwia rzadko można spotkać, więc mówię to szczerze.

Gość Ale jak to pantofle