Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz17

Mam 17 lat poznałem 19 latke z dzieckiem

Polecane posty

Gość wer23e4
frentii ludzie....przestańcie posługiwać się stereotypami...skąd przypuszczenie, że szuka kasy??? moze ma jej jak lodu??

skąd przypuszczenie, że szuka kasy???...skad jakiekolwiek gdybania o kims o kim sie nic nie wie.... a ty kolego sprobuj :) nie masz nic do stracenia.... za pare lat jesli bedziecie wciaz razem , moze sie okazac ze to jest to czego szukalbys a samo ci wpadlo w rece :) 🖐️

Gość ert34r54
życzę ci żebyś się nigdy nie przekonała ze wiedza nie zawsze wystarczy :-D

radioaktywna skarpetka kazdy ma jakas przeszlosc.Nawet jezeli sie "puszczala"to jej sprawa:O ale sie wczulas:P

Mateusz17 pogadaj z nią co jest z tym ojcem dziecka. A tak wogóle to sądze, że jeśli chcesz się z nią spotykać, to powinieneś, ludzie popełniają błedy w młodości, może to dziecko pokochasz tak jak i ją. I nie piszcie, że 17 latek nie potrafi kochać. Znam wiele osób które w wieku 15 lat zaczeły zwiek i do tej pory są w tym samym związku a mają ponad 20 lat. Nie mówie, że każdy taki jest, ja bym tak nie mogła xD

Gość foxi0009
Moja kuzynka też ma 19 lat i dziecko i jest z facetem który je akceptuje jak swoje. Są szcześliwą rodzinką :P Tylko ona bardzo zazdrosna jest :)

Wkońcu odrazu ślubu z nią nie bierzesz. Poznaj ją czy jesteście siebie warci. Wkońcu gdyby każdy myślał jak niektore osoby z tego forum, wszystkie samotne matki byłyby starymi pannami, nie mogącymi liczyć na ponowną miłość. Kurcze jeszcze pod żadnym problemem tyle komentarzy nie dałam co tutaj heh

Gość mirka30303030
"dlaczego nie jest z ojcem dziecka? puszczała się?" :-O :-O :-O wiesz ile rodziców nie jest razem?? i tych młodych i tych zupełnie dorosłych??? a tobie pierwsze co się nasuwa, to "puszczała się" :-O ja w wieku 19lat też byłam samotną matką z tym, ze nie puszczałam się, ojcem dziecka był mój pierwszy partner. byliśmy ze sobą jeszcze jakiś czas po urodzeniu dziecka ale w końcu to ja kopnęłam go w dupę bo mnie nie szanował.

frentii ma racje. spierdalaj gdzie pieprz rosnie, masz dopiero 17 lat, przejdzie ci, i z czeasem znajdziesz porzadna dziewczyne. bo ta obecna to mi suką zalatuje. no bo popatrz sam, miala 17 lat jak zaszla w ciaze, czy to jest normalne? po prostu maloletnia dupodajka. szkoda na takie czasu. znajdziesz lepsza, nie pakuj sie w takie gowno.

Gość fgfvergrgtr
hahahahaha!!! a te co mają 19 lat i nie maja dziecka to pewnie cnotki niewydymki :-D ta po prostu zaszłą w ciążę, może była bardziej wstrzemięźliwa niż typowa współczesna 17latka

zapewniam Cię, że współczesne 17latki nie są wstrzemięźliwe haha xD Ja nie sądzę, że była szmatą, może poprostu się nieszczęśliwie zakochała, a facet nie chcąć mieć dzieciaka "kopnął ją w dupe", może był głupim małolatem. A ona nie wiedziała, co robić. Dała mu dupy, nie zabezpieczyli się, albo zabezpieczyli ale gumka pękła czy coś i dziecko jest, czasu cofnąć się nie da. A wy uważacie, ze jak ma już 2letnie dziecko to szmata. To ile wy mieliście lat, gdy przeżyliście swój pierwszy raz, nie mówcie, że czekacie do ślubu bo nie uwierze. Wkońcu sex to normalna rzecz, powyżej 15 lat miała, czyli przestępstwa nie popełnili, a że wpadka, chuj takie jest życie. Może z tym 15 lat miała to przesadziłam, bo dla mnie 15 latki które dają dupy to mimo wszystko szmaty.