Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linda Ewangelisssta

Pomóżcie-czekam na opinie o kremach pod oczy

Polecane posty

Gość Linda Ewangelisssta

Wiem, że dużo tematów było na temat kremów pod oczy. Ale chciałabym w tym jednym miejscu zebrać jakieś wnioski. Czy macie jakiś krem, który naprawdę zredukował zmarszczki? Albo może miałyście jakiś zabieg, nie wiem, jakieś zastrzyki, po których możecie powiedzieć, że zmarchy znikneły lub się zmniejszyły? Mam 25 lat ale bardzo cienką skórę pod oczami, i pewnie dlatego są już na niej zmarszczki, które mi strasznie przeszkadzają. Ratujcie sprawdzonymi metodami. Proszę wpisujcie wiek i jaki krem/zabieg polecacie.Dziekuje za odpowiedzi.

Gość Vichy Vichy Vichyyyy
Vichy

Gość Ja też chetnie sie dowiem

Gość Euretika
witajcie kochane. ja mam 23 lata i w NAturze polecono mi LIrene -krem regenerujacy pod oczy i na powieki z Folacyną.na dzien i na noc. cos 15 zł chyba zaplacilam ale jestem zadowolona

Gość Euretiko- ale działa
naprawdę? widać efekty?

Gość Pewnie geny
szczęściaro :)

Gość wiek nie ma tu nic do rzeczy
liczy się stan skóry/ cery. Mając 25 lat stan Twojej skóry może odpowiadać skórze 40 latki i odwrotnie. Zbierz kilka próbek i zobacz co jest dla Ciebie odpowiednie. Skóra pod oczami u każdego jest cienka a zmarszczki? no cóż z reguły jest to sprawa genów... kremy choćby nie wiem z czego były i tak nie pomogą- mogą zminimalizować ale nie pozbędziesz się zmarszczek jakbyś nawet nałożyła pod oczy ze 3 tubki kremu. Chcesz pozbyć sie zmarchów choć na jakiś czas? zafunduj sobie botoks ;)