Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotkowidzka

soczewki kontaktowe dla kazdego?

Polecane posty

Gość krotkowidzka

hej mam pytanie czy soczewki kontaktowe kazdy moze nosic? nosze okulary, a w zasadzie powinnam nosic...nie pasuja mi one i jakos dziwnie sie w nich czuje bo jak bylam młodsza to wzrok mialam bardzo dobry..i jakos nie jestem do nich przyzwyczajona i tak pomyslalam ze moze zaczac soczewki nosic. i sie zastanawiam czy nie ma ograniczen co do ich uzywania i jaka ich jest cena?

soczewki są produkowane od -8 do +8 bodajże. Ograniczeń nie ma jako takich, chyba ze oko najzwyczajniej będzie je odrzucać(rzadko się zdarza ale się zdarza). Musisz tylko odpowiednio je dobrać!! A cena, zależy jakie chcesz, ja noszę kolorowe z J&J i na pół roku cena wynosi mnie ok.200zł. Przy bezbarwnych o polowe taniej. Obczaj sobie ceny w "emartek chamerlik" wpisz w wyszukiwarce, ja tam kupuję i muszę powiedzieć ze nie znalazłam tańszego sklepu, a i towar jest oryginalny(kupuję juz tam półtora roku)

Gość krotkowidzka
dzieki na informacje ;) mam nadzieje ze moje oko przyjmie soczewke bez przeszkod :)

Ja do wielu lat kupuję soczewki, ostatnio zamawiam w sklepie www.szkla.com. Polecam, to bardzo profesjonalny sklep, na którym się nie zawiodłam. Mają bardzo duży wybór soczewek dobrej jakości. O to, jakie soczewki powinnaś nosić najlepiej spytaj lekarza, on powinien dobrać takie, które będą najodpowiedniejsze.