Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faktfaktem

jestem 27-letnia dziewica

Polecane posty

Gość faktfaktem
A jak poznalas swojego jedynego?

Gość fdsfdfdf
Najpierw poznawałam facetów przez serwisy randkowe. Nic nie wypaliło ale nabrałam trochę takiego dystansu i luzu. Potem zdarzyło się jakieś spotkanie, zresztą grupy na co dzień pisującej gdzieś tam w necie, i wypatrzyłam fajnego (tak na oko) faceta. Zdobyłam od koleżanki jego numer, zadzwoniłam pogadać, umówiliśmy się na piwo i polubiliśmy a dalej potoczyło się dość szybko. Fakt że miałam farta że on mieszkał blisko ale sprzyjało temu że spotkanie było w moim mieście, i że znalazłam pretekst żeby go na o piwo wyciągnąć, niemniej pomogłam szczęściu. Warto żebyś ty też się rozglądała. Może to truizm ale bywaj wśród ludzi. Może nie od razu ale za którymś razem ktoś wpadnie ci w oko a wtedy nie ma sensu się wycofywać.

Gość faktfaktem
A kiedy powiedzialas mu ze byl Twoim pierwszym? I co na to powiedzial?

Gość fdsfdfdf
Kiedy mu powiedziałam? Gdy nasze wzajemne... hmmm... pieszczoty posuwały się coraz dalej i zapowiadało się na coś więcej. Chciałam wtedy żeby zrozumiał dlaczego się wycofuję i nie idę na całość. Co powiedział? Nawet niespecjalnie pamiętam. Był trochę jakby zaskoczony i to tyle... Potem okazało się że chyba nie uwierzył bo za którymś razem, gdy znów się dotykaliśmy, ze zdumieniem stwierdził "ty NAPRAWDĘ jesteś dziewicą". Heh... miło wspominać... Rzecz w tym że gdy się czuje coś więcej do drugiej osoby, gdy wybrało się dobrze, to konkretne słowa nie mają takiego dużego znaczenia.

Gość hej... ho
widzisz fakcik nie ma si co lamac i Tobie sie uda

Ja uważam że skoro do tej pory nic to już zostaniesz starą panną dziewicą. Wiem to z własnego doświadczenia , wraz z wiekiem te bariery stają się już coraz większe. Niestety ale z twojego dziewictwa będzie zadowolony jakis spaprany psychicznie stary prawik.

Gość o michałłe sim odezwałło

Gość faktfaktem
nie zakladam az tak fatalistycznych wizji... Oby ten jedyny sie juz w koncu zjawil :)

Gość hej... ho
z calego serca Ci tego zycze

Gość faktfaktem
Dziekuje =)