Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprzedszkolaka

czy wasze dzieci jedzą śniadanie przed wyjściem do przedszkola?

Polecane posty

Gość mamaprzedszkolaka

czy jedzą śniadanie dopiero w przedszkolu?

Gość jesli w przedszkolu
jest sniadanie - to po co ma jesc w domu ?

Gość polt
zależy o której wstaną, czasami daję im jakiś serek, ale mały w miarę, a mały czasami zamiast serka dostaje z 90 ml mleka/ chodzi do żłobka/, dzieci prowadzę na około 7.40. o 8.10 mają śniadanie w przedszkolu

Gość poo co w domu
no jasne że tylko w przedszkolu, bo wsumie jakoś wątpię że dziecku chce się jeść przed 6 rano, moja 5 latka wypije kakao i potem w przedszkolu je śniadanie

Gość mamaprzedszkolaka
niby masz rację ale śniadanie w przedszkolu jest o 8.30 a dziecko do przedszkola przychodzi ok. 7 dlatego pytam

Gość poloiiiiiiiiiiiiiiiiiiisususu
ic czeka od 6ej do 8.30 za skibka chelba, zalosne jestescie,w iem co mowie, co widze to co dzien, chleba zalujecie?

Gość mamaprzedszkolaka
no ale jednak te kakao wypija, więc nie idzie tak całkiem z pustym brzuszkiem

Gość no to jak tak wczesnie
przychodzi to daj dziecku w domu jakas mala kanapeczke i szlanke mleka

mój budzi się o 6.30 a śniadanie mają o 9 no to chyba musialabym byc nienormalna zeby mu nic nie dać. Poza tym nie wiem ile on tam jes więc wole wiedziec ze cos rano zjadł.

skopiujcie cały link bo jak klikniecie to się otwiera ale nie ten właściwy artykuł.

moj synek chodzi czesto na 8.00..sniadanie w domu je ale to przewaznie płatki na mleku.w przedszkolu tez je sniadanko

Witam. Mój synek je w domu śniadanko(zazwyczaj cos mlecznego), nie wypuszcam go z domu na głodny żoladek, pozatym w przedszkolu marnie idzie mu jedzenie, wiec wole miec pewnosc ze wogóle cos zjadł :)

Gość gość
Je pół bułki, po powrocie zjada obiad z nami koło 16 i później kolację ok. 19

Gość fota
Darmowa wyszukiwarka opiekunek, niań, personelu domowego! Na tej witrynie szybko i łatwo znajdziesz nianie lub opiekunkę, która pracuje w interesującej Cię okolicy. Zapraszam, www.naszaopiekunka.pl

Gość gość
W domu jajko albo serek biały z pieczywem, przed żłobkiem (i śniadaniem tamże).

Gość gość
mój je bo wstaje o 6 a śniadanie w przedszkolu ma dopiero o 9 poza tym ja z mężem jemy śniadanie to młody ma patrzeć i mamy Mu nie dać? ;)

Gość gość
mój wstaje myje zęby, ubiera się i wychodzimy a śniadanie w przedszkolu ma o 8:15 nie pcham jak inni serków, jogurtów z reklam hehe

Gość gość
Jak idzie na 7, to dostaje pół bułki z miodem lub szynką, jak idzie przed samą 8 to tylko popije coś ciepłego i ma śniadanie za chwilkę. A serków z reklam nie je wcale - pudło.

Gość gość
Mój idzie na godzine ósmą ale absolutnie mu nic nie daje, bo to by zmniejszyło szanse na zjedzenie sniadania w przedszkolu. Jest niejadkiem i nawet za dnia mam z nim problem aby w ogóle jadł.

Gość gość
Zawsze coś mu daję. Nigdy z pustym żołądkiem nie wychodzi. Szklanka mleka lub soku, albo Actimel, albo pół kanapki. Niewiele, ale zawsze coś zje rano. w przedszkolu normalne śniadanie.

Gość gość
oczywiście, że je rano śniadanie. Wszyscy razem jemy o 7, w przedszkolu jedzą o 9.00. Mało tego - w przedszkolu jest obiad a i tak w domu jemy razem popołudniu zupę lub drugie.

Gość gość
Zawsze daje coś do zjedzenia. O 7:00 córcia przeważnie je serek lub połówkę bułki z dżemem bądź wędliną i herbatka. Śniadanie w przedszkolu ma o 8:30. Nie puscilabym tak na głodnego...

Gość gość
Nie, jedzą normalnie w przedszkolu. Córka zwykle pija kakao w domu, synuś zwykle nic nie je. Prosto do przedszkola na śniadanie.

Gość gość
zawsze, mniejsze czy większe, ale zawsze

Gość gość
Daję kaszę, u córki w przedszkolu śniadanie jest o 9, a córka jak się jej nie przypilnuje nie zje wszystkiego,więc wolę żeby zjadła w domu nawet jeśliby miała nie zjeść w przedszkolu.