Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobowośćpsychopatyczna

od 2 tygodni piszę list do psychologa

Polecane posty

ale oprócz tego, że nie mam mieszkania od 10 lat niewiele z tego więcej wynika. Czy ma sens pisać dalej? :(

Gość zapytam tak
czym się objawia Twoja osobowość psychopatyczna?

Chyba jutro znowu ten list przeredaguję bo co? co jak inaczej? :( każdy psycholog normalny mnie wyśmieje z moimi problemami. :(

Po wszystkich jadę sobie równo, a sama nic nie robię do przodu, ale wiesz mam racji o tyle, że to rodzina i wszyscy po których jadę wpakoowali mnie w ten shit. Już 4 lata temu chciałam z tym skończyć (praca w szkole bez znajomości) i do dziś czuję nóż na gardle. No wiesz... to ja nóz w plecy i tyle - no a jak niby inaczej? :(

Ołówkiem se piszę moje zwierzenia. Ale nie napisałam tam wielu istotnych rzeczy. Snu diabelskiego przez wynajem. W sumie kilka snów diabelskich miałam. A jeden KOSZMAR. Ale kogo to obchodziło? A teraz wolę już nic nie mówić bo jeszcze mi ktoś będzie zawiścił znowu - nie wiem czego. Kiedyś mi chyba biegania na pociąg zawiszczono no albo tych wynajmów - już nie wiem czego bardziej można było mi zawiścić. :( Ale w Polsce zawsze się znajdzie coś do pozawiszczenia - choćby i g.. - jak mogłam nie wziąć tego pod uwagę :(

Coś do pozawiszczenia i coś do OBGADANIA, nie? :(