Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem żałosna

o robiliście w sylwestra? Moze nie tylko ja jestem tak beznadziejna...

Polecane posty

bo siedziałam sama w domu. To jest nie normalne prawda??

Gość wiesz kiedy to było

Gość masz z tym prblem ponad
pol roku minelo a Ty jeszcze roztrzasasz sie nad tym ze w domu siedzialas... Zal mi ciebie

wiem ale w temacie o matkach bez zainteresowań parę razy kobietki wspomniały o wypadzie na sylwestra dla swoich mamusiek. Przypomniało mi się... Przez 18 lat miałam w życiu tylko jednego udanego sylwestra, a tylko 2 poza domem. Najgorszy był 2 lata temu kiedy to popłakałam się i sama wracałam 3 km do domu.

niby co:( chyba si gdzieś wproszę i już

Gość xfdgd
od zawsze siedzę na sylwestra w domu. Ostatnio nawet miałam już wpłaconą kasę na imprezę, bo chciałam się wyrwać, ale i tak zostałam w domu. Wszystko przez moją depresję, nie mogę się przemóc :(

powiem wam ze coś w tym jest bo ja też urodą nie grzeszę i wydaje mi sie że i w tym roku będę przed tv A w tamtym roku to sie upiłam aż samotnie

Gość a mi szkoda
to ja wygrywam: 2007/2008: - sama, - w cudzym mieszkaniu, - z CUDZYM KOTEM, który mnie nienawidził, - mocno przeziębiona, - ze świadomością, że nie mam własnego mieszkania, jestem biedna, samotna, nieszczęśliwa; i co raz telefony od mamy, i siostry, które się zastanawiały, czy już się spiłam w sztok :D

Gość hebcv cb c
rok temu byłam ze znajomymi , a takto hmm ze 3 rayz pod rzad sama w domu

Gość w zeszłym roku miałam
w Sylwestra pogrzeb w rodzinie - więc zabawy żadnej.....

Gość pyyk
ja bylam na kafe, poznalaam swiieettnych z ludzi z którymi do teraz utrzymuje kontakt. Popilismy, posmecilismy i do 5 rano rwymyslalismy noworoczne postanowienia :D

Gość dfgr
oooo a myslalam ze tylko ja siedzialam sama w sylwestra.

w domu nie jest tak najgorzej - kilka lat temu byłam z córką w szpitalu, miała 8 m-cy a już podejrzewałam następną ciążę /i słusznie/ o północy tylko słyszałam wystrzały i cicho popłakiwałam... Autorko masz dopiero 18-19 lat jeszcze użyjesz sylwestrów!!

raz byłam na weselu w sylwestra, a było że w Nowy Rok miałam pogrzeb wujka - więc sylwestra też nie było... Sylwester to nie koniec świata i nie ma co żałować... są lepsze rzeczy w życiu!

Gość ja wygram na bank
sylwester 2008/09 apogeum stanow lekowych i depresji.od rana zdychalam i wylam jak rozjechany kot.prywatna wizyta psychiatry.....i albo szpital albo rodzina bedzie przy mnie non stop:O zostalam w domu czujac sie jak zywy trup.dostalam prochy ktore lyklam sobie o 24 -NA ZDROWIE......

ja 2 lata temu byłam w górskiej chatce z chłopakiem i przyjaciółmi, odlot, mój najbardziej udany Sylwek :D a rok temu pojechaliśmy z paczką do kumpeli, do Niemiec i robiliśmy imprezę w akademiku :D wyścigi w śpiworach po korytarzach i tym podobne :D poprzednie były za to dość nędzne...

Gość Nivessa
Ja spędziłam sylwestra cudownie, z ukochanym chłopakiem i znajomymi :) Nie wyobrażam sobie, zeby siedzieć samej w domu...

Gość aaaaaaaaaaaas
ale po co sie tak przejmowac sylwestrem??? ja bywalam i na imprezach i sam na sam z ukochanym oraz czesto sama w domu. i co z tego? czy ten dzien jest az jakos specjalnie wyjatkowy? dla mnie bez roznicy czy pojde na impreze i bede sie dobrze bawic 31 grudnia czy bedzie to kazdy inny dzien roku. impreza to impreza... jak mam ochote to ide i sie nie zastanawiam jaki to dzien. jak w sylwestra nie bedzie mi sie chcialo to zwyczajnie nie pojde i tyle

Gość tojatojatojajajaja
A ja dziś właśnie myślałam o Sylwestrze w zeszłym roku i powiem wam, że nawet był fajny. Symaptyczny bardzo. Ale nogi to mnie tak bolały, że jeszcze w lutym je leczyłam - i to nie było bardzo fajne bo mogłoby być lepiej, ale... a później mogłam iść na obiad, ale mnie tak bolały nogi, że nie umiałam wstać i siedziałam i siedziałam... i kupiłam sobie coś tam. Po prostu nie umiałam dojść na ten obiad. To było straszne :( Poszłam sobie zmienić plasterki na nogach i tyle :(

a w zeszłym roku zdjęty miałam gips z nogi przed bożym Narodzeniem - więc sylwester był w domu z rodzinką ;-)

Gość tojatojatojajajaja
Powiem wam, że sobie źle zorganizowałam tego Sylwestra bo MOŻE mogłam wziąć rzeczy i iść spać gdzie indziej, ale co by mi to dało... nic przecież. Na drugi dzień i tak musiałam założyć te cholerne buty i tak mnie wszystko bolało... że już nie umiałam chodzić. Ale to znowu miałam być mądrzejsza bo miałam iść na obiad i olać Sylwestra, ale olać Sylwestra i rozpocząć Nowy Rok po prostu od obiadu? A na tym obiedzie i tak nie było nic specjalnego - jeszcze tyle się dowiedziałam. A moja grupa była spóźniona bo to gdzieś tam... wszystko bez sensu. Później nawet cieszyłam się, że nie poszłam na ten obiad. Jeszcze leź kawał na obiad... bez sensu :( Gdyby nie te nogi to jeszcze , a tak poszłam sobie...pospać w tym czasie :(