Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamamuska

okres po porodzie

Polecane posty

Gość mlodamamuska

Dziewczyny jak jest z okresem po porodzie? czy on jest od razu regularny? ja zawsze miałam cykle 27-28 dniowe przed ciaza.. teraz po ciazy 2msc dostałam 5wrzesnia pierwszy okres i teraz niby powinnam dostac 2-3 pazdziernik jakbym miala tyle samo dniowe ale okresu nie widac i teraz nie wiem co jest grane?? Prosze poradzcie. Dzieki z gory.

Gość studentka wsz
moze minac troche czasu poki sie unormuje u mnie byl odrazu regularny co kobieta to inaczej jak masz watpliwosci dopytaj lekarza

zalezy jeszcze duzo od tego czy karmisz piersia czy nie. nie wszystko od razu musi sie uregulowac. cierpliwosci, ale jesli np obawiasz sie ze moglas zajsc w ciaze proponuje zrobic test ciazowy. kolezanka zaszla pol roku po porodzie w druga ciaze i dowiedziala sie o niej dopiero po 3 miesiacach. i to tez przypadkiem bo zwyczajnie gorzej sie czula kilka dni.

Gość mlodamamuska
Nie karmie piersią. Karmiłam do 3tyg a obecnie syn ma 3msc i tydzień ale mleko w piersiach mam nadal bo jak ścisne sutka to mleczko wylatuje. Sytuacji aby zajść raczej nie było bo kochaliśmy się od porodu może z 4-5 razy i w prezerwatywach no ale jak to mówie- różnie bywa...