Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisaż

Oceniajcie jak wam sie Podoba

Polecane posty

Gość Pisaż

Gdy miałem 17 Lat, Poznałem Dziewczyne która Miała Lat 15 Najpierw Zauroczyła Mnie swoim wyglądem i Swoją Osobą w Chwili Zapomnienia z Nią, Zakochałem Się ona chciała Mnie takim jakim Jestem nic Więcej,Pokazała mi jak Piekne Może byc Życie jak Śmiać sie Można z Problemow, jak bardzo Mnie Kocha i docenia, Żyłem szcześciem i Sercem pełnym Miłości bo Ona była przy Mnie i wierzyła, Wierzyła że nasza Miłość jest niezniszczalna Powoli też Zaczynałem wierzyć bo Jej Duże urocze Oczy Mówiły mi że tylko Ona Jest Kimś,! kto jest Wyjątkowy, Gdy mnie dotykała miałem Motyle znacie te Uczucie ?... Wiecie jakie to jest Piekne !!! czuć sie Kochanym ten Jeden raz w Życiu..!.. Teraz gdy Mam 20 Lat,,a ona 18 w Sercu Miłość a Zarazem Smutek Że chwile które były,,Przemineły tak Poprostu na Zawsze Że Motyle ktore miałem, Już nigdy tego nie Doświadcze,! Że Oddech który Czułem już nigdy nie Poczuje,! Że Jej oczów Pięknych już nigdy nie Zobacze.! .... Ciało któe Drżało z Dotyku już Wiecej nie Drgnie. ! Że śmiech Ktrórego Kochałem nigdy wiecej nie usłysze,! No a Te Słowo które jest Najpiekniejsze jak Ksiezyc który w pełni tylko tak jasno Świeci.. Słowo Kocham cie, Słoto te Jest ważne dla nas Wszystkich!,, i Osoba Którą Kocham i Kochałem,! Wiecie co mi Wystarcza. ? To że w Sercu i w Głowie nadal Ją mam, i jest przy Mnie To mi Wystarcza,! Kiedyś przyjdzie Może Taki dzień, Dzień gdy Znów sie Spotkamy Przypadkiem Przyśpieszy Sie Bicie Mego Serca Wzrośnie oddech, Wtedy Wiemienimy Kilka Zdań Które bedą Całkiem Przypadkowe, Odwrócimy Się i Pojdziemy w Swoją strone, a Ja zobacze Tylko Jej plecy i ten chud Niesamowity odwróce Głowe na Prosto Siebie i Poronie nie jedną Łze Dlatego iz Osoba Którą Kochałem i Kocham nazawsze Odeszła z takim Lekkim Spokojem, Pare Jej kroków w Przeciwną Strone ku mnie a Taki Ból , a Moje Łzy? które Są tak Czyste i Słone płyną po Mych policzkach Dokładnie tak jak Wtedy Gdy Usłyszałem słowo które Jest tak Odważne te Które jest w Dwóch Zdaniach. ...... ...

ale co tu jest do oceniania? masz problem z nadmiernym włączaniem shiftu, tak wygląda moja ocena.

Gość buahahahahaha
typ skopiował z jakiejś stronki text i kuwa chcial zabłysnać... ale nawiązujac do tekstu.. przezylem doslownie to co w nim zostalo opisane.. juz jej przy mnie nie ma, ale wiem, ze bede kochal do konca zycia

Gość pisaż
Sam to napisałem, wierz albo nie. a co do tego Śmiesznego człowieczka co pisze Wyżej to nie Ja.