Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anilewka

Siniaki- samoistnie mi sie robią

Polecane posty

Gość Anilewka

Witam,mam problem od dluzszego czasu zauważyłam ze robią mi sie siniaki,na nogach,na rękach ,mimo ze sie nigdzie nie uderzylam.Co to moze byc. Do tego dodam ze schodza otwornie dlugo bo nawet i do miesiaca.I zostawiaja po sobie brzydki slad;/. Czy ktos tak ma?

Gość ewa0428
czytałam o tym, to jest związane z jakąś chorobą. Moja koleżanka miała cos podobnego, tylko że u niej, pojawiały się po alkoholu nawet w najmniejszych ilościach lub jak ktos nawet ją delikatnie uszczypnał, dotknął. Radzę Ci iść z tym do lekarza.

Gość Anilewka
Kurcze boje sie jestem w ciazy,37 tygodniu,niedlugo czeka mnie cesarka;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość poganiacz klawiszy
słyszałem o jednej co też miała ten problem a lekarka mówiła jej ze sama sobie to robiła i poszła do innego lekarza i co wyszła ze miała raka

Gość Anilewka
Raka,jeju;/ mam nadzieje ze ja go nie mam.

Gość moja koleżanka
ma coś podobnego - ona cierpi na Małopłytkowość. Lepiej idź jak najszybciej do lekarza bo w przypadku tej choroby wszelkie urazy (np. zabiegi) mogą doprowadzić do krwotoku i śmierci.

Gość Anilewka
Ide dzis wieczorem do ginekologa,mam swieze wyniki z krwi i moczu.hemoglobine mam 10,8 wbc 9.1 rbc 4.01 hct 33.4 mcv 83.3 mch 26.9 mchc 32.3 plt 251x10 3 lymph% 28.2% mxd% 7.3% neut% 64.5% lymph% 2.6 mxd# 0.7 neut# 5.8

Gość oczywiscie ze to jest rak
oczywiscie ze to jest rak!

Gość moja koleżanka
nie słuchaj o tym raku :o powodów może być kilka i część wcale nie jest bardzo groźna a na pewno uleczalna. Niestety nie znam sie na wynikach krwi :(

Gość moja koleżanka
i małopłytkowość czasem pojawia się w ciąży - zapytaj o to lekarza.

Gość Anilewka
Dziekuje za wsparcie:)

Gość Anilewka
A ta chroba czym moze grozic?

Gość Anilewka
Bylam w poniedzialek u ginekologa,pokazalam mu swoje wyniki,Powiedzial ze mam sie mam nie pokoic gdyz wyniki na moj stan sa dobre.A co do sniakow to powiedzial ze mam uwazac.Mimo iz mowilam mu ze sie nigdzie nie uderzylam.Do tego zbadal mnie tek ze w nocy dostalam krwawienia,a wiadomo ze krew to juz jest cos niepokojoacego.Z samego rana kontaktowalam sie z nim to powiedzial ze krwawic moglam po badaniu iz musial glebiej zajrzec by sprawdzc czy wczesniej nie urodze.Z tego co sie dowiadywalam to lekarz nie powinien mnie juz tak badac w takzaawansowanej ciazy;(

Gość yagna
może masz bardzo kruche naczynia krwionośne, co w kontekście czekającej Cię cesarki nie jest fajne. piszę o tym dlatego, że ja również mam kruche naczynia i miałam cc, po którym zaczęły mi na brzuchu wychodzić wielkie siniaki, aż nawet podejrzewano jakiś krwotok i w pewnym momencie postraszono powtórną operacją. na szczęście nie było takiej potrzeby, krwiaki się wchłonęły, a nowe nie wyszły, ale strachu się najadłam. uprzedź lekarza, który Cie będzie ciął, że masz taki problem.

Gość siallalallalalal
mi tez sie robily siniaki i rozne wylewy poskorne zupelnie bez powodu, jednak byl to jeden ze skutkow ubocznych lekow jakie biore (wtedy seroxat)