Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssssssssssss

Jestem w ciąży a mój facet chodzi na piwo..

Polecane posty

Niedawno dowiedziałam się ze jestem w ciazy. Na poczatku moj facet opiekował się.. a teraz.. chodzi na piwo, nie martwiac sie o mnie, nie dajac znaku zycia, przez kilka h. Nie dzwoni:(( Jestem zalamana..

A to łajza :o zamiast 24h/dobe siedzieć przy swojej Pani w stanie błogosławionym, on śmie się czasem odstresować na piwie :o doprawy nie powinien 😠

Czy ja mowie ze nie powinien?? jasne ze moze, ale moglby zadzwonic i powiedziec ze jest tu i tu.. ze bedzie o tej i o tej. A nie isc i nic nie mowic.. nawet smsa nie wyslac.. Wczoraj takich bolow brzucha przez nerwy dostalam ze szkoda gadac:(

Gość tak mysle
korzystajac ze swojego stanu...:-) ....powiedz grzecznie co cie denerwuje a jak grzecznosc nie pomoze to sie wydrzyj na niego!!....w koncu ci teraz wolno:-)

aaaa czyli najpierw zdać raport, a dopiero potem po uzyskaniu pozwolenia iść? :o lecz się 😴 faceci nie muszą się tłumaczyć z chodzenia na piwo 🖐️

powiedzcie mi , czy aby nie przesadzam.. :(

Bydlak, to czemu ja musze sie tlumaczyc z chodzenia gdziekolwiek?:O

Gość tak mysle
bez przesady ale piwo moze poczekac!! poza tym mozna wypic je tez w domu!! skoro juz zostanie ojcem to powinien tez odpowiednio podchodzic do danej sytuacji a nie jak gowniaz byle sie z domu wyrwac zanim "mamusia wroci z pracy"...!!!

Gość a ja.....rosne
bez przesady. nie musi z tobą cały czas siedzieć. niech korzysta teraz bo jak sie urodzi dziecko to częste wypady na piwo się skończą

Gość a ja.....rosne
a jak tak się martwisz to sama zadzwoń do niego ale nie co 5 minut. powiedz mu żeby od czasu do czasu dał znAĆ co u niego ,bo sam facet raczej się nie domyśli . tacy już oni są

>> skoro juz zostanie ojcem to powinien tez odpowiednio podchodzic do danej sytuacji Czyli 24h/dobe ślęczeć w domu przy swojej cieżarówce :o

nie choroba, ale ta ciaza to byla wpadka, nie planowalismy jej. sama jestem załamana, ciezko mi, zle sie czuje, a on ma to w dupie;( Siedze jak kolek w domu a ten sobie na piwo chodzi:/

Gość drente
przeciez ciaza to nie choroba tepa pisdo!

>> ale ta ciaza to byla wpadka, nie planowalismy jej ...i dlatego on ma siedzieć w domu razem z tobą 😴

Gość drente
Na dodatek tepa pisda nie umiala sie zabezpieczyc.Walic takie kvrwy.Chodzi pewnie rznie teraz ladniejsza i madrzejasza od Ciebie durnoto!

Czasem i zabezpieczenia zawodzą! TEPY CHU**JU

Gość babcia prawde ci powie
ile macie lat?

Gość Eeeeeeeee tam piwo....
Typowa męska wymówka! :) Kochaś mojej żony suki też wmawiał swojej starej że idzie na piwo a tak naprawdę to jechał walić moją malzonkę. :) Więc on nie chodzi IMO na żadne piwo.

przestań mu miauczeć nad uchem to będzie wolał siedzieć z tobą a nie z kumplami. Jeśli to wpadka to on pewnie też to przeżywa , nie tylko twoje życie się zmieni. Jego też

Gość co wy tu wygadujecie
w głowie mi sie to nie mieści .jesteście parą byliście ze soba jakis czas i to sie stało czy to po prostu przygoda zakończona wpadka? bo jeśli jesteście ze soba to powinniście jakoś poważniej do tego podejść porozmawiać przedstawić swoje oczekiwania co do waszego związku i zdecydować czy będziecie razem czy nie. a co do kolegi bydlaka to lepieju niech takich bzdur tu nie wypisuje co to ma znaczyć że facet może sobie chodzić na piwo i nie tłumaczyć sie z tego nikomu że ma prawo się odstresować co to za brednie skoro sa razem i tym bardziej spodziewaja sie dziecka to powinni sobie o wszystkim mówić i decydować razem a nie każde sobie musisz być jakims tępym niedorośnietym gówniarzem skoro tak uwarzasz

Gość faceci już tacy są
zapłodni i sobie pójdzie w siną dal. Twój i tak jest w porzadku, chodzi na piwo, ale wraca. Nie wierć mu dziury w brzuch, bo całkiem zniknie.

Gość to juz chyba lepiej
żeby zniknął niż jak ma się tak zachowywać "chodzi ale wraca "i co z tego widać że ma cię w dupie no chyba że myśli że tobie to nie przeszkadza. Rozmawiałaś z nim o tym w ogóle czy wy sie jakoś porozumiewacie czy tylko takie niedomówienia

zwiazek 4 letni:( nie ukrywam ze ciaza to wpadka(zawiodla antykoncepcja) :(( nie planowalam jej.. ani ja ani on.. zostalam z tym sama:(( a on sie bawi w najlepsze..:(

najgorsze ze własnie podczas "nieszczesc" wychodzi z kim naprawde jestes.. ;(

Gość a nie możesz z nim pójść
na soczek na przykład. Moja koleżanka miała podobny problem, bo facet chciał chodzic na piwo ze znajomymi a jej było zwyczajnie smutno siedziec samej i wiedziec że on sobie gdzieś tam pije z kolegami i powiedziała że nie będzie sama siedzieć i poszła z nim, oczywiście musiał jej szukać miejsca dla niepalących albo było lato to głównie na dworze. Wszyscy się dziwili jak to tak, ale twarda była, a jeszcze te spotkania nie tylko jej nie męczyły ale tez wyciągały z dołka siedzenia samej w domu. Potem facet je trochę ograniczał, bo myslał że za bardzo ją męczy. Niech sie czuje ojcem.

oj weź przestań :O źle ci, to i jemu ma być tak samo? no jesteś w ciąży, no i co? przejdzie ci :D urodzisz i będziesz się cieszyć potomkiem a że chodzi na piwko, to co? życie nie zamyka się na siedzeniu w domu i ciągłym ględzeniu wciąż o tym samym, wyjdź też

Gość a ty co.......
czy dla ciebie zycie towarzyskie skonczylo sie wraz z zajsciem w ciaze i teraz to juz tylko pustelnicze zycie w domu? ;O