Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi tu źle

Ne cierpię Polski,marzę o wyjeździe z kraju

Polecane posty

Gość a ja mieszkam na spokojnej
angielskiej wsi pod Londynem i czas tu plynie baaaardzo wolno...nic sie nie dzieje. :)

Gość a ja wolalabym Polske...
...byle nie te niskie oplaty...ale zeby zarabiac marne groszy, to wole zostac za granica...bo niestety dla mnie nie ma perspektyw na dobrze platna prace w kraju

Gość Ladidadida
oh przeraza mnie rasizm bijacy od jednej z wypowiadajacych sie, stolica uni europejskiej jest "muzulmanska" oj oj... slowo muzulmanin odnosi sie do religii i wydaje mi sie ze nie mozesz stwierdzic po kolorze skory czy ktos jest muzulmaninem czy nie. Poza tym mam wrazenie ze piszesz to jakby muzulmani byli gorsi od katolikow... o rany dziewczyno, z takim waskim swiatopogladem to lepiej zebys w polsce zostala, bo tylko wstyd przynosisz narodowi :) a do tego problemy z pakowanymi ziemniakami hihi, ziemniaki sa pakowane dla wygody, ale mozesz wyskoczyc na targ i zakupic worek takich jeszcze blotkiem przykrytych :) co do jedzenia... ja mieszkam we Francji, i wlasciwie wszystkie polskie potrawy moge przygotowac ze skladnikow ktore kupie tutaj. A jesli czegos nie ma w supermerketach to zawsze mozna skoczyc do polskiego sklepu, przywiesc z polski lub zamowic przez internet. Moge zrozumiec ze ktos nie chce wyjezdzac, ale mysle ze to nie jedzenie polskie jest przeszkoda w wyjezdzie.

Gość Ladidadida
oj nie doczytalam... zachodnio arabska Europa? muzulmanie napadaja na restauracje w srodku dnia... po prostu przeraza mnie co piszesz, zastanow sie dziewczyno bo to co piszesz to jest niesamowita dyskryminacja ktora mozna porownac z... no nie wiem nazizmem.

Gość ja mysle ze przy tym podejsciu
do zycia autorce wszedzie bedzie nie tak, bo idealnych miejsc nie ma. Poza tym - wszyscy narzekaja na ponuracwto, kreatactwa - tak jakby na kafe siedzieli sami usmiechnieci świeci - skad sie wiec biorą ci zli Polacy?