Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartos21

Moja dziewczyna z ex miała sex w pozycji na jeźdźca od tyłu i innych fikuśnych

Polecane posty

Fakt-za 2 tyg już 22 na liczniku będzie,ale...przeżyję to:P To nie spelniam Twoich wymagań bo powyciaganych swetrów nie lubię tylko trampki i mini:( buuu

"To nie spelniam Twoich wymagań bo powyciaganych swetrów nie lubię tylko trampki i mini buuu" Chodzisz z gołymi cyckami na wierzchu i bez majtek? :o Ostatecznie mógłbym zmienić swoje upodobania. :D🖐️

Prawiczek, C to standard w Polsce,co druga ma taki to czym się chwalić?:P śmiem wątpić żeby cycki normalnego rozmiaru obwisły

Gość bartos calkowicie cie rozumiem
i wspolczuje. jak ona smiala takie rzeczy wyczyniac, i pewnie jeszcze jeczala i podniecala sie?? jeszcze moze sie calowali, zboczency?? oj ciezkie zycie masz chlopaku, ty taki niewinny i swiezutki a ona taka niemoralna i nieetyczna!!! fatalnie to wyglada, ale ze sobie taka grzesznice wziales to tez musisz odpokutowac. jedyna pokuta, jak ten grzech ciezki zmaze, to ze pojdziesz do klasztoru kamedulow na reszte zycia jako mnich i co tydzien bedziesz sie spowiadal z tego co od niej uslyszales i jak to sobie wyobrazales. straszne to, fuuuj! i nie wolno ci juz nigdy w zyciu sie TAM dotykac. nawet podczas mycia!

Nie wiem jaki ma co druga, teraz zresztą cięzko ocenić w ubraniu z tymi wszystkimi pushup'ami i innymi wynalazkami. :(🖐️ A srednia rozmiaru cycków w jedynym mi znanym formacie .jpg wynosi gdzies z D-E. :P🖐️ Wydaje mi sie, że w realu C to dosyć duże. Ale jestem tylko prawiczkiem i sie nie znam. 🖐️

Gość lekarz psychiatra
Znowu inwazja prawiczkowych oszołomów na forum :O

Gość tia inwazja
mają już nawet swoją królową:D

Gość lekarz psychiatra
Spać. Mamusie pocalować na dobranoc i do łóżek dobranocka już była więc grzeczne prawiczki powinni spać :D

Gość lekarz psychiatra
Jak się naczytacie o takich rzeczach to jeszcze grzeszne myśli możecie mieć albo co gorsza sny :P

Gość Bartos21
Wbrew waszym radom, własnie z nią zerwałem, nie będę sie za zdzira zadawał...

Gość bardzo slusznie bartosku
a teraz zapieprzaj do klasztoru, bo grzech pozostal i na sucho ci to nie ujdzie!

Gość .../.
a ona z idiotą z małym fiutem i remis.

Gość chłopak się jeszcze wyrobi
za młody jest ale z drugiej strony - duże prawdopodobieństwo że zawsze będzie taki pruderyjny, zdarza się a swoją drogą nie wiedziałam, że pagony i jeździec od tyłu czy nie od tyłu mogą uchodzić za wyuzdane pozycje;) dlatego uważam, że seks nie jest dla dzieci :)

Gość chłopak się jeszcze wyrobi
aha, bo z takimi filgami to mogła na niego zaczekać kolejna odsłona topicu pt. Ja mam doświadczenia, ale ona musi być dziewicą

Nie wiem jakie reakcje są dla Ciebie niepożądane. :P🖐️ Jeżeli chodzi o te reakcje co myslę, to nie przesadzajmy. Nie mieszkam na bezludnej wyspie, że nigdy ładnej baby nie widziałem. :P🖐️

uroda to pojęcie wzgledne:P a co widzisz zlego w tym,że kobieta bierze do buzi? myślę,że podświadomie chciałbyś...;P

Gość frajer jestes
wystraszyles sie bardziej doswiadczonej?????????? tchorz z ciebie,a mogla ci dac zapewne tyle rozkoszy o jakich nie sniles.poprostu wystraszyles sie ze nie jestes tak doswiadczony i ZROBILES Z SIEBIE FRAJERA !!!!!!!!!!prawdziwy facet podejmuje wyzwania a nie wycofuje sie.ale moze i dobrze zrobiles ,bo pewnie bys jej nie dorownal a jej by sie znudzila pozycja po bozemu,pozycja mniszki.jakis wybrakowany facet jestes

Gość lekarz psychiatra
no, bo im bardziej wymyślne seksualne figury tym bardziej człowiek dorosły to podstawowa sprawa jeżeli chodzi o dorosłość przecież. - to nie ja pisałem ale skoro ktoś uważa to za coś nienormalnego i wyuzdanego to z pewnością psychicznie jest jeszcze na etapie piaskownicy. faktycznie oferma jesteś skoro nie rozumiesz.

Gość fajer jestes
dobrze zrobiles,przynajmniej zaoszczedziles jej czas.pewnie i tak by sie toba znudzila