Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartos21

Moja dziewczyna z ex miała sex w pozycji na jeźdźca od tyłu i innych fikuśnych

Polecane posty

prawik,mi nie wierzysz?:P ja nie jestem taka jak inna jak jeszcze nie przekonales sie o tym;)

No wiesz, tyle różnych wersji podawałas... :P Hmm kazda w swoim mniemaniu jest wyjątkowa. :P🖐️ No ale niech Ci będzie, taka jestes. :P🖐️ Wzruszyłem się. :P🖐️ Dobra ide spać, bo jutro rano do roboty trzeba. 🖐️ Życze słodkich snów o przystojnych księżach. :P🖐️

"Dziwisz się? Przecież im sperma do mózgu uderza. Dla mnie to badna pedofili i zboczeńców." czym się taki ksiądz różni od Ciebie, skoro Ty też w celibacie?...

Gość do ewelus21-prawiczek pewien
jak mialas tylko 3 partnerow to zostan moja zona

"czym się taki ksiądz różni od Ciebie, skoro Ty też w celibacie?..." M.in. tym, że jestem młodszy, a zatem sperma poczyniła mniejsze spustoszenie w mózgu. 🖐️ Nie musiałem również przebywać w towarzystwie samych facetów przez tyle czasu. :o🖐️ A jak tam Twój prawiczek rozprawiczony w wieku 26-28 lat(?)? czym się on różnił od księdza? W takim wieku namiar spermy musiał chyb doprowadzić do porażenia mózgowego. :classic_cool:🖐️

Eh prawiczki po 20stce zostają nimi do końca życia, nie wiedziałaś? :)🖐️ Tak. Znaczy jeszcze nie dokładnie po, bo nie obroniłem pracy, swoją droga nie chce mi się. :P🖐️

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Prawiczek,jak większość humanistów mam tendencję do idealizowania ludzi. zboczenie zawodowe:P wiem,pewnie nieraz sparzę się na tym. Mam prośbę,ale odezwę się na maila zaraz jak nie masz nic przeciw

Gość a co zlego jest w koszulachq
w kratke (dobrych), oczywiscie nie flanelowych, ale takich gustownych, z mala, drobna kratka

Już napisałam do Ciebie:P tak jak obciachem u dziewczyny są białe kozaczki i nadmiar różowych oczojebnych ubranek tak u faceta koszula w kratę. To tylko moje zdanie;-)

Nie jestem projektem a kobietą która ma trochę kłopotów z abstrakcyjnym myśleniem:P czemu myslales ze mogę nim być?:D

Gość do pewnych stylow np koszula
w krate pasuje. wielu ludzi zwiazanych z muzyka oi! koszule w krate nosi

"W takim wieku namiar spermy musiał chyb doprowadzić do porażenia mózgowego." to twoje twierdzenie ze nadmiar spermy się rzuca na mózg nie moje. osobiście tak nie uważam. chciałam Ci uświadomic że trochę głupio jak wbijasz innym z powodów które Ciebie też dotyczą. oni przynajmniej mają powód żeby się powstrzymywać od seksu, o wiele poważniejszy niż Twoje powody.

"czemu myslales ze mogę nim być?" Bo tak się zachowujesz? :D🖐️ Trochę się tu tych projektów przewinęło i większość jest do siebie zbliżona. 🖐️ No ale uznajmy, że nim nie jesteś. :classic_cool:🖐️ Odpisałem na maila, niestety będziesz zawiedziona. :P🖐️ "to twoje twierdzenie ze nadmiar spermy się rzuca na mózg nie moje. osobiście tak nie uważam." Nie masz wyboru. 🖐️ "chciałam Ci uświadomic że trochę głupio jak wbijasz innym z powodów które Ciebie też dotyczą." Bo? "oni przynajmniej mają powód żeby się powstrzymywać od seksu, o wiele poważniejszy niż Twoje powody." Twoim zdaniem urojone powołanie to poważniejszy powód od tego, że nikt Cię nie chce? :D:classic_cool:🖐️

Co to jest ten projekt cały? siedzę tu od dwóch miesięcy i nie w temacie jestem:P zresztą jak wspomnialam wczesniej niepowtarzalna jestem;) Prawik przyznaje uczciwie,że nie budzi zainteresowania kobiet a ksiądz wmawia sobie,że ma powołanie.Taka to różnica:P ewentualnie ksiądz moze być gejem a jak przekonałam się prawik nim nie jest:D

"Co to jest ten projekt cały? siedzę tu od dwóch miesięcy i nie w temacie jestem zresztą jak wspomnialam wczesniej niepowtarzalna jestem" Kurde trudno mi to wyjaśnić. :D Projekt to tak w skrócie osoba podająca się za kogoś innego. :P🖐️ Tak, tak i do tego skromna. :P🖐️