Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartos21

Moja dziewczyna z ex miała sex w pozycji na jeźdźca od tyłu i innych fikuśnych

Polecane posty

" To coś to trudno zdefiniować-do jednej osoby poczujesz do drugiej nie... Wyglad jest wazny,ale nie najwazniejszy.Przykladowo kreca mnie wysocy bruneci z dluzszymi wlosami,ale nie znaczy to od razu,ze skresle kogos,kto tego nie spelnia;P" No i znowu się nie dowiedziałem co to jest to cos. :classic_cool:🖐️ Wygląd jest ważny, moim zdaniem powinnas skreslać tych, którzy nie pasują do Twoich preferencji. Przecież to i tak wyjdzie prędzej czy później, a takie związki są bez przyszłosci. :P🖐️ Tylu jest ludzi na swiecie, że i Ty znajdziesz swojego księcia. :classic_cool:🖐️

"Wygląd jest ważny, moim zdaniem powinnas skreslać tych, którzy nie pasują do Twoich preferencji. Przecież to i tak wyjdzie prędzej czy później, a takie związki są bez przyszłosci." wiesz co, przez te minki na końcach ja juz całkiem nie wiem czy Ty mówisz serio czy żartujesz, wiec moze mi powiedz - serio tak myslisz czy jaja sobie robisz??...

aha. jesli to było serio to już całkiem rotfl. pozostaje mi powtórzyc to co kiedys mówiłam - zakochasz się to może sie unormujesz :)

Bartos21 ja też jestem ze wschodu Polski,ale nie skreslam kogos tylko ze wzgledu na jego przeszlosc erotyczną

Gość do ewelus21
ale ty dziewica nie jestes i pewnie sama sprobowalas w seksie wielu roznych rzeczy i roznych pozycji frufru prawiczek sie nie chce zakochac w niedziewicy, a jak sie w niej zakocha to i tak z nia nie bedzie

nie musiałam tylko chciałam. takiego pokochałam, taki mnie pokochał :) mogłam wybrać inaczej, ale wybrałam tak i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :) "frufru prawiczek sie nie chce zakochac w niedziewicy, a jak sie w niej zakocha to i tak z nia nie bedzie" alezzzzz oczywiscie :)

Gość do frufru
wam kobietom sie wydaje, ze przeszlosc sie nie liczy - same siebie tak usprawiedliwiacie

to że Ty jestes prawiczkiem "z wyboru a naprawde to..." nie znaczy że wszyscy tak mają :D na szczęście. dla nich.

Gość wiesz fruzia
zwazywszy, ze nie ma prawa jazdy to raczej w kobietach nie przebieral. facet bez prawka nie jest kandydatem do zwiazku. jesli jednak jest ogolnie kozakiem to ma szanse na przygody seks. jak facet jest spokojnym prawiczkiem i nie ma prawka to kobiety ani zbyt chetnie nie widza w nim kandydata na partnera, ani ogiera do przygodnego seksu

raczej "szkoda życia na dowiadywanie się o rzeczach nieistotnych" typu w jakich pozycjach ktos kiedyś uprawiał seks i czy go w ogóle uprawiał. są ciekawsze rzeczy w ludziach do dowiadywania się.

"ludzie, dlaczego Wasze pojmowanie czlowieka ogranicza się tylko do sfery płciowej" erotomani gawędziarze, nie mogą porobić to chociaz pogadają ;) "cześć frufru" cześć mi :) "napisałam Ci na perełkach językowych cos, ale nie wiem czy odczytalas" jesli napisałaś tylko jedną rzczy to tak, czytałam, jak więcej - to nie, czytałam tylko pierwszą. spoko, wiem zasadniczo co wtedy miałaś na mysli, troche sie inni rozkrecili.

Gość wiesz fruzia
na seksie caly swiat stoi, wiec natury nie oszukasz, ja nawet z kolezankami wole rozmawiac o seksie, a potem walic konia pod ich opowiesci. a z ex to ogladalem ksiazke z pozycjami wspolnie i sie wypytywalem jakie pozycje juz ze swoim exem zaliczyla

"facet bez prawka nie jest kandydatem do zwiazku." matko, przeraza mnie wasze wartościowanie ludzi. albo po błonie, albo po prawku. zaiste, wybraliście NAJWAŻNIEJSZE cechy człowieka. naprawde schodzi ten świat na psy. jak to dobrze że należę do innego pokolenia.

Gość wiesz fruzia
mam 24 lata i obecnie jak nie jestem w zwiazku masturbuje sie codziennie, przynajmniej 2, a bardzo czesto 3 razy dziennie

Gość wiesz fruzia
a prawko jest wazne u faceta i to jest fakt. na jego brak moze sobie pozwolic jakis kozaczek, przypakowany, z tauazami, z bajera, lubiacy dobrze imprezowac i bujajacy sie w gronie kozackich kumpli, ale jak typowy kujonek w okularach nie ma prawka to jest to wielka tragedia i przez to wydaje sie on jeszcze bardziej ciapowaty

chwalisz sie czy żalisz?... ;) a serio - w tym wieku to normalne. przejdzie Ci. i ciekawe co wtedy bedzie sie dla Ciebie liczyc?...

Gość wiesz fruzia
inne rzeczy sie licza, ale nie zmienia to faktow, ze wszedzie szukam "bodzcow" i nawet w pracy wole krecic sie przy dziewczynach, ktore nosza dekolty i odslaniaja nogi i jest na co zerknac