Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nati30

CO Z NIM ZROBIĆ?

Polecane posty

Gość Nati30

BYŁAM Z NIM 3 MIESIĄCE...ALE TO JA GO KOCHAŁĄM...ON CHYBA MNIE NIE...POTEM MNIE ZDRADZIŁ...Z MOJĄ NAJLEPSZĄ PRZYJACIÓŁKĄ...TERAZ PO MIESIĄCU DZWONI I MÓWI ŻE TĘSKNI...

Gość wg mnie to było tak
tzw. najlepsza przyjaciólka z zazdrości go zbałamuciła...., a jak się połapał co i jak to chce wrócic.

Gość Nati30
TWIERDZI ŻE CHCIAŁ POKAZAĆ JAKĄ MAM PRZYJACIÓŁKĘ...EHHHH

Hahaha, mam nadzieje, ze to zart. Przypominam ze prima aprilis jest w kwietniu :D Daj sobie luuuuuuzzzzz i powachaj kwiatki :D

Gość Nati30
no właśnie nie żart:(

Gość Nati30
najpierw chciałam sie zemścic na nim właśnie jak mi doradził(a) Apollos bo ona mieszka w anglii i wyjechała więc stracilam z nia kontakt, a teraz juz sama nie wiem...on chce sie spotkać, pogadać...

jak można taki kit wciskać..;/;/;/ olej go!!! facet który zdradza (i to jeszcze z kolezanka twoja) nie kocha i nie teskni naprawde!! i daj mu w pysk jeszcze przy okazji

Gość Nati30
dzięki za rady...właśnie tak zrobię....pojutrze sie z nim spotkam i dostanie za swoje!!!

Apollos to facet, nie myśl o zemście, tylko po prostu go zerżnij i zostaw. Nie zachował się wobec Ciebie fair, to nie wiem, skąd u Ciebie ta ciągota do bycia pokrzywdzoną i zranioną, użyj sobie i znajdź kogoś lepszego.

Gość do autorki....
Byłabyś najgłupszą istotą pod słońcem, przyjmując go, a nawet jedynie kontaktując się z nim.......i najbardziej naiwną z naiwnych. Więc ochłoń, pomyśl rozsądnie, a potem zważ, co jest dla ciebie najlepsze.

Gość Nati30
miłość sprawiła że patrzyłam przez różowe okulary....ale chyba zaczynam dochodzić do siebie zastanawiam się tylko czy będzie w stanie spojrzec mi w oczy...

Gość Nati30
WIEM CO ZROBIĘ ZROBIĘ MU LASKE TAKĄ JAKIEJ NIGDY NIE MIAŁ, A POTEM NIECH SIE WYNOSI Z MOJEGO ZYCIA I NIECH WIE CO STRACIŁ

Gość Nati30
znowu ktoś się podszywa ehhhh

Gość Nati30
JA JESTEM OGYGINALNA. PODSZYWACZE WON!!!

Gość Nati30
chciałam tylko wysłuchać opinii ludzi postronnych, upewnić się....a ktoś zamiast założyć własny wątek chodzi po forum i się podszywa...co za ludzie...

Gość Nati30
NO WŁAŚNIE, CO ZA LUDZIE TYLKO SIĘ PODSZYWAJĄ

Gość Nati3O
Ja jestem prawdziwa. Ten czarny podszyw ukradł mi nicka.

Gość Nati3O
podszywaczu jakim prawem się zaczerniłeś :( Nieważne, to co mam zrobić? Może wykorzystać go jak męską dziwkę, dać się zerżnąć w pupala i na odchodnym rzec: "takiej wąskiej już nigdy nie będziesz miał" ? :(

a po jaka cholere ty jeszcze chcesz sie z nim spotkac???tu nie ma co tłumaczyć. puścił sie z twoją pseudo przyjaciółką. oboje są siebie warci. myslisz, że byłabyś w stanie zaufać na nowo jemu jako facetowi i swojej kochanej przyjaciółeczce, ze sama nie przeleci twojego nastepnego faceta??? odpowiedz sobie. :O ja bym po prostu nie chciała gadac ani z jednym ani z drugim. szanuj sie! 🌼

chcę mu dać nauczkę...jeszcze jaką nie wiem...na szybko coś wymyślę...żeby więcej żadnej nie skrzywdził i zapamiętał mnie do końca życia...