Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka008855

czy sa jeszcze TACY mezczyzni na tym swiecie?

Polecane posty

Gość puszek - okruszek
Nawiązując do tematu- czy są jeszcze wartościowi mężczyźni, którzy potrafią bezgranicznie kochać, troszczyć się o swoją partnerkę, których serce ściska w sytuacji, gdy dzieje się jej najmniejsza krzywda, gdzie milion innych pięknych i inteligentnych kobiet postawionych z Nią na szali unosi się bezwiednie do góry... Są. Mogę to potwierdzić na własnym przykładzie...gdzie oddając siebie swojej partnerce otrzymałem zdradę. Niestety nie uszanowała tego. I teraz dochodzę do wniosku, że jak kobieta ma już wszystko, to znajdzie się zawsze jakis pretekst zeby mieć chociażby o gram więcej. Ludzie nie doceniają tego co mają, a jeśli nawet to dopiero wtedy, kiedy to stracą...Pozdrawiam

ja jebie co tu dużo mówić , świat jest zakłamany bo jednostki budują stereotypy dla mass. i tak w kółko Macieju. Kluczem do tego jest pozostać sobą bo chyba lepiej się rozczarować kimś niż kogoś rozczarować.

Gość daniello27
oto jestem :) wierny jak pies, pracowity jak mrowka, uroczy jak mis, slodki jak miod i goracy jak wulkan:)poprostu dar natury :D

Gość daniello27
oj ziomus... pewnie nosisz krok w kolanach :P jakie masz IQ ,ze nie dostrzegasz ironii?

Gość daniello27
jesli to wg ciebie jest tlumaczeniem...to ja proponuje wrocic do 3 klasy podstawowki ...moze jeszcze Cie czegos naucza :P

Gość daniello27
zglos sie do programu "spelniamy marzenia" - mysle ze ci pomoga ;)

Gość daniello27
tak koles...masz racje.. :) w twojej obecnej sytuacji nie bede swinia i nie bede sie sprzeczal :P

Gość ryska na irysku
eh daniello :)

Gość uprzejmy pan
inaczej mówiac brak seksu :classic_cool:

no JD nie ma... a pic i sama nie lubie;p a co do sexu... ojj nie bede sie wypowiadac ale cos w tym jest. a moze jednak brakuje mi tylko przytulenia i milooosci ? :))

no JD nie ma... a pic i sama nie lubie;p a co do sexu... ojj nie bede sie wypowiadac ale cos w tym jest. a moze jednak brakuje mi tylko przytulenia i milooosci ? :))

no JD nie ma... a pic i tak sama nie lubie;p a co do sexu... ojj nie bede sie wypowiadac ale cos w tym jest. a moze jednak brakuje mi tylko przytulenia i milooosci ? :))