Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka008855

czy sa jeszcze TACY mezczyzni na tym swiecie?

Polecane posty

jestem kucharzem.. wiec kocham gotowac. pracuje jako opiekunka - kocham dzieci i chce miec ich wiele:)) hmm .. coz trudno opisac siebie:) ... moze moja zaleta jest to ,ze gospodarna jestem? dam rade zawsze i ze wszystkim :)) ..

offerma - nie naleze do kobiet ktore imprezuja co weekend. raczej sporadycznie : )) nie oceniaj mnie bo nic o mnie nie wiesz. pewnie myslisz ze masz teraz do czynienia z pusta laska ktora nagle zapragnela byc z kims ?! jesli tak to troche sie mylisz:) bo widzisz.. ja jestem stworzona do tego by byc z kims. nie kreca mnie imprezy i faceci na nich - bo wiadomo jacy sa. .... rozumiemy sie? ;)

Oferma ma racje,na imprezie raczej nie poznasz uczciwego,kochajacego ksiecia z bajki.Na imprezy ludzie chodza zeby sie zabawic.Nie mowie ze wszyscy ludzie ktorzy chodza do klubow zdradzaja i sa podli,ale znalezienie tam kogos o takich cechach jakie wymienilas to jak szukanie igly w stogu siana.Mialam kolezanki co tak balangowaly,niektore balanguja do dzis.Co tydzien disco.I za kazdym razem to samo.Poznawaly faceta,niby wszystko cacy a potem sie okazywalo co to za ziolko i placz i zgrzytanie zebow.Schemat powtarzal sie ciagle ten sam.U niektorych powtarza sie do dzis.Cos za cos,Ty balangujesz ale za to nie masz takiego faceta jakiego bys chciala miec.Moze poszerz horyzonty i zacznij sie rozgladac poza klubami :>

Rozgladaj sie wokol siebie,moze akurat zauwazysz kogos fajnego. Fajnego faceta mozna wszedzie spotkac. A jesli nie to zawsze zostaje internet :) :P

Gość powiew humoru
Moja sp babcia mawiała do jednej z córek.. No jak się szukało męża na dancingu:D Bo mąz pił...

a jaka jest runda nr 2? ;> moze powinnam opisac siebie? ;d heee.... no wlasnie on tak mruga tym okiem i mruga! poraz kolejny powtarzam ; nie szukam mezyczny na imprezach :))

oczywiscie. ale ja stracilam 3 lata w zwiazku :)) wiec niestety offerma - ale mnie to nie dotyczy. ogolnie to ja sie bardzo roznie od moich kolezanek. zupelnie inna jestem - gdybys mnie poznal na pewno dostrzegbys roznice . chociazby : posiadowa u znajomych - kto sprzata po imprezie ? JA. a moje kolezanki uwazaja, ze sa ponad to. :))

malenka.. to lekkie przegiecie.. sprzatac u znajomych po imprezie. jak sama nazwa wskazuje IMPREZA U ZNAJOMYCH, wiec sprzataja znajomi, ew. jesli poprosza o pomoc, lub jesli narozrabialas i sprzatasz po sobie, badz po swoim lubym, ktory narozrabial. ;)

w sensie mialo byc.. ze sprzatam razem ze znajomymi ktorzy urzadzili kolacje:)) a one siedza i nic! .. ja taka nie jestem , mam miekkie serduszko a to zdecydowanie wada.:)

Pierwszy wolny nick-i tak zajeta jestem;) a powaznie autorko-to mimo,ze nie jestem nr1 to pocieszam się,że nie zdradza i nie oszukuje a jakieś wady kazdy ma