Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olomolo

Fotelik samochodowy. Bardzo prosze o pomoc i rade

Polecane posty

Gość olomolo

Drogie mamy mam prosbe czy mogal by ktoras z was wyrazic opinie na temat tego fotelika. Moze ktoras z was ma taki? http://www.allegro.pl/item766223026_fotelik_baby_shield_limited_9_25kg_miekki.html Nie mam mi kto doradzic a musez juz kupic. Dodam ze ma byc to fotelik dla 10miesiecznego dziecka. A jak nie ten to jaki polecacie.Dobry fotelik tylko do ok 300zł Z gory bardzo dzikeuje za pomoc

Gość olomolo
Bardzo prosze o pomoc. ALbo chociaz o jakies wasze opinie. Nie mam sie kogo poradzic

ogolnie jest ok bloby lepiej zeby czesc zaglowka byla bardziej zaokraglana zeby chronila bardziej glowe, wyglada na szeroki to powinnien byc ok nawet dla wiekzego dziecka

ogolnie jest ok bloby lepiej zeby czesc zaglowka byla bardziej zaokraglana zeby chronila bardziej glowe, wyglada na szeroki to powinnien byc ok nawet dla wiekzego dziecka

Gość olomolo
dziekuje bardzo dziewczyny myszka chodzi mi o to ze miałam jzu fotelik od 0-9 i jest juz naprawde za mały nie wiem czy oplaca mi sie kupowac taki do 18 bo czytałam opinie i wiekszosc mowi ze wystrczy do ok 1.5 roku wiec nie chce ze 8 m. kupowac znowu nowego. sama juz nie wiem Moj synek przewaznie w samochodzie spi wiec chciałabym bardzo zeby było mu wygodnie i zeby ta pozycja do ktorej fotlik sie maxymalnie odchyla była naprawde pollezaca

synek miał jakies 9 mc jak kupilismy pierwszy foteli dzis ma 2 latka i własniezamierzam kuoic nowy drugi link a funkcja kołyski to rewelacja