Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kata_strofa

KOBIETA PYTA MĘŻCZYZN - jak wygląda kobieta Waszych marzeń ???

Polecane posty

Gość Kata_strofa

Hej. Tak jak w temacie. Ciekawi mnie jakie kobiety tak naprawdę podobają się mężczyzną. Można wklejać linki do zdjęcia (tylko z google) bądź opisywać. Można też napisać do jakiej znanej kobiety jest podobny Wasz ideał. Piszcie o wizualnym ideale. Nie interesuje mnie jaka powinna być z charakteru. Tylko uroda, tylko wygląd. Bardzo jestem ciekawa jakie kobiety tak naprawdę podniecają facetów.

Gość malablond
kazdego podnieca co innego :) dlatego nie wiem czy to pytanie ma sens:) ale genneralizujac to mozna powiedziec że slina im leci na widok "DÓD" :pp A potem ich zony wyglądaja jak ich własne matki :) sorry jestem kobieta a to było pytanie do facetów:)

Gość joooooooooooooooooo
idiotko nie zakladaj na roznych topikach tych samych tematow

Gość dfsfds
jak zakłada wiele takich samych tematów to znaczy że to prowokacja 🖐️

Gość Dany Decoy
bez charaktery ....ni chuja się nie da...

Gość KATA_STROFA
Jaka kurfa prowokacja do jasnej cholery. Po prostu jestem ciekawa jakie kobiety się podobają i tyle. To takie trudne do napisania jest ??

Gość cep
żadne super hiper ultra mega ...... laski tylko normalne kobitki :D

Gość igawyrwał
Mój kolega mówi ze wizualnie podobają mu się typu doda a w łóżku woli grubsze...

Gość jak słoneczko
kiedyś kiedyś dawno miałam chłopaka który zostawił mnie dla rubszej... zawsze mowił że podobają mu się tłuściutkie ale w to nie wierzyłam:D a że schudłam jeszcze bardziej to mu sie juz nie podobałam:) serio, miał potem grubą laske, znalazl to czego szukal... a tak pozatym zauwazylam ze kolesie lubią popatrzec na kobietki typu Doda, ładne niunie z długimi włoskami i ładną buzka ale na swoje kobietyu zyv\cia wybierają zuuupeeelnie inne:D

Gość KATA-STROFA
dziwne co nie ??

Gość cep
robicie się na jeszcze większe bóstwa niż jesteście ...... czasem niepotrzebnie - odstrasza to wręcz

Gość jak słoneczko
no dziwne, ale myśle że dziewczyny też takie są:) mają jakiś swój typ urody u faceta a potem zakochują się w innym:) moim typem kiedyś byli szatyni z błękitnymi oczami, a mój wybranek jest blondynem:D

Gość znowu onaa
wielbiciel 70B----jestes juz nudny z tą laską na rowerze, oh jaka ona romantyczna, roześmiana, taka naturalna!

Gość znowu onaa
na chooja?? a po to zeby zobaczyc twoj typ a tu znowu ta laska ktora juz wczesniej gdzies widzialam! dobija mnie takie cos, no racja, ładna jest, ale nudzi mnie juz to... ciekawa jestem jak ty wygladasz... pewnie taki chudy inteligent w okularach albo z długimi włosami

hahaha :D Rozumiem, że możecie zazdrościć jej urody, ale żeby zaraz wyżywać się na mnie? :p I z innej beczki... Waszym facetom też mówicie: "a ja ciągle Ci się podobam? :o Weź przestań, stary!! Może wreszcie rozejrzałbyś się za inną, bo jesteś już NUDNY!!!" :D ?? Mówicie tak? haha :D p.s. co mój wygląd ma do rzeczy? bo nie kumam... nawet gdybym był brzydszy od samego Lucyfera, to nie mógłbym sobie pomarzyć o extra babce? :p

Gość znowu onaaa
ja jej niczego nie zazdroszcze, fakt, bardzo ładna, ale mnie się podobają zupełnie inne włosy, zupełnie inny ubiór, zupełnie inny makijaż a pozatym mnie niczego nie brakuje :) figure mam super, chyba dość ładną twarz więc jestem zadowolona z siebie:) aha czyli to nie jest twoja dziewczyna?? słuchaj może wreszcie zaczniesz rozglądać się za dziewczynami które cie otaczają a nie wciąż marzyc o tej?? moge sie założyć ze zakochasz się w zupełnie innej dziewczynie niż ta w której się tak lubujesz:):) i nie pisze tego wszystkiego na zlosc tobie...

Gość Do katastrofy
na pewno NIE podobają się i NIE podniecają facetów "kobiety" które nie wiedzą, że pisze się MĘŻCZYZNOM a NIE "MĘŻCZYZNĄ"....

Gość do Kata_strofy
zamiast zadawać tak głupkowate pytania, naucz się że nie robi się spacji pomiędzy wyrazem a "?" [znak zapytania] kretynko!

znowu onaaa ---> o mnie się nie martw, zajmij się sobą, ok? ;) Na tym koniec przepychanek, bo piszemy nie na temat i zaraz ktoś zacznie się przypiertalać również do tego :p

Gość znowu onaaa
ja juz mam faceta na stałe;) ok ok juz ci daje spoOokóÓj---wielbicielu

wielbiciel ja nawet nie musiałam tam zagladac zeby wiedziec ze znowu wywalasz z tą samą typiarą, a jak moge byc zazdrosna ze ona jest ładnaa ja niby nie? przeciez pisze ze jest ładna ty to jednak jestes yebnięty, i nie moge stwierdzic ktora z nas jest ładniejsza bo ja mam zupełnie inny typ urody :D 🖐️

Morski Patrol ---> uważasz, że przyznanie "jest ładna" wyklucza zazdrość?? :D W związku z powyższym spierałbym się na temat... kto tu jest bardziej yebnięty :o a teraz żegnam 🖐️

Gość znowu onaa
no patrzcie, kilka osób mu pojechało i ucieka:O