Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kata_strofa

KOBIETA PYTA MĘŻCZYZN - jak wygląda kobieta Waszych marzeń ???

Polecane posty

Gość Do wielbiciela 75b
wiesz,dziewczyna której zdjęcie pokazałeś po prostu nie jest brzydka, może być. Ale żeby się nią zachwycać? Dla mnie zwykła nromalna buzia jakich tysiące na ulicy. Jeżeli nie jest to twoja dziewczyna, nie masz z nią żadnego konataktu fizycznego, a mimo to jesteś w niej "rozkochany" to chyba coś z twoją psychiką nie tak. No ale czego się spodziewać po "facecie" który non-stop wysiaduje na babskim portalu i największym jego męskim osiągnięciem jest klikanie w klawiature i pisanie głupot na kfeterii. Nie wiem ile masz lat, daje ci 14-15 bo to jedynie usprawiedliwia twoją bytność niemalże 24/h tutaj. Szkoda że nie masz amicji aby zająć się czymś czym zajmuje się normalny facet a nie zniewieściały faceciczek.

Gość gonzo alonzo
Moja musi być : ładna, mądra i dobra. Więcej nie wymagam.

{Kiedy miałem 14 lat miałem nadzieję, że kiedyś będę miał dziewczynę . Kiedy miałem 16, miałem dziewczynę, ale była beznamiętna. Więc zdecydowałem, że potrzebuje dziewczyny z uczuciami. Jak miałem 18 lat spotykałem się z dziewczyną, ktora była bardzo namiętna. Jednak była zbyt uczuciowa, o wszystko płakała, łatwo się denerwowała. Ciągle groziła samobójstwem. Postanowiłem, że muszę znaleźć jakąś "stabilną" dziewczynę. Jak doszedłem do 25 znalazłem dziewczynę stateczną, ale było to strasznie nudne. Wszystko można było przewidzieć, nie cieszyła się z życia. I życie stało się przygnębiające. Trzeba było znaleźć dziewczynę, z którą można byłoby przeżyć coś podniecającego. W wieku 28 lat znalazłem ekscytującą dziewczynę, ale nie mogłem za nią nadążyć. Wciąż się spieszyła, nigdzie nie zagrzała miejsca. Ciągle z kimś flirtowała. Z początku było zabawnie i ciekawie. Ale był to związek bez przyszłości. Więc postanowiłem znaleźć dziewczynę z ambicjami. Kiedy już miałem 31 lat spotkałem mądrą, ambitną dziewczynę stojącą twardo na ziemi i się z nią ożeniłem. Ale niestety była tak ambitna, że się ze mną rozwiodła i zabrała wszystko co miałem. Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z DUZYMI CYCKAMI.} http://www.beforecall.com/?t=jlady&s=131&p=133&c=yumikoshaku http://popularbiographies.files.wordpress.com/2008/07/lucy-liu.jpg http://www.scifisite.net/images/weeklyactress/Lucy_Liu.jpg

Gość odkopujeme
:classic_cool:

Gość S.A.M.A
chcesz napisac? dawaj! ;D 4439350 panienka czeka ;)

Gość vbfdbfdsb
ej skad masz ten nick jestes blondynka i masz moze na imie Kaska? vfdvbfdvb

Gość jest tzytzata

Gość zakochany opetany
Moja wymarzona- ma aksamitną skórę pokrytą pluszem mały, sliczny biust, taki zeby miescil sie w dloni lekkie wciecie w talii, typ sportowy dluuugie nogi wzrostu 170 cm chudziutka ale nie anorektyczka 30 kg takie 45- 50 kg mala, okragla, wypukla dupka poldlugie wlosy, najlepiej ciemny blond, wpadajacy w zloto oczy w styli Jolie pelne usta i ladny, bialy usmiech odstajace uszy, jak u elfa buzia dziewczeca, niewinna wysokie czolo, maly podbrodek dluga szyja ladne dlonie i dlugie palce stopy nie wieksze niz 37- 38 brzuszek umiesniony ale z malenka warstwa tluszczyku wysoko osadzony wzgorek lonowy nosek zadarty, sredni brwi jasne, uwielbiam ladna, silna lydka i chuda pecinka- kostka spontaniczna, z poczuciem humoru, radoscia zycia, wrazliwoscia ale nie dajaca sobie w kasze dmuchac, znajaca swoja wartosc, pewna siebie, charyzmatyczna

Gość misgtrzostwo swiata prosze pan
Myrevin :D

Gość również opętana
zakochany opetany heheh ja np, bardzo bym chciała mieć odstające uszy takie jak u elfa :D Myślałam, że jestem z tego względu nienormalna, ale widzę, że Tobie również się to podoba :D :classic_cool:

Gość zakochany opętany
bardzo mi sie podoba ten ideal istnieje naprawde, ale nie jest juz moj... ;(