Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szanta

AAAAAAAAAAAAA ksiazki ksiazki

Polecane posty

Taki pomysl mam - moze ktos czytal i moze polecic dobre ksiazki o wychowaniu dziecka? Dziecka w dowolnym wieku :D Moje trzy propozycje (od czegos wszak trzeba zaczac): "Jezyk Niemowlat" i "Jezyk Dwulatka" Tracy Hogg "Jak mowic zeby dzieci nas sluchaly, jak sluchac zeby dzieci do nas mowily" - Adele Faber, Elaine Mazlish

Gość bożygniew
Karmienie piersią - nie pamiętam autora, chyba Karin Muss, wydawnictwo MedPharm, można zamówić u nich na stronie - super książka z dokładnym instruktażem karmienia i omówieniem różnych problemów tego samego wydawnictwa są też Leki w ciąży i laktacji - to bardziej dla lekarzy, ale dla mnie przydatna

Gość hela z wesela
a ja polecam: Ziołolecznictwo w pediatrii, autorzy: Schilcher, Dorsch, redakcja wersji polskiej: Izabela Fecka

Gość fajna książka
jak mówić żeby dzieci słuchały, jak słuchać żeby dzieci mówiły. Świetna świetna swietna

Gość martynka4567
Karmienie piersią - ktoś już wymienił - jest napisana przez położną laktacyjną, zresztą chodziłam do tej pani do szkoły rodzenia :) dla mnie to hicior do kupienia tutaj: www.medpharm.pl

Tracy Hogg polecam, ale z duzym dystansem, bo mozna złapac doła... wg autorki wszystkie dzieci mozna traktować w ten sam sposób (np. karmic od urodzenia co 2,5-3 godz). "jak mowic zeby dzieci nas sluchaly..." - POLECAM - wszystkim (nawet tym, ktorzy dzieci nie mają).