Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek na trawce

Moja czarna przeszłość.. już nie piję, nie imprezuję, chcę być normalną dwudzies

Polecane posty

Gość motylek na trawce

Kto się przyłączy do mnie?? Może jest ktoś podobny do mojej osoby... Kto się zmienił, kto się wstydzi swojej przeszłości

Daj spokój, każdy ma za sobą jakieś szaleństwa... Ja tam niczego nie żałuje, chociaż ostro potrafiłam pobalować;)

Gość motylek na trawce
nie myslałam ze ktos napisze;) hm no pobalowac kazdy moze ale bez przesady, nie tak jak ja:O miałam w życiu taki czas, akurat byly wakacje ze upijalam sie ze znajomymi dzien w dzien, nie widzialam nic ciekawszego, kazdego dnia doslownie, to raczej nie bylo normalne... rozne akcje byly po alkoholu, nie raz widzieli mnie sasiedzi, obgadywali mnie, mialam wogole taki durny czas ze przyjaznilam sie z samymi patologiami a sama pochodze z dobrego domu, wracalam o 4 rano do domu, nosilam spodniczki ledwo za tylek;) nie jestem z tego dumna, naprawde

"Prawiczek z wiarą - Po prostu znajdz sobie babiarza." Tobie się słowo "przeszłość" tylko z jednym kojarzy??...

Gość do motylek na trawce
a puszczalas sie?

Gość motylek na trawce
nie, nie puszczałam się, bez przesady, niewiem czy to ktos napisal na złość ale odpowiadam. mialam wtedy chlopaka z ktorym bylam rok. on tez tak imprezowal..

o jezu, straszne, ja tez mialam okres gdzie codziennie sie pilo i imprezowalo, jakos "wyroslam" na nromalna babe, nie jestes jakims wyjatkiem

Gość motylek na trawce
dla mnie to straszne bo tata czesto widzial ze jestem pijana, byly awantury, a teraz okropnie zaluje ze sprawialam mu przykrosc..

ale co to ma wspolnego z "czarna przeszlsocia" :o? zabilas kogos siedzialas w wziezieniu, bylas prostytutka? polowa ludzi ma taki okres i to nie jest czarna przeszlosc :o bylo minelo, postarajs ie zeby wiecej sie nie powtorzylo i tyle, awantury tez sa w w ielu rodzinach, a rodzice i tak beda cie kochac :o

Gość motylek na trawce
kurde a mnie sie wydawalo ze bylam naprawde zdemoralizowana.. ;) tata juz nie zyje i dlatego bardzo zaluje wielu rzeczy, nie zobaczyl jak sie poprawilam, ze zdalam mature, ze poszlam na studia..

Gość do prawiczek
nie wiem jaka ty masz wiare ze tylko krytykuesz ludzi !!! to nie jest prawdziwa wiara bo w ludzi trzeba wierzyc i pomagac im anie negowac ciagle i byc ironicznym!!!!!jestes zwyklym niedowartosciowanym kolesiem a twoje komenty sa plytkie

bardzo mi przykro, ze stracilas tate :( dobrze, ze sie nie puszczalas...

Gość motylek na trawce
tak jak pisalam wczesniej, mialam stalego chlopaka z ktorym rozstalam sie po roku zwiazku zaraz po wakacjach, nie puszczalam sie, co to to nie:) ale glupio mi bylo jak slyszalam ze ktos tam mnie obgadal za plecami, nawet dorosle babki, sasiadki potrafily mowic glupoty, a ja bylam w tak idiotycznym wieku, gdybym wiedziala ze tata ciezko choruje chyba bylo by inaczej, dlatego tak mi ciezko teraz z tym ze nie widzial mojej poprawy, tymbardziej ze sam mnie wychowywal, bylby bardzo ze mnie dumny ze zdalam mature, ze jestem studentka po wielkich trudach bo w tamtym czasie rowniez szkole zaniedbalam... mam nadzieje ze mnie widzi:):):)

swietnie ci sie udalo :) gratuluje :)

Gość motylek na trawce
baardzo dziękuje:) za miłe słowo:) czuje sie wygrana i ciesze sie ze jakos wyszlam na normalną kobietke:) nie było łatwo ...

Prawiczek z wiarą => A co Ty naiwniaku myślisz, że "babiarze" na kurwy lecą? (nie piję tego do Ciebie autorko) Jak już to podbierają sensowne panienki prawiczkom :P.Kurwiarz to pojęcie związane z ilością, a nie z preferencjami. Jeśli już się wiąże w jakiś sposób z moralnością stukanych kobiet to tylko dlatego, że taka a nie inna moralność panuje wśród 94% kobiet :P (rozkład normalny ),

ciesze sie bardzo, teraz juz beda u ciebie tylko wyzyny :)

Gość motylek na trawce
ha ha tak, oby były już tylko wyżyny:) i oby juz nic złego mnie nie spotkało:) tak sobie czasem mysle ze to tata w niebie mnie wyprowadzil w koncu na normalna droge:) moze dziecinne myslenie ale co tam:) zawsze gdy sie modle to przepraszam tate za swoje zachowanie i mowie ze okropnie za nim tesknie, i mam nadzieje ze on to slyszy.. oj powtarzam sie

nie dziwie ci sie, smierc taty musiala byc dla ciebie wyjatkowo ciezkim przezyciem. mam nadzieje, ze jednak bedziesz szczesliwa i poznasz wspanialego chlopaka. musisz byc wartosciowa dziewczyna :*

motylek na trawce => Cytując (niedokładnie) "Moje wielkie tłuste greckie wesele": Pamiętaj skąd pochodzisz, ale nie pozwól, aby twoja przeszłość cię określiła".

ja kiedys paliłem maryche , kilka razy byłem piany ale jakos sie tego nie wstydze wstydze sie innych rzeczy :O

Gość do malenka008855
bo pewnie jestes puszczalska. co zlego jest w prawiczkach? zrobili ci krzywde?

Gość motylek na trawce
ale ja sie nie opilam kilka razy tylko w wakacje pilam non stop:O wiecie zapewne jak to wygladalo, dziewczyna a taka na fazce co dzien... nie widzialam nic lepszego do roboty, a jak nie pilam to mialam dola, to byl juz alkoholizm! masakra teraz chodze z podniesiona glowa bo zapewne wszyscy mysleli ze bede chodzila z brzuchem, albo cos takiego a tu szok, wyszlam na normalna dziewuche:)

Gość do malenka008855
nie kazdy prawiczek taki jest. a nawet jak ktos chce dziewicy to ma prawo do tego. prawiczki to normalne chlopaki