Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abecadlo z pieca spadlo

zapraszam do rozmwy ezoterycznej

Polecane posty

no ja niby też jako dziecko się do nich dorwałam.. i w sumie na własną rękę próbowałam je zgłębiać.. tylko, że potem nie miałam ciągle czau i gdzieś mi umykało. teraz ponownie zabrałam się za naukę wielkich arkanów, ale znowu nie mam za dużo czasu, więc powoli idzie. ale do przodu, mam nadzieję :)

ja zawsze prosze zeby osoba kt orej stawialam karty zapalila dla mnie swieczke i poczekala az ona sie wypali.klade karty klasyczne od1991 roku Ludzie chcieliby za darmo , mozna za darmo lecz nie jest to wskazane , poniewaz mozna sobie zaszkodzic , czasami mialam sytuacje gdzie zrobilam bardzo obszerna wrozbe , kosztowalo to bolem glowy i wyczerpaniem . Ludzie chca za darmo , ale czy idac do sklepu polowa tekstu jest mojego ::(

Gość bo chcialam sie odniesc do teg
o co napisalas.a wracajac do tej zaplaty.to jak mam tej zaplaty oczekiwac jak wroze ludziom na maila?smieszna jestes

[zgłoś do usunięcia] bo chcialam sie odniesc do teg o co napisalas.a wracajac do tej zaplaty.to jak mam tej zaplaty oczekiwac jak wroze ludziom na maila?smieszna jestes ten topik byl zalozony by kulturlanie porozmawiac , wymienic sie doswiadczeniem , wtedy robi sie przelew::) i nie wiem co w tym smiesznego . przyjmujac w domu wiadomo chyba jak sie placi :D czyli wnioskuje ze ty robisz na maila i calkowicie za free ? tak

Gość robilam.teraz juz nie.bo nawet
dziekuje za to nie mialam a to przykre nie sadzisz? to tak jakby do ciebioe ktos przyszedl poprosil o wrozbe i bez dziekuje wyszedl ci z domu.staram sie pisac kulturalnie nikogo nie wyzywam chyba?

robilam.teraz juz nie.bo nawet dziekuje za to nie mialam a to przykre nie sadzisz? to tak jakby do ciebioe ktos przyszedl poprosil o wrozbe i bez dziekuje wyszedl ci z domu.staram sie pisac kulturalnie nikogo nie wyzywam chyba? nie :) fajnie ze napisalas :) ja kiedys tez robilam za darmo, na zywo i przez internet , troche czasu temu , i wiem cos o tym ,ludzka mentalnosc. teraz odpowiem nie raz to na kafe czy forum . Ale to jest maly uklad. Kiedys zrobilam osobie wrozbe , tak za male pieniadze 10 zl , ta osoba dostala to co chciala i sie wylaczyla z gg :D ani nie podziekowala a tych 10 zl do dzis nie ma ... przykre jest to ze ludzie potrafia byc tak falszywi i nie dobrzy ale coz... teraz patrze na to inaczej bo swoje tez juz widzialam ..dlatego teraz stawiam jasno warunki :)

Gość i bardzo madrze.dlatego ja ter
az baaaardzo sporadycznie to robie...🌼

xymena abecadło...a co sądzisz o chiromancji ? chodzi mi o to, że przecież każdy człowiek ma inne linie itd.... dla mnie jest to jak kod ...jedyny szyfr w swoim rodzaju... czy można uniknąć przeznaczenia Twoim zdaniem ?? moim zdaniem jest jak najbardziej trafna , znalam kobiete (niestety juz nie zyje ) ktora potrafila powiedziec wszystko o tobie spogladajac na dlon , mowila o chorobach , przeszlosci, itd ... kazdy ma inne linie ,jest to bardzo ciekawe aczkolwiek trudne ...:D masz racje z tym ze dla ciebie to kod .. bo mozna chiromancje nazwac kodem, kazdego czlowieka . ale linie moga sie zmienic jesli chorujemy na chorobe (nie pamietam na co dokladnie ) ale pod postacia chorob one sie zmieniaja . czy mozna uniknac przeznaczenia Twoim zdaniem ?? my kierujemy zyciem, jaka my droge obierzemy ,takie zycie bedziemy mieli wiele od nas zalezy

xymena abecadło...a jak uzyskać odpowiedź w jakim kierunku pójść żeby wypełnić dobrze swoją drogę ? ( ja próbowałam już prawie wszystkich sposobów na uzyskanie odp. i doopa zimna ...jak na razie..) nie mogę się zdecydować na odpowiedni zawód ja oddzielam zycie prywatne z kartami . Zawod wybralam wg siebie , nie poprzez karty , ty wybierasz ..masz wolny wybor etc.. a karty i moje zycie prywatne, to 2 rozne dziedziny ;) i tego nigdy nie mieszam razem , choc czasami kusi oj kusi :P (no nie powiem ze nie zawsze w nie spogladam ,czasami zdarzy mi sie :P) choc raz zaluje ze ich nie posluchalam ..:D

xymena OKi ....nie wiem czy czytałaś ' Pamiętnik jasnowidza ' A. J. Mustafa...ale ja przeczytałam to już dawno ...i byłam troszkę przerażona.... niektórych rzeczy w życiu nie da się uniknąć...choćby się stawało na głowie...można jedynie je zminimalizować..aby skutek był jak najlepszy...tak uważam moj sie troche spozni wiec moge jeszcze chwile popisac :P nie nie czytalam tej ksiazki .. sa pewne rzeczy ktorych sie nie uniknie dam swoj przyklad , poprzez wspolrace z ludzmi podczas wrozenia: pewna osoba X pytala o wrozbe dla siebie ogolna : wiec jej opowiedzialam jej uklad kart np ze szpital i operacja ... po miesiacu osoba zadzwonila do mnie ze faktycznie tydz po wrozbie dostala ataku wyrostka robaczkowego ... wiec nie uniknela tego .. ale sa rzeczy ktore mozemy uniknac podam moze swoj przyklad : zapytalam sie kart czy powinnam zmienic prace czy zostac w tedy w obecnej karty ukazaly mi ze zostane bez pracy , strata pracy i nie powodzenie rowniez w pieniadzach ... coz sobie nie wroze , wiec mysle - pal licho nie zmienilam pracy, tam odmowilam , a po 2 miesiacach zostalam bezpracy ...(moj wlasny przyklad) wiec czy to przeznaczenie ?? nie wiem ... prace mialam stala wiec sie nie balam a to bylo niespodzianka dla mnie :( nie mozna tez wszystkiego nazwac przeznaczeniem ...

Gość bursztynnn
bursztyn teraz tu urzedujesz?

bursztynnn bursztyn teraz tu urzedujesz? jesli chodzilo o mnie to przykro nie bylam nigdy nigdzie jako bursztyn , no chyba ze o inna osobe chodzilo :) 18:51 [zgłoś do usunięcia] xymena powiem Ci tylko że jeśli siedzisz w ezoteryce to przeczytaj to kiedyś... a u mnie sprawdziło się np. że pewne osoby z kafe są 'wyjątkowe' ...i faktycznie są....ale to inny temat i nie chcę się w to zagłębiać...po prostu tych których 'lubiłam' od początku...lubię do dziś...papaa przczytam kiedys :) 🖐️ pa

ja troche obawiam sie kary tarota, bo nie wiem, jaka sila w nich drzemie- czy dobra czy zla, tego chyba nikt nie wie. i boje sie, ze takim wrozeniem moge sobie zaszkodzic. jeszcze nigdy nie bylam u profesjonalnej wrozki i jak na razie nie zamierzam. pare razy wrozyly mi dziewczyny przez kafe i sprawdzila sie tylko jedna, zla wrozba. moze za duzo nasluchalam sie moherow ale wole dmuchac na zimno i jak na razie trzymac sie od tych kart z daleka

Gość to prawda 18 lat to kawal
czasu.i mowiac prawde bylam juz dorosla zaczynajac moja przygode z kartami klasycznymi.pozdrawiam osoby ktore interesuja sie ezoteryka na codzien

Gość zapraszamy do wspólpracy
Zapraszam wszystkie wrózki które chciały by wróżyć zapraszam do wspóracy z nami na naszym FORUM EZOTERYCZNYM bedą odpowiodały na 1 pytanie BEZPŁATNIE wzamian za to mogą reklamować swoje płatne usługi. Jesli nie jestes zawodowa wrózka a tez pragniesz stwiac karty tez moesz sie do nas zgłosic tylko wtedy nie relamujesz swoich płatnych wrózb nasze forum jest dla osob które chca wrózyc chca sprawdzic swoje siły w ezoterycze oraz dla osób które poszukuja bezpłatnych wrózb. zapraszam link http://wrozby.mojeforum.net/index.php kontakt forum.wrozby@onet.pl< br /> ZAPRASZAM