Poetka 150 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Libed napisał: gonil mnie bezdomny menel i jak uciekalem to dysk zgubilem miales im nie opisywac naszego spotkania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: a gdzie napisalem ze szybko biegl ? Z ciebie taki biegacz jak ze mnie papież. Prowadzisz siedzący tryb życia i pewnie upasłeś się jak świnia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 3 godziny temu Menele chodzą szybkim ruchem co najwyżej do monopolowego, biegać siły już dawno nie mają. Wyobrażam jak menel miał biegnąć aż tak szybko libed nie nadążył uciekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Poetka napisał: miales im nie opisywac naszego spotkania No zaraz maratończyka z niego zrobisz i młodzieniaszka , a to jest podstarzały przykurcz na jednego kopa na łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 268 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: a gdzie napisalem ze szybko biegl ? Noe ważne co ty tam piszesz ale to co myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 268 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Menele chodzą szybkim ruchem co najwyżej do monopolowego, biegać siły już dawno nie mają. Wyobrażam jak menel miał biegnąć aż tak szybko libed nie nadążył uciekać. Lubię biegać a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Libed napisał: parszywy to masz ty bo sie tu wiele razy tradzikiem chwaliles i bliznami na pustym lbie Nie ja nie mam uczulenia na nikiel w przeciwieństwie do ciebie parchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Libed napisał: a gdzie napisalem ze szybko biegl ? Uciekaleś napisałeś szybko..Szybkość tempie dziadki mają takie laski balkoniki do podpierania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 150 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: No zaraz maratończyka z niego zrobisz i młodzieniaszka , a to jest podstarzały przykurcz na jednego kopa na łeb. ukradl mi karton w ktorym spie. bydle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 56 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Z ciebie taki biegacz jak ze mnie papież. Prowadzisz siedzący tryb życia i pewnie upasłeś się jak świnia. jak knur i co w zwiazku z tym ? a ty nadal zbasz o kondycje lowiac pstragi w kandyjskich rzekach i tropisz niedzwiedzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 90 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Całe życie brałeś wiesz gdzie i wiesz co to weź komuś znowu, bo pali cię. No i dał próbkę czarnego humoru dla wybitnie inteligentnych. Wyjąć kije z tyłków! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 56 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Nie ja nie mam uczulenia na nikiel w przeciwieństwie do ciebie parchu. nie wiem czy masz czy nie ale pamietam jak plakales ze po sterydach masz tradzik na calym ciele uprzedzajac jakas niewiaste na co ma sie przygotowac jak cie zobaczy i blizny na pustym lbie ktorym z duma rozbijales szyby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Poetka napisał: ukradl mi karton w ktorym spie. bydle No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Poetka napisał: ukradl mi karton w ktorym spie. bydle Teraz śpi pod nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: jak knur i co w zwiazku z tym ? Wcześniej miałeś manierę na "poza tym " a teraz wjechało "co w związku z tym " No spasiona locha jesteś to w związku z tym przychlaście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 56 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Wcześniej miałeś manierę na "poza tym " a teraz wjechało "co w związku z tym " No spasiona locha jesteś to w związku z tym przychlaście. no i ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No i dał próbkę czarnego humoru dla wybitnie inteligentnych. Wyjąć kije z tyłków! To kpina z ciebie i nawet tego nie łapiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 3 godziny temu Zanim skojarzy ogôlnie coś napiszę manel gonił menela. Żebyście nie trudzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: no i ? No i trzeba ci się spodziewać kolejnych problemów ze zdrowiem z powodu potężnej nadwagi . 7 minut temu, Libed napisał: nie wiem czy masz czy nie ale pamietam jak plakales ze po sterydach masz tradzik na calym ciele uprzedzajac jakas niewiaste na co ma sie przygotowac jak cie zobaczy i blizny na pustym lbie ktorym z duma rozbijales szyby Trądzik mija , a blizny można zakryć lub usunąć. Uczulenia na nikiel nie pozbędziesz się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 90 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: To kpina z ciebie i nawet tego nie łapiesz. Na twoim miejscu nie szalałabym z rozumieniem dwuznaczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Libed napisał: jak knur i co w zwiazku z tym ? a ty nadal zbasz o kondycje lowiac pstragi w kandyjskich rzekach i tropisz niedzwiedzie ? Tropie zwyroli takich jak ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 268 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Z ciebie taki biegacz jak ze mnie papież. Prowadzisz siedzący tryb życia i pewnie upasłeś się jak świnia. A my pobiegamy? kto wygra dostaje super nagrodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Na twoim miejscu nie szalałabym z rozumieniem dwuznaczności. Nie moja wina że masz kija w duрie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A my pobiegamy? kto wygra dostaje super nagrodę Zależy co jest nagrodą, bo motywacja musi być do wygranej. Ciężko byłoby jak ponad godzinę potrafisz biegać za piłką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 56 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: No i trzeba ci się spodziewać kolejnych problemów ze zdrowiem z powodu potężnej nadwagi . Trądzik mija , a blizny można zakryć lub usunąć. Uczulenia na nikiel nie pozbędziesz się . jak w wieku dorastania z niego nie wyrosles to nie minie trzeba isc do dermatologa podpowiem tak mozna zakryc kominiarka oczywiscie ze sie mozna odczulic ale po co mnie moej uczulenie nie przeszkadza tylko tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: jak w wieku dorastania z niego nie wyrosles to nie minie trzeba isc do dermatologa podpowiem tak mozna zakryc kominiarka oczywiscie ze sie mozna odczulic ale po co mnie moej uczulenie nie przeszkadza tylko tobie Ale mnie nie przeszkadzają twoje problemy ze zdrowiem wręcz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Lubię biegać a ty? Młody tak bardzo nie jestem, ale podobno przez moja aktywność fizyczną mogę kogoś wykończyć. O ile jeszcze ktoś chce doròwnać. Mam jeszcze zdrowie ale od młodu miałem zawsze zamiłowanie i teraz nie pierdze przysłowiowy fotel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 56 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Tropie zwyroli takich jak ty ciekawe zajecie widac jak ci idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 56 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: A my pobiegamy? kto wygra dostaje super nagrodę ten mitoman tak biega jak i lezak te sama chorobe maja nigdy z domu nie wyjdzie nie licz na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 3 godziny temu Możecie wierzyć czy nie, ale jak są chłopaki młode 20 30 lat to jest słabe pokolenie są pierdzący w fotelach tak wychowani, jak chcą podnieść formę to po prostu dętka z nich jest. Wsròd chlopakòw czy męczyzn ktoś dbał o kondycję czy coś uprawiał to jest znikome zjawisko. Młode pokolenie to jest zgroza Zaniedbane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach