Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zródło Angora

Galerianki - druga strona medalu

Polecane posty

Gość Zródło Angora

cyt: "Gdyby wyobrazić sobie świat w którym męski rozum, powędrował ze spodni do głowy, problem galerianek, blachar, szlaufów i innych pogubionych dzieciaków rozwiązałby się w jednej chwili. Na nic tłumaczenia oszołomów że taka już jest męska natura. Jeśli udało im się porzucić maczugi oraz lamparcie skóry i pomaszerować do pracy w garniturkach z laptopami pod pachą, to pewnie wykonalne jest to drobne przemieszczenie szarych komórek." Wypowiedzi facetów cyt: "czy jest cos piękniejszego od dobrego lodzika zrobionego przez ładną i miłą małolatę ? Dla mnie nie..." A potem cyt: "zawód jak każdy inny, jedni zbierają truskawki inni dają dupy. Wielka mi sensacja. Gorzej, jeśli takie ścierwo miałoby być moją żoną" Tylko facet może być tak cynicznym kutafonem...

Gość no proszę a wszyscy się
dziwią,że Polański lubi dzieci.Jak widać nawet "nasi"grzeczni panowie to lubią:-(

Gość jfldjsl
dokładnie - jest popyt jest i podaz - szkoda tylko że z "usług" tych durnych zdeprawowanych i przygłupich małolat nie wstydzą sie korzystać facecie dorośli i pozornie ułożeni którzy wydawać by się mogło powinni być mądrzejsi i takiego durnego małolata pogonić - jakby mnie kobietę zaczepił chłopaczek 14 letni oferując swoje ciało za kase to bym go wyśmiałai pogoniła , ale faceci sa zdolni do każdej obrzydliwości byle zaspokoić swój popęd - masakra - brzydze się już chyba wszystkimi facetami jak tak na to wszystko patrze i tego wszystkiego słucham

Gość Facet Snoooop
Hahahahahahaha tak jest dawac dupeczki:D:D:D:D:D

Zródło Angora - ten kto to napisał jest delikatnie mówiąć mocno upośledzonym debilem.

Gość Bellesima20
dziwne dlaczego na anonsach towarzyskich faceci stawiają większą stawkę dla 17 latki niż dla 25 latki, i przeważnie zakres jest taki: zasponsoruję na dłużej dziewczynę od 17-25 Ma być szczupła, wąska talia, długie nóżki, długie włoski. Jednak coś w tym jest że im młodsza to wiecej kasy dostaje.

A wiecie co jest dziwne? Dlaczego przy drogach zawsze widze dziwki, a ani jednego faceta, ktory by tak zarabial? To samo sie tyczy galerianek- dlaczego chlopaczki sie nie sprzedaja? Chyba zem slepa i niezauwazyla?

Gość MARTIINN
sorrry ale to nie moja wina że wolę zgrabne jędrne młode ciało od starego, i prosze kobietki nie ośmieszajcie się wmawiając że 30 latka dorówna 18 latce, proszę was....Gdyby tak było, ani ja ani znajomi , oraz znajomi znajomych nie korzystali by z usług młodych panienek, mając w domu zadbaną żonę, a jednak...30 to nie to samo co świeża 18.

Ponieważ przez różne czynniki społeczno - kulturalne, zaistniałe w przeszłości, prostytucja stała się domeną żeńską :-o Mnie bardziej martwi fakt piętnowania otwartości seksualnej kobiet i społeczne przyzwolenie na rozwiązłość seksualna mężczyzn - "bo przecież chłopak musi się wyszaleć" :-o

puskaa A wiecie co jest dziwne? Dlaczego przy drogach zawsze widze dzi**i, a ani jednego faceta, ktory by tak zarabial? To samo sie tyczy galerianek- dlaczego chlopaczki sie nie sprzedaja? Chyba zem slepa i niezauwazyla? Bo nie ma popytu. Baby to skąpe sknery :P

Gość Katowice_A
Pedofilia – jak brzmi definicja encyklopedyczna to rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym.

Gość Michhaaałł Ł
nie no 30 to przecież taka młodziutka i taka świeża nie to co 18 no nie:) Osobiście jak bym miał do wyboru to jasne że wybrał bym ta młodszą, niż mamuśke heheheh

Potwierdzam. Kobieta po 30-ce nie ma szans z 18ką i dziewczyną do 25 lat max. 30 lat, to dla kobiety taka granica kiedy zaczyna więdnąć. Problemem jest to, że kobiety nigdy tego nie zaakceptują i nie pogodzą się z tym. Mężczyźni czasem też nie mogą się pogodzic z upływającym wiekiem. Stąd podstarzali playboye, których znakiem rozpoznawczym jest czerwone ferrari. Oczywiście tych, których stać.

puskaa VB- nie sknery moze poprostu mysla mozgiem, a nie... Przepraszam Cię, ale kobieta i myślenie.... to brzmi dziwnie.

VB- no cos ty haha. Wiesz co brzmi jeszcze dziwniej- faceci i myslenie. #0stki jescze nie mam, ale kurcze po tym co piszecie, to nic tylko do trumny sie klasc pora.

NIe to, żeby kobiety nie myslały? Mrowki też myślą. Po prostu kobiety są lekko upośledzone umysłowo jak na gatunek Homo sapiens. acz kolwiek nie wszystkie i miałem przyjemność poznac bardzo inteligentne. Tak, właśnie przyjemność. Niestety takich kobiet jest mało.

Czarna Dalia taaaak a Ty myślisz, że Twoje 30-stoletnie ciało jest tak bardzo ponętne dla 17-latki buahahaha Myslę czarna dalio, że on myśli i jest tego świadom. Dlatego płaci 17o latce.

Gość BO I JA TEŻ
A ja np nie mam nic do 30, ale przyznam się że bardziej pociagaja mnie młode laski takie 18. Jak byłem nad morzem nie raz to widziałem te spojrzenia facetów napalonych na te młode zgrabne ciała, o dziwo żadne się nie napalał i nie komentował 30 letniej babki. Taka prawda i nikt tego nie zmieni, wasi mężowie wam się nigdy nie przyznają, bo sam oszukuje żonę mówiąc jej jaka to ona jest wspaniała i śliczna, ale prawda jest taka że kark skręcam jak widzę idącą ulicą maturzystkę, i wiem jak wyglądają rozmowy facetów przy ich kobietkach, a jak gdy jesteśmy bez nich:)

Jeżeli takich kobiet jest mało, to wybacz mi, ale w odniesieniu do mężczyzn trzeba by użyć określenia " wymarły gatunek" :-p

VB a taka nastke, ktora sie sprzedaje uznasz za inteligentna? Tak z ciekawosci pytam?

Do Bo i ja tez- To samo moze dzialac w druga strone. Lepszy taki jedrny mlody chlopaczek, niz 30 letni staruch. ( dzolk)

Gość Martinni
puskaa nikt tu nie mówie o trumnie ani o podobnych rzeczach nie mam pojęcia z czego ty to wyssałaś??mówimy tu tylko o tym byście się nie porównywały do młodych lasek bo sie ośmieszacie, gdyż z nimi nie macie szans.

Ja jako kobieta nigdy się nie porównywałam do innych kobiet. To mężczyźni wpędzają kobiety w kompleksy, a kobiety im na to pozwalają. Oczywiście są wyjątki :-p

Gość RYBA_..
pusko, z twoich wypowiedzi idzie wywnioskować że na naukę za wiele czasu nie poświęcałaś, a i raczej na stanowisko chociażby asystentki prezesa się nie załapiesz za stara i za tępa:) jaką ty szkołę w ogóle skończyłaś?

Czarna Dalia Jeżeli takich kobiet jest mało, to wybacz mi, ale w odniesieniu do mężczyzn trzeba by użyć określenia " wymarły gatunek W takim razie powinienem być objęty ochroną :P