Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zródło Angora

Galerianki - druga strona medalu

Polecane posty

"a ja wam powiem tak" masz całkowitą rację. Znam 18 które nie dorównają mi wyglądem. A co do seksu to chyba sa potrzebne takim panom do wyżycia się. Ja mam 32 lata. I nie zauważyłam braku zainteresowania ze strony mężczyzn czy to starszych czy młodszych ode mnie.

18 latki wiedzą, że bedą miały kiedyś 30 lat i dlatego, póki są młode, korzystają z życia :) Każdy mężczyzna wie, że licealistki są najlepsze. 18-19 To jest to :) Chociaż w sumie 20 - 23 latki niczym się nie różnią, może już się tak nie stroją ekstrawagancko.

a ja wam powiem tak sama mam 30 lat i cialo jakiego moglaby mi pozazdroscic niejedna małolata. i tak, uwazam,ze moge sie równac z młodymi dziewczetami, bo dbam o siebie i nie brakuje mi powodzenia u facetow. A co do tego ktorzy faceci na co leca......uwierzcie-prawdziwie dojrzałego mezczyzne nie podniecaja prymitywne 18stki, co nie potrafia dobrze krecic d**a i nie wiedza co to rewelacyjny seks bo takiego jeszcze nie zaznały Wmawiaj sobie, wmawiaj :D :D :D My mężczyźni wiemy co innego. Wystarczy że pójdziesz na dyskotekę do topowego klubu w Warszawie, zobaczysz, że takie powyżej 25 lat są w odstawce i faceci wyrywają tylko młodsze.

Gość prawdziwy facet nie szuka
kobiety na dyskotekach.to prymitywne:P

Gość buahahahhahaaaa
prawdziwi mezczyzni na dyskotece? masz dziwna definicje mezczyzny idz lepiej powyrywaj nastki, one nie znaja prawdziwego seksu wiec cie nie skrytykuja jak dojrzala kobieta, hahahaha

Gość migdałowe oczy
temat ciekawy,zastanawia tylko jedno,wielu podstarzałych facetów umila sobie czas dziewczynkami do 18 hehe a nie mysla ze w tym czasie ich córeczki umilaja w ten sposób życie ich kolegom?Kazdy ma troche racji,jest zainteresowanie i kasa to będa takie gwiazdeczki chętne i tyle,one sa z tymi facetami tylko dla kasy,gdyby kasa się skończyła to musieliby zadowolić się zoną,biedactwa,jeszcze ze 20 lat i nawet pieniązki nie pomogą a w zestawie gratis będzie kiła rzeżączka i hiv na deser,

Gość gia*
VB- ale uparcie indoktrynujesz.. ja w wieku 33 lat narzekalam na zaiteresowanie 18-19 i 24 latkow- tzn liczylam na zainteresowanie osob w okolicy 30tki, a bylam wciaz obiektem dla tych mlodszych.. roznie, bywa jak widac