Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zródło Angora

Galerianki - druga strona medalu

Polecane posty

Gość Martinni
puska bo nie masz, nie masz ani nastu lat, ani jędrnego ciała ani jak ktoś wyżej wspomniał ziarenko inteligencji, przepraszam za szczerość, ale mądrością i klasą nie grzeszysz.

puskaa VB a taka nastke, ktora sie sprzedaje uznasz za inteligentna? Tak z ciekawosci pytam? A myślisz, że to ma coś ściśle wspólnego z inteligencją? Raczej uznam ją za wyrachowana prostytukę. gdyby to była 13 latka, to mógłbym powiedzieć, że jeszcze jest głupiutka i nie rozpoznaje czynów i przyszłych konsekwencji. Ale 17 latka wie co robi. Po prostu dzisiejsze gówniary są zepsute.

Haha martini ales mi pojechal, ojej. A skad wiesz, ze nie mam jedrnego ciala, co? Do 30tki mi jeszcze daleko.

Gość Martinni
puskaa bo jestem realistą i wiem jak wygląda ciało 18 a jak 25..proste. Wiszę że celowo unikasz odpowiedzi na moje pytanie, dotyczące Twojego wykształcenia. Ja się swojego nie wstydzę mam ukończone 2 kierunki w tym jeden prawniczy także do analfabetów nie należę:)

Czarna Dalia .....tak samo zepsute, jak mężczyźni korzystający z ich usług! Dalia potwierdzasz moje słowa, o niezbyt myślących kobietach :P Piszesz nie na temat.

Wy, faceci tutaj jacyś upośledzeni jesteście, albo po prostu nie jesteście na tyle obyci z kobietami, aby stwierdzić, że w dzisiejszych czasach 30tka potrafi być na prawde zgrabna i "świeża" i jeśli o siebie sumiennie dba, to wygląda o niebo lepiej niż niejedna laska, której opona wylewa sie z biodrówek.

Martinii nie bede przepraszac, ze nie mam kompleksow. Wiesz, to jest roznie, jakbys nie zauwazyl. Nie wszystkie nastki sa jedrne itd. I przepraszam, ale nigdzie nie zauwazylam pytania o moje wyksztalcenie. A co to ma do rzeczy jaki kierrunek ukonczylam?

Gość Martinni
to poczytaj uważnie a znajdziesz moje pytanie, zatem,? jakie masz wykształcenie? co ukończyłaś? U mnie np w biurze pracuje 21 latka jako asystentka, ma ukończony ogólniak i zaocznie studiuje stosunki międzynarodowe, aha jest bardzo zgrabna i szczuplutka i żadne oponki o dziwo nie ma.

VB Czarna Dalia .....tak samo zepsute, jak mężczyźni korzystający z ich usług! Dalia potwierdzasz moje słowa, o niezbyt myślących kobietach Piszesz nie na temat. Nie moja wina, że dostrzegasz tylko to, co przeczytasz :-p

Kill_Barbie Wy, faceci tutaj jacyś upośledzeni jesteście, albo po prostu nie jesteście na tyle obyci z kobietami, aby stwierdzić, że w dzisiejszych czasach 30tka potrafi być na prawde zgrabna i "świeża Mam 37 lat i sypiam z 30kami, więc mi nie wmawiaj jaka może być 30ka. Sypiam też z 21 - 24 latkami i są zupełnie inne :P

Martinni, możesz sie czasem niemile rozczarować, gdy zobaczysz fajną nastkę, a potem okaże sie że jednak ma te 28 lat, mgr przed nazwiskiem i raczkujące dziecko. Ja mam 22 lata a i tak wszyscy dają mi góra 16, co lepsze moja siora ma 28, a i tak jak po fajki lata, to bez dowodu płacz i zgrzytanie zębami. Zatem strzeż sie, bo nie znasz dnia ani godziny :P

Gość Martinni
wiec musisz być bardzo ambitna, i pracować gdzieś na poważnym stanowisku w biurze , co i tak nie zmienia faktu że wolą swoją studentkę 21 letnią:)

puskaa Ok nie musze, ale prosze: zarzadzanie i marketing. I co w zwiazku z tym? ja ukończyłem Handel Zagraniczny na dobrej uczelni i wiem, że te kierunki nie wymagają myślenia, tylko uczenia się na pamięć, albo umiejętnego ściągania :P Wydział elektroniki i technik informatycznych na Politechnice Warszawskeij, to zupełnie inna bajka. Tu by Ci się mózg zagotował od myślenia.

Gość Martinni
Kill_Barbie jak twoja siostra pali fajki to odpada dla mnie taka kobieta to margines to ra, a dwa nigdy mi się nie zdarzyło pomylić co do kwestii wieku

Martinii, teraz to ja ambitna? A pare postow wyzej jeszcze mialam tylko ziarenko inteligencji.

Aaaa, to jak patrzysz na laskę przechodzącą obok chodnikiem, to na kilometr rozpoznajesz w niej palaczkę? I jakoś margines kojarzy mi się z nieco inną grupą ludzi.

pewnie kolejna durna baba po przeczytaniu wypocin tych facetow, bo nie męzczyzn, postanowiłam zostać lesbijka... Dajcie sobie dsiewczyny spokoj z 'polemika' z tymi amebami. Powodzenia

Gość Martinni
Kill_Barbie zależy w jakich kręgach sie obracasz:) prostactwo od Ciebie wieje na kilometr

I zawartość portfela :P Oraz ilość cyferek na koncie bankowym :D

Gość hiuhijjwne3w
Kazda 18 stka bedzie miala kiedys 30 lat:) Kazdy z nas sie starzeje kobiety i mezczyzni:)Niegdys młody ogierek zmieni sie w starca ktoremu juz nic nie stanie;)

panowie.. a raczej - tępe samce, widzę żenie możecie załapać o co chodziło autorce tematu żE TO WY DEPRAWUJECIE - wasze prymitywne żądze - to właśnie wy jesteście nieczyści! Logicznie - waszym zakłamanym zdaniem - CZYSTA - NIEWINNA jest dziewica - po pierwszym stosunku - już 'NIECZYSTA" no to kto tu jest nieczysty? NO, WY - FACECI! I jeszcze taka gnida, oblech pogardza tymi dzieciakami..... A co do prostytuowania się chłopKóW - ZOBACZ NA DWORCACH TAM geje polują na chłopaczków. A przy byłej zachpodniej granicy młodzi pedryle dają Niemcom.

Gość a ja wam powiem tak
sama mam 30 lat i cialo jakiego moglaby mi pozazdroscic niejedna małolata. i tak, uwazam,ze moge sie równac z młodymi dziewczetami, bo dbam o siebie i nie brakuje mi powodzenia u facetow. A co do tego ktorzy faceci na co leca......uwierzcie-prawdziwie dojrzałego mezczyzne nie podniecaja prymitywne 18stki, co nie potrafia dobrze krecic dupa i nie wiedza co to rewelacyjny seks bo takiego jeszcze nie zaznały.:) a takie uposledzone dziewczeta to dla normalnego faceta żenada, bo to co robia wstyd nazwac prawdziwym seksem:) laska w kiblu-toz to jakas tragikomedia.jak ktos lubi taką nędzną namiastkę seksu to jego sprawa i niech sie zaraza w galeriowych sraczach tryprem i hivem.nic mi do tego.na głupote nie ma lekarstwa:)