Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa jagoda

PO CZYM PONAĆ FACETA PRAWICZKA ??

Polecane posty

Gość malinowa jagoda

PO czym poznać ze facet to prawiczek ?? w ogole to mozliwe moj w ogole nie zabiera sie do seksu , a mowi ze to ja stronie pieszczoty ok, minety nie bylo palcówki tez

Gość vhgjhbg
no jak to po czym?...ma przecież dwie głowy i trzy ręce :O

po niczym:D mogl juz bzykać co wcale nie oznacza ze ma doświadczenie i sie zna na rzeczy-to ze wsadzil i wyją nie robi z niego super bohatera :P

ile ma lat? Z tego co napisałaś to nie tylko prawiczek ale jakiś dziwny bo normalny chłopak nawet dla ciekawości chce cipkę pooglądać ,pomacać ,powąchać zabawić się cyckami, sprawdzić twardość itd.

Gość malinowa jagoda
mowie pieszczoty ok ale mam wrazenie ze on na trzezwo sie nie bzyka tzn. dla rozluznienia odrobina alkoholu

Gość malinowa jagoda
uprawiamy petting i wszystko gra a co do pelnego stosunku to jakis jest spowolnialy

Gość dsdsadas
jak poznac prawiczka? powiem ci: kończy zanim zacznie.

Gość malinowa jagoda
dlaczego moj sie ociaga w seksie ?? ostatnio proponowal winko na rozluznienie

Gość malinowa jagoda
przeciez sa zabezpieczenia nie zlapie go na dzidzie a zreszta pytalam ile mial partnerek seksualnych cizko wydebic ale w sumie takie rzeczy powinno sie weidziec

nie powie ci ile bo to nie jest ważne dla partnerki Nigdy ani sie nie pytam partnerki o facetów ani one nie pytają sie partnerów Zabezpieczanie gumką jest pewne 100% ale to nie przekonuje młodego chłopaka

Gość malinowa jagoda
przeciez w zwiazku liczy sie szczerosc dlaczego nie pytac o sfere partnerów seksualnych to temat tabu ma byc to nie chlopak a facet 29 lat

różnie ludzie reagują na erotyczne doświadczenia partnerów.Są tacy że óźniej wypominają to partnerowi to po co mówić.Szczerość polega na mówieniu partnerowi o swoich potrzebach ,reakcjach ,oczekiwaniach w seksie a nie o przednich partnerach(kach)

Gość malinowa jagoda
po co mam zmyslac ze mialam ilus tam partnerow?? jestem na dany mnoment z dziewczyna dla ktorej jest to wazne wiec jej mowie o wszystkim

jak na faceta 29-cio letniego to naprawdę poważnie się zastanów nad tym związkiem gdzie partner niechce się bzykać czy robić minetki to jest podstawa udanego związku

Gość jagodowa malinko
no widać szzcerości u was brak, po co w ogóle poznawać, pomóż mu, wypijcie to winko i go dosiądż, najprawdopodobniej się szybko spusci, alte wtedy będziesz miała przynajmniej pewnść, że już nie prawiczek,

nie wiem jak ty ,ale dużo kobiet jest zazdrosna o poprzednie związki i potem przy okazji ma pretensje że np. ty z tą Anką to byś i minetkę zrobił i cycuszki ssał i chodził do lasu na"grzyby" a ze mną tylko do łóżka i kulka ruchów i po wszystkim.

Gość malinowa jagoda
wiesz dlaczego mam miec pretensje , co bylo a nie jest... wazne zeby ze mna byl szczery dlaczego ma mnie nie interesowac jegom przeszlosc seksualna a co jak bzykal sie ze 100 tez mi sie nie przyzna

wiem że jesteś ciekawa przeszłości swojego faceta Każda kobieta jest taka ,ale ty teraz wyobraź że on ci się pyta o twoich facetów i chce wiedzieć jakie mieli penisy czy ci odpowiadały ich długości czy robiłaś im laski ,czy z połykiem i co ... Przyjemna ta szczerość ???

Gość prof_dos
A po co Ci ta wiedza? Powie Ci w swoim czasie. Ciebie chyba też nie pyta o przeszłość? Ponadto, jeśli jest prawiczkiem to szybko się nauczy nowych technik. Jeśli oboje się kochacie to on zrobi wszystko, byś była zadowolona. To kwestia zaufania. Możliwe, że się boi przyznać do prawictwa, bo się boi że go zostawisz. Daj mu czas i tyle.

Gość casanowa cafe