Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanana to ja

Prosze o rade jak sie zachowac jak jeszcze raz uslysze cos podobnego

Polecane posty

Gość nanana to ja

Ostatnio moj chlopak przyczepil sie troche do moich piersi. Pierwszy raz to sie zdarzylo. Mam rozmiar 75 B. Powiedzial ze mam bardzo duze piersi ale to zabrzmialo jak lekka ironia i potem cos takiego zrobil ze przyblizyl je do siebie a raczej scisnal i gadal ze teraz to masz duze piersi jak sie je przysisnie jedna do drugiej . Potem siedzielismy tak akurat naprzeciwko lustra nadzy. Wpatrujemy sie na siebie i on nagle powiedzial : i kto tu ma male cycki. Powiedzialam ze co sie czepiasz Nie chce mu nic chamskiego gadac np. o jego penisie zreszta malego nie ma a takiego w normie . Ale jak zareagowac na takie cos i w ogole jestem zdziwiona takim jego gadaniem ...

Gość sohoł
co ty nie masz przyjaciółki że tutaj wylewasz swoje "wielkie" problemy :O

uwazam ze jest pustakiem, powinnas mu powiedziec ze skoro nie podobaja mu sie Twoje piersi to niech sobie znajdzie wieksze......

Gość Bunny_
Nie czekaj do nastepnego razu... Poprostu stan przy nim i powiedz: " Kochanie...? Co sadzisz o moich piersiach? Sa slodkie prawda? Ale jestem z nich dumna!" To wystarczy dlatego, ze poczuje iz jestes z nich dumna:)

Gość nanana to ja
Zawsze je piescil, calowal i zreszta robi to nadal ale to jego ostatnie gadanie mnie naprawde zastanowilo .

Albo Ty źle to opisałaś, albo jesteś przewrażliwiona. Ja nie widzę w tym, nic złego, nie widzę też żadnego tekstu, że jemu się nie podobają Twoje piersi, ani też że są za małe. Następnym razem zapytaj się go wprost, czy mu się podobają Twoje piersi, czy nie. :P

No tak,na poczatku zawsze im wszystko pasuje,a potem zaczyna sie - kochanie wiesz co ?... i lista zaczyna rosnac,tym dluzsza im dluzsza staje sie znajomosc :P Pewne rzeczy mozna zmienic,inne starac sie poprawic,jezeli same widzimy,ze troszke w tym racji jest ;) ale sa takie,za ktore wypadaloby faceta pogonic,albo dac mu dobitnie do zrozumienia,ze jak sie nie podoba ... to wypad :classic_cool: Ja zaproponowalabym mu w kwestii "wielkosci" biustu to ostatnie rozwiazanie ;)

Gość 75B to małe tzytzki i już
o czym tu gadać!!!