Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Nienawidze kobiet

Polecane posty

nie spotkalo bos brzydka jak noc! satysfakcje mam tylko gdy tak potraktuje piekna kobite. mysli sobie taka damulka ze ona taka super, kazdy sie za nia obroci itp a co ja robie? ostetntacyjnie odwracam wzrok i udaje ze ogladam sie za jakims pasztetem. jej samooocena juz wtedy podupada o kilka procent. gdy widze ze na mnie zerka, ja tylko patrze na nia z politowaniem i pogarda. nie mam zahamowan by powiedziec jej '' z czym do ludzi''. ona w szoku, ja sie smieje a jest dopiero 8 rano i tyle triumfow przede mna ehh

Gość a nienawidz
dlatego widzisz - czasem opłaca sie jest byc brzydkim :P

Gość się uhahałam
4/10

Gość się uhahałam
4/10

Gość Bunny_
Ullala! :):) aaaa... Jaaa nienawidze takich brzydali jak Ty:) Uwielbiam dawac im kosza aaa phe tzn. Pokazywac im odrazu, ze nie maja szans - a jakie to przyjemne. A tak wogole to brzydze sie brzydalami hehe za piekna jestem na to, zeby sie z brzydalami zadawac:) Pzdr. BRZYDALKU:> muah:*

Gość Bunny_
Ullala! :):) aaaa... Jaaa nienawidze takich brzydali jak Ty:) Uwielbiam dawac im kosza aaa phe tzn. Pokazywac im odrazu, ze nie maja szans - a jakie to przyjemne. A tak wogole to brzydze sie brzydalami hehe za piekna jestem na to, zeby sie z brzydalami zadawac:) Pzdr. BRZYDALKU:> muah:*

Gość a dlaczego zaraz
Jak to dobrze, że dla mnie jesteś nikim. :D Nawet nie muszę ci odpłacać nienawiscią, bo mi to zwisa. :D

heh problem w tym ze ja nawet nie daje wam szans byscie daly mi kosza. to ja atakuje , wy jestescie tak zszokowane ze z rozkosza was dobijam ,kroliczku

Gość a dlaczego zaraz
Zwisa mi i powiewa :D :P tylko mnie ten henryk zaciekawił, bo coś tu nie kumam....

Gość biedny ty jesteś
aż mi cię żal. naprawdę, zawsze żal mi zbitych psiaków, potarganych dzieciaków z patologicznych środowisk, wielorybów wyrzuconych na brzeg... żal mi wszystkich ofiar -ciebie również, wyobrażam sobie jak idziesz tą swoją ulicą z naburmuszoną miną, chce ci się płakać aż wzbiera w tobie złość i pragniesz opluć wszystko co piękne, dobre i delikatne., bo skoro ty nie możeż taki być to czemu inni???? Jesteś transwestytą, czy jeszcze się nie przebierasz?

jestem tym komu lizalas jaja ostatniej nocy henryk nie kumasz bo tylko kobieta jestes, znaczy kobieta ale tylko do połowy

Gość a dlaczego zaraz
Tak z ciekawości tylko: którą mam połowę kobiecą? :DBo nie wiem, na którą część ciała worek nakładac. :D

jesli to co ci stoi jest dluzsze niz 1cm tzn ze ta dolna czesc

Gość ale jak stoi
jak mówiła, że jej zwisa?

Gość a dlaczego zaraz
No to mam kurwa problem :O Nic mi nie stoi. Nawet na pół cm. cycki trochę wystają, ale to nie stanie jest. Stanie do dołu się oczywiscie nie liczy :D :P

Gość o lolniektórzy to naprawdę
mają dużą wyobraźnię :D

Gość a dlaczego zaraz
W odróznieniu od facetów, mnie nic nie stoi jak odczuwam satysfakcję. :D To jak z tym henrykiem? Gdzie go mam? od góry czy od dołu, z lewej czy z prawej?? Na częśc kobiecą nałoze sobie worek, żeby nie razić meskich oczu. :P

nie henryk a michał. jest twoim duzym palcem u stopy. sorry za pomyłke

Gość Bunny_
Jaaaa! To zobacz jak fajnie, ja nie daje szans na nic Ty nie dajesz szans na kosza. Krytykujesz, irytujesz kobiety, a ja to robie z brzydalkami:) Tylko Ty nie nawidzisz wszystkich kobiet dlatego, ze czesc z nich zachowuje sie tak jak ja. Ja natomiast nienawidze brzydali tylko i wylacznie za to, ze sa brzydcy:) Aha... Co do seksu to wiesz... Zabardzo przyzwyczailes sie do masturbacji swoja spocona syrka... A seks jest piekny lecz nie dla Ciebie prawiczku:) Buzi:*

ja prawiczkiem? mojej byłje powiedzialem ze była tylko workiem na sperme i moze wypierdalac. do dzis sobie nikogo nie znalazla haha

Gość zła zła zła zła
greq, i jesteś szcześliwy z tą swoja nienawiścią? bo ja na przykład nienawidzę gówniarzy-- jak taki bachor drze ryja na ulicy to mam ochotę go kopnąć, żeby wleciał pod samochów... i czasami wcale nie jest mi z tym dobrze, tylko się wkurzam :/ sobie szkodzę w sumie, bo przez te ścierwa ciśnienie mi skacze

Gość a dlaczego zaraz
Od dziś z szacunkiem odnoszę się do mojego palca u stopy, mówiąc do niego Michał. Tzn. od dziś od kiedy się dowiem który to. Na lewej czy prawej stopie. Na razie mogę spokojnie opierdalac obydwóch. :D

Gość ponizej170cm= ponizej zera
autorze, w pelni sie z Toba zgadzam:)a baby to materialistyczne zimne suki patrzace 1000000000000 razy bardziej na wyglad faceta- jak nie jestes wysokim dyrektorem banku to taka suka ma cie pizdzie(nie beda mialy wygodnego zycia i nie pochwala sie kolezanka ze maja "ciacho":D wiec taki przecietny ma przeyebane- ale ja nie zaluje szkoda nerwow na te kawalki miesa🖐️ sa ciekawsze rzeczy na swiecie

Gość psychoterapia__
dziwny temat, dobry materiał dla psychoterapeuty :) skrzywdzony w dzieciństwie przez matkę?? podczas okresu dojrzewania przez dziewczynę?? nieszczęsliwa miłość która rzuciła się na psychikę? obstawiam chyba jednak A

Gość gizzmo
z przykroscia musze przyznać,ze baby maja problemy z mysleniem - przynajmniej ich zdecydowana wiekszosc.Sa głupie,ale to nie ich wina , podobno to sprawa budowy mózgu i biologii generalnie.Ale zeby je zaraz nienawidzieć...?

Gość Bunny_
Dziwne bo wczesniej pisales, ze sex jest dla Ciebie obrzydliwy, a tu teraz piszesz, ze nie jestes prawiczkiem? Wychodzi na to, ze ta Twoja nienawisc jest Twoim wymyslem? Ty cos krecisz :) Buzi:*

Gość Sliczna i skromna
greq - ratuj sie chłopie ratuj, terapia terapia i jeszcze raz terapia - pokochaj siebie ! na to nie jest nigdy za póżno.

Gość prawdomówca
wspóczesne kobiety to oziembłe materialistyczne suki...!!! im ładniejsza tym bardziej wredna i odpychająca... pierdole idę za księdza:P