Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nionionioja

interpretacja pewnego zachowania...

Polecane posty

Gość adawinda
Rozwala mnie Georgia, zrób dziewczyno lepiej porządek ze swoim życiem a nie doradzaj. Autorka ewidentnie nie wiedziała czego chce, a tak się czasem w życiu składa i to nic złego. Nie chciała związku, bo pewnie jest młoda. Ale jak poznała w końcu interesującego faceta, to uznała, że fajnie by było i warto. Niestety od początku znajomości nawet sama nie dbała o to czy to do czegoś ma prowadzić. I niestety już nie zaprowadzi do niczego. Facet Cię polubił, bo jesteś pewnie miłą i ciekawą osobą, na dodatek pewnie atrakcyjną. Dlatego też utrzymuje kontakt. Głowa do góry, znajdziesz fajnego faceta, tylko wtedy nie zapieraj się nogami i rękami, że Ci nie zależy i ma być panem od seksu, a będzie dobrze.

Gość GEORGIA38
do kolorowanka moja Zgadzam sie w zupełnosci. Generalnie ciekawy poglad. Daj namiary, jak postanowie zostac les odezwę sie ;)

Gość GEORGIA38
adawinda przyznaje dzieje sie ostatnio troche w moim zyciu ale nie mam problemu z okresleniem uczuc. Mysle ze jestem dobrym obserwatorem zycia a i sama troche problemikow przerobiłam wiec pozwalam sobie na pewne uwagi

Gość adawinda
Georgia zostawiłam komentarz w Twoim temacie. Wybacz, że tak ostry, ale mdli mnie od infantylnych i egzaltowanych panienek.

Gość GEORGIA38
spoko poczytam, miło ze przeczytałas całosc:)