Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal z wymaganiami

Dałem dziś kosza dziewczynie, bo ma dziecko

Polecane posty

Gość daniello27
jeste sdupkiem -chetnie dalby ci w ryj

Gość xyzzzzzzzzz
Wiesz zastanawiam sie ile ty masz lat????????

Gość brzydal dobrze mowisz
smeiac mi sie chce jak je bajerujesz\\ale wiesz, ze tylko glupie laski na to poleca, nie? ;) no ale powodzenia

Ta czarna tym z ambicjami też chodzi o bajerę i dobry seks. A ambitny jestem bardzo jeśli chodzi o sprawy damsko-męskie, co skutkuje tym, że panny z dzieckiem bym nie chciał

Poza tym te wasze "wartościowe" kobiety to przeważnie miss świata nie są, a dla mnie ważny jest wygląd, a inteligencja - byleby mi siary nie narobiła przy rodzinie i znajomych i nie była jakaś megą tandeciarą. Nic nie poradzę na to, że mam słabość do ŁADNYCH kobiet

Poza tym te wasze "wartościowe" kobiety to przeważnie miss świata nie są, a dla mnie ważny jest wygląd , a inteligencja - byleby mi siary nie narobiła przy rodzinie i znajomych i nie była jakaś megą tandeciarą. Kużwa człowieniu ty jesteś bardziej tępy niż to ustawa przewiduje. To powiedz jaką wartość ty przedstawiasz sobą? Bo według większości żadną. Zero totalne, inteligentny inaczej( czytaj Głupii). I czym ty się chwalisz? Ty się powinienieś wstydzić przed ludźmi siebie samego

Jestem dość przystojny, bo wyglądam jak doktor Pawica połączony z Wojtkiem Olejniczakiem, mam dobrą pracę, dobre pieniądze i w swojej dziedzinie jestem specjalistą, a głupa palę, bo tępe cizie do walenia na to lecą

ty nie musisz głupa palic bo nim jesteś. Przynajmniej o tyle lżej masz. A co masz z doktora Pawicy a co z Olejniczaka? Rozumiem że twoją specjalnością jest bycie tępym kurwiarzem? Jakiś nowy zawód?

Z doktora Pawicy mam włosy i sylwetkę, a z Olejniczaka rysy twarzy. Was zawsze oburza, jak ktoś nie chce panny z dzieckiem. Nie dochodzi do was, że jak facet jest młody to chce jeszcze trochę poimprezować i brać z życia pełnymi garściami?

w twoim przypadku bardziej oburza twój sposób bycia i tok rozumowania. Jesteś chłopczyku beznadziejny. Te dziewczyny naprawdę muszą muszą być głupie że się daja nabierać a ty raczej nie powinieneś miec powodów do dumy. Żaden szanujący się facet nie będzie szczycił tym ze udało mu się przelecieć panienkę którą miał juz cały powiat Mi się wydaje ze żaden specjalista ci już nie pomoze niestety....

Same się do łóżka pchają, to nie będę ich wyganiał. Seks to ważna sprawa w życiu, ciężko by się żyło bez niego

Mózg mam i dobrze go wykorzystuję w swoim poważnym życiu, a nic nie poradzę na to, że jestem zimny skurwiel i kobiety traktuję przedmiotowo

Gość do autora tekstu
Wreszcie cos madrego ktos napisal zgadzam sie rowniez z chinskim klapkiem bo do niego zapewne sie upodabniasz doktorze Pawico,przestan bo sie zaraz przewroce. A to ze jestes mlody i chcesz pobalowac to baluj a kto ci broni---tylko nie koniecznie kosztem drugiej osoby bo gdyby to trafilo na mnie to zostalbys mlodym kastratem durniu jeden.Zygac mi sie chce na ciebie inteligencie.

zołza----> sama się tym podnieciłaś i obrażasz- dla ciebie też kondolencje z tego samego powodu

Gość czarnula...
ha ha ha. żałosne. i ty faceciku myslisz,że każda padnie jak mucha po twoich tekstach. może jakąś pustą niunie na to nabierzesz ale są też inne kobiety,które mają głęboko w tyłku Twój nędzny bajer. To jest tak.Jak kobieta jest ładna,wie czego chce i ma poczucie własnej wartości ,to ma w dupie takich mądralińskich jak ty. Kobieta z dzieckiem... ojoj moze tez szukala frajera a nie wielkiej miłosci?nie pomyslales? żenujace normalnie. tylko pajac moze pisac takie rzeczy...hehe gentelmen i intelektualista.dokładnie!bzdety to umiesz opowiadac!! łancuszek na szyje haha -jak krowa na pastwisku eh...brak słów

Gość brzydal lece na ciebie
jestem sliczna jak ty, lubie golonke i schabowe, posciemniaj mi troche o tym. i jeszcze o hinach.

Gość autor przyznał ze prowo

Gość daniello27
Pawica to zaniedbany ciota :P gratuluje wygladu Brzydal :P a w ryj i tak powinienes dostac za brak jaj :P

Gość inna

no i co z tego ze nie wiedział nic o muzyce i winie, przecież chodziło o seks, to niby jak wyrywać przeciętne panienki? a jak sie trafi mądralińska co wpieprza homary ohyda swoją drogą, i naczytała się o winach to zeby taką mieć w łózku nie warto pakować sobie głowy tymi bzdurami, nie wiem czego sie śmiejesz ze koles wykazywał inicjatywe, dla mnie mozesz wspolzyc z bananem,

Gość Adam

Prawda jest taka ze autor celuje w grupe kobiet ktorych nikt normalny nie chce wiec co to za sukces zdobyc kobiete ktora jest totalenie zdesperowana bo zaden nawet przecietny facet nie chce wychowwywac cudzych bekartow