Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal z wymaganiami

Dałem dziś kosza dziewczynie, bo ma dziecko

Polecane posty

Albo gadka o wykwintnym jedzeniu, którego się na oczy nie widziało np. kalmary zapiekane w cieście czy homar duszony w winie. No, ale takie bajki to trzeba opowiadać z odpowiednią pewnością siebie

Gość eeh z tym jedzeniem to juz
mnie naprawde podjarales. Mmmm golona i fryty!!!!!

Gość od tej samej
twojej gadkiaz mi sie mokro zrobilo

Jestem raczej podobno do doktora Pawicy połączonego z Wojtkiem Olejniczakiem. A jak mam dobry humor to mogę gadać pierdoły typu: Tusk jest głupi i jak nie nadaje się teraz na premiera, to i potem na prezydenta się nie będzie nadawał, a panienka będzie chichotać

raczej podobny

Gość teksty o jedzeniu wygrywaja
naprawde lykam to jak pelikan. Powiedz tak pieknie cos o kaszance i flakach... Albo o parowce z wody...

Gość rzeczywiscie jestes boski
ja na miejscu tej laski oddalabym dziecko i blagalabym zebys wrocil i prawil mi ten miod na uszy o chinczykach i tusku...

Gość mow do mnie jeszcze

Teksty o zdrowej żywności, sportach, których się nigdy nie uprawiało też robią laski. A nawet grubasce, która się chce tylko wyruchać (takie się dobrze pieprzą) można powiedzieć, że ona świetnie wygląda i nie lubi się wieszaków, tylko kobiece kobiety z ciałkiem

Gość ojej juz nie moge
zaraz sie na ciebie rzuce brzydal. ale... kto robi laski??

Gość juz jestem twoja
wyobrazam sobie jak mnie tracasz wasami po plecach, aah, i opowiadasz o zdrowej zywnosci...

Albo można kobietom mydlić uszy opowiastkami o jazzie (żadnej pełnej płyty jazzowej nie przesłuchałem) i jazzowych knajpach (raz w takiej byłem i to kompletnie zalany)

Gość zaspiewaj cos
prooosze!!!!!

Gość NieTakiBrzydal
Smiejecie sie z brzydala ale wlasnie to o czym pisze na was kobiety wystarcza,myslicie ze ktos jest super ekstra gosciem a to tylko gra aby wzbudzic zachwyt i pomyslec jakiego to fajnego faceta sie poznalo a chodzi tylko o seks. Tak samo robie jak i brzydal ale chyba jestem przystojniejszy;)

Gość alez gdziezbyz
my sie nie smiejemy, my sie zakochalysmy po uszy i juz zciagnelysmy majty, jestescie oba bardzo seksi

Gość nietakibrzydal
Majty to sciagniesz wtedy gdy cie okreci jakis jegomosc naszego pokroju a pozniej bedziesz sie zalila tu na tym forum,a inne kobiety beda ci pisaly banaly w stylu ze nie zasluzyl na ciebie czy zebys znalazla innego. Olewacie gosci ktorzy powiedza me be ale jesli ktorys wykaze sie jakas forma inteligencji,powie cos zabawnego,usmiechnie sie zawadiacko czy wlasnie zmoduluje glos mowiac ze pachniesz jak swieze konwalie a twoje oczy sa jak dwa topazy w zlotym pierscionku.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Też bym olała kolesia, który ma dziecko-- nieważne jak przystojny i fajny.

Gość moje 5 groszy dodam
hahaha, wspolczuje wam, skoro tylko takie pustaki poznajecie, ktore albo chichotaja jak mowisz o tusku, albo daja dupy, jak slysza o chinskiej gospodarce ja mam w dupie kolesia, ktory pierdoli farmazony pol dnia, jak chce mi sie pieprzyc, to sobie takowego do loza zaciagam, jakiego wybiore, i moze mi pierdolic nawet o rynku pracy na marsie JA TO MAM W DUPIE, potrzebujemy was tylko do lozka, jak ci sie wydaje, ze tylko faceci lubia seks to jestes taki inteligentny jak chinski klapek, z reszta sam napisales, ze inteligentnego udajesz i to bylo jedno z niewielu prawdziwych stwierdzen

Gość tolla
oo oo! ..i dobrze zrobiłeś - zwłaszcza jak mądra i atrakcyjna - niech sobie nie myśli...a ty?....cóż, skoro potrafisz takiej lasce utrzeć nosa to....tyyyy jesteś kolo!... na pewno lecą na ciebie jak... chyba nie możesz opędzić się od kobiet, nie? phii! to co, że jesteś głupek, przeciętniak, czy nawet obleśniak - przecież jesteś górą nad TAKĄ atrakcyjną...odniosłeś spektakularny sukces! gratulacje! no, to do roboty! - następne atrakcyjne czekają! - może będą bezdzietne!

Gość a co bedziesz cudze geny
hodował ? harcerze i frajerzy tylko lecą na taki interes.

Gość tolla
dokładnie! o to właśnie chodzi! nawet jeśli się jest obleśnym przeciętniakiem! Supermeni górą!

Gość blacksoul*********************
co za palant!!!!!!!!!!!!!!!

Czyli startujesz tylko do pustaków, które łykają bajery o Chinach i za te Chiny dają się bzykać. Cóż, niezbyt wysoko mierzysz. Widocznie na tyle Cię stać. A nie myślałeś kiedyś o tym, żeby trochę się postarać, postawić wyżej poprzeczkę, zaangażować się w związek z wartościową kobietą? Tyle, że taka ma wymagania, bo zna swoją wartość... Pod płaszczykiem wyszczekania, meeeega pewności siebie i "bajery" kryje się całe stado kompleksów.

Gość hahahahahaaaaaa
dawno sie tak nie usmialam :D Brzydalu kij Ci w dupe i chuj w oko :D

Gość Do Brzydala
Brzydal z wymaganiami:) jesteś fenomenalny.Idealny ściemniacz dla mnie:):):)

Gość jest powiedzenie
krowa,ktora duzo muczy ,malo mleka daje.takie male porownanie tyczace sie twojej osoby.napewno wiesz o co chodzi,hehe w twoim przypadku mysle jest tak.jestes frajerem i uwazaj ,bo zycie bywa zlosliwe i przewrotne,zycze ci tego z calego serca sajonara belmondo

Gość taka sobie kasia jedna
trafiłam raz na takiego "światowca".... też opowiadał o homarach i innych owocach morza, muzyce, poezji... a jak znał się na winie!! a jak został na ów homara zaproszony, to nie bardzo wiedział co z nim zrobić, nie mial bladego pojęcia choćby o szczepach winogron, o muzyce nie wspominając:] W jeden wieczór został bardzo szybko zdemaskowany... Za wszystko zapłaciłam kartą mastercard - jego mina i mój ubaw bezcenne...

Gość fikumiku77
Wybacz mnie to nie powalilo wrecz odwrotnie dla mnie jestes palantem.Ta kobieta z dzieckiem ma szczescie ze juz sie od ciebie durniu uwolnila.Bo takie siano jakie ty soba prezentujesz to nie zasluguje na to by miec przy sobie jaka kolwiek kobiete.Dla mnie jestes zwyklym smieciem i tyle.

Gość fikumiku77
Posluchaj twoja sciema jest rowna klapkpwi chinskiemu jak juz ktos wyzej napisal wiec prosze przestan juz bo wstyd bedzie jak cie ktoras zdemaskuje. P.s. a jak nie chciales kobiety z dzieckiem to nie zawracaj jej d....y ok??