Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana psychicznie

zdradził mnie mąż

Polecane posty

wczoraj odkryłam,że mój mąż mnie zdradził z jakąś lafiryndą za kasę a potem przez 1 tydz.pisał z tym czymś smsy! dodam,że 3 m-c temu urodziłam dziecko a jesteśmy razem 12 lat. odejść? mieliśmy tyle planów!!!! nienawidzę go!!!! czemu on mi to zrobił!!!! to że był pijany wcale go nie usprawiedliwia!! jestem załamana!

Gość aniołku ale krzywda
Ty młoda mama powinnaś teraz tylko cieszyć sie dzieckiem a nie takie tragedie przezywać nie mam słow zeby Cie pocieszyc nie mam tez recepty co Ci doradzić ale na poczatek wywal go z domu niech nie mysli ze pzrejdzies koło tego bez odzewu bo masz dziecko przy piersi Kochana wizyta u psychologa i separacja drania

Widze,że psycholog stał się na kafe popularny, A może tak na początek zacząc od uczciwej rozmowy. Daj mu sie wypowiedziec dlaczego tak postapił. Powiedz mu ,czy sobie zdaje sprawę jak cie tym zranil. Zapytaj jak on by sie czuł na twoim miejscu. Musi czuc się winny. Ma go bolec to co zrobił. Ma bolec tak samo jak ciebie. Przez pewien czas traktowałabym go jak powietrze. Dalabym mu poznac ile stracil. Wiem,że to trudne, ale czy nalezy od razu wyrzucac go z domu? Zastanowiłabym sie nad tym. Obserwowała, dałabym sobie czas zeby sie przekonac czy nadal jestem w stanie dzielić z nim życie. Najgorsze decyzje to te pochopne, pod wpływem złości, impulsu. Wspólczuję ci z całego serca, ale wierze,że uda wam się odnaleźć na nowo. TO zapewne długotrwały proces, ale czasami warto wybaczyc. Pozdrawiam.

Gość NIGDY NIE WARTO wybaczać
Wywal go z domu NATYCHMIAST i zapomnij o draniu na wieki! Myślisz że pierwszy raz on to zrobił? Pierwszy raz się wydało!!! Absolutnie zero litości dla takiego. Wniosek o rozwód i puść drania w skarpetkach... a potem poszukaj sobie innego drania. Niestety wszyscy faceci są tacy sami. Kobiety nie lepsze, swoją drogą... skądś takie suki jak ta lafirynda się biorą.

Gość Nie wiem czy uczuciowa
rozmowa cos da bo to nie był jeden incydent tylko On jeszcze po fakcie z nia miał kontakt pisał sms e-mail i itd czyli nie tracił kontaktu jak dla mnie to nie był tylko wyskok tylko zamiar świadomy skoku w bok zona w 9 miesiacu ciazy a On na Laksy Wywal drania ale tak z tarzaskiem bo to niezły gagatek

Gość Właśnie juz teraz
poszukaj realnych dowodów że Cie zdradził ze zrobił to w takim momencie gdy byłas w ciązy poszukaj swiadków Przecież po takiej perfidnej zdradzie Musi byc rozwód z orzeczeniem o winie tzn jego winie jak teraz nie zadbasz o dowody bedzie chałał podziału majatku A tak przy jego winie nie dostanie NICCC Zastanów sie

Gość Bydlakkkkkk
Ty naprawde jestes bydlak nie wypowiadaj sie :(((

ja powiem tylko to co znam z własnego doswiadczenia. Tez mąż mnie zdradzał, 8 miesięcy miał kochankę, i najgłupszą rzecza jaką zrobiłam było to, że go nie wywaliłam wtedy z domu. Teraz jest nam dobrze, pewnie bylibyśmy w tym samym miejscu po wywaleniu go, bo przyszedłby prosić o wybaczenie... a tak... wybaczyłam, kocham go a on mnie... twierdzi, ze jest wierny i takie tam a ja mu i tak nie wierzę... ale mam to w nosie. Dorosłam i wiem czego oczy nie widzą... itd. Pozdrawiam. Cokolwiek zrobisz bedzie dobrze.

prosi ,błaga,przeprasza. ]mówi ,że te smsy to dla jaj ,że to były same bzdury(juz ja wiem jakiej treści one były domyślam się) a pojechał tam z głupoty!! miał z kumplem coś do załatwienia w olsztynie tam zostali bo popili no i wpadli na głupi pomysł.( to jest 200 km) od naszego miejsca zamieszkania więc raczej chyba nie szukał kochanki na stałe. sama nie wiem!!! ale to boli,co za cymbał,burak.

Gość cococafe
znam faceta, który zdradzał żonę przed ciążą, w trakcie ciąży i po ciąży. Ale nie z jedną. Za pieniądze albo za darmo. Dziwne to, ale on kocha i podziwia swoją żonę (zresztą jest za co) i wiem, że nigdy od niej nie odejdzie. Ale też nie przestanie zdradzać

Myśle, ze nie szukała, ale w tym momencie to chyba nie ma dla Ciebie znaczenia. Boli jak cholera, domyślam się. Niech się trochę poboi, że odejdziesz, ze go zostawisz, nic mu nie bedzie i niech przeprasza ciągle... Trzymaj się, dasz radę, niejedna przez to przeszła... Pozdrawiam.

Gość cococafe
Jaki zbieg okoliczności, tamten też lubił sobie pohasać po Olsztynie :)

Gość animowanka
boli i bedzie bolec, nawet jak wybaczysz to nigdy nie zapomnisz... to jest jak rysa na szkle, przyzwyczajasz sie do niej, ale nigdy nie przestanie przeszkadzac... ja bym nie mogla wybaczyc bez wzgledu na to ile czasu i ile dzieci by bylo, kiedys zostalam oszukana (nie zdradzona, ale tez poszlo o inna kobiete, jest EKS) i nie bylo mowy, jeden sms ktory PRZEZ POMYLKE do mnie przyszedl, tego samego wieczoru bylam juz singlem, placz, bol i to oczucie ze ktos cie zrobil w "człona"... zburzyl cale zaufanie ktore sie tyle czasu buduje... wyrzucilabym go z domu. wiem ze to nie takie proste.. ale nie moze czuc sie bezkarny

Gość skkkuuuutek
większość mężczyzn to sk....ny!!!!!!!!!!! Jeżeli twój zrobił ci coś takiego to bądż pewna,że to nie był ostatni raz!!! Moim zdaniem powinnaś go oseparować od siebie na jakiś czas.Postrasz go,że na dzień dzisiejszy nie wyobrażasz sobie bycia z nim,bo sie nim brzydzisz.Przez ten czas przemysl to wszystko,zastanów się czy jestes w stanie nadal z nim być.Ale najważniejsze to,to żeby on jak najboleśniej odczuł to co zrobił.Bo jak mu lekko to odpuścisz to możesz być pewna,że jak nadarzy się okazja to znowu pójdzie w tango. Dziewczyno,a jeżeli naprawdę zdecydujesz się z nim być to pamiętaj przez cały czas związku inwestuj w siebie,postaraj się być egoistką.Dbaj o siebie....podtrzymuj koleżeńskie kontakty,rozwijaj sie kulturalnie z czasem jak dziecko podrośnie również zawodowo i pod żadnym pozorem nie uzależniaj się od faceta.Ani emocjonalnie ani tym bardziej finasowo.Musisz być samowystarczalna,bo tylko takie kobiety imponują mężczyżnie.On nie może nigdy poczuć nad tobą przewagi.Pokaż mu na co ćię stać...to będzie za tobą chodzić jak pies z kulawą nogą.

skkkuuuutek zawsze było tak,że pokazywałam i byłam nie zależna.wszystko co mamy to dzięki mnie.moje pomysły a on robił.zawsze wypalało. po za tym nie kumam jednego ze mną miał sex bez prezerwatywy(bo nie lubi) pieszczoty itp.itd.a taka laska za kasę wiadomo guma,zero całowania . z tego co go znam i mi przysięga sex oralny był tylko z jej strony on się brzydził. nie rozumiem on cały czas tłumaczy że to głupota. czy świadomość ,że to inne babsko może podniecać ale wszystko co on lubi niby miał ograniczone. jestem zgrabna,nie brzydka,czysta i zadbana nie kumam

Gość karoolek......................
To dziwne , ze zdrada ma tak wielkie znaczenie dla wiekszosci ludzi i am tu na mysli zdrade wlasnie jako sex z innym partnerem - jescze rozumiem jak sie w zyciu nie uklada i dochodzi zdrada jako ta kropka nad i , ale jak jest dobrze ?? cóz ile ludzi tyle zachowan - ja bym to olał , bo cos innego sie w zyciu liczy i jesli notorycznie sie to nie zdarza potraktował bym to jako zlo konieczne cos na wzór wstawania rano do pracy . ale to ja ! dlatego mnie łatwo ! A Wam współczuje .

a co tu kumac ? czy ty jesz cały czas tylko bółke grachamke ? czy tylko kartofle ? wiele zreczy próbujesz po raz pierwszy , czyz nie i albo ci smakują , albo nie i wiecej do tych co nie nie siegasz mimo ze na wizus wygladają smakowicie i ty wlasnie jestes dla niego tym ciastkiem ktore mu sie nigdy nie znudzi , ale cala reszta innych kobiet to wlasnie te inne ciastka , owoce , kołocze itd.

Gość wiesz karoolek bo kobieta
ma wyobraźnie i w czasie seksu beda przychodzic jej obrazy co robił z tamtą. Dla mnie seks to cos dla najblizszej osoby.

Gość najgłupsze co możesz zrobić
to wybaczyć. Niestety każdy występek musi być ukarany bo inaczej będzie jego powtórka. Gdyby zdradzane baby częściej wyrzucały takich palantów za drzwi faceci trochę by się hamowali. A tak po jasną cholerę się hamować skoro głupia baba i tak wybaczy i będzie udawała, że nic się nie stało?

Gość bo trzebalyło robic staremu
loda, to nie szukałby tego u innej, przykre, ale prawdziwe...:-)

byc moze masz racje , ale zwaz , ze odnosi sie to tylko do pewnej grupu (nielicznej ) facetów , cała masa tych innych zas zadnej krzywdy miec nie bedzie ! doskonale sobie poradza w zyciu jak i ponownym zdobyciu partnerki Gdyby mnie zona zostawiła było by mi smutno bo wszak to moja zona i uczuciowo jestem z nią zwiazany , ale zebym był w szoku ? załamany ? lub cokolwiek innego - to nie ! jestem bowiem zaradnym facetem i poradze sobie w kazdej sytuacji . I takiego faceta mogą sobie wywalac mają to w sumie gdzies !

a gdybym poczuł , ze zona mnie kaze ! w jakis tam sposób to juz w ogóle było by zle . Moze mnie zdradzic , czyli oddac to co ja jej zafundowalem - prosze bardzo , ale jakies inne jazdy typu ja ci pokaze nie pzreszły by bez echa

każda kobieta ma taką samą dziurę!!!!! mniejsze tylko lub większe piersi. ja nie mam pociągu do innych facetów fiut to fiut! co może być innego??????????? inaczej sapie inaczej mnie by obmacywał??? nie kumam tego porównania z tym ciastkiem karolku!!!!!!!!!

Gość karoolek nie wie co to
miłośc i lojalnośc wobec partnera i tyle. jak sobie bys karoolku poradził gdybys wiedział ze Twoja zonka ciagneła druta innemu facetowi a potem Tobie daje buzi co?

Gość no i juz jasne skad ta zdrada

Gość karolek widać taki sam jak
Twój mąż więc raczej nie bierz jego rad na serio :(

Gość słuchaj załamana dla faceta
jednak dziura inna to inna dziura:( Niestety pokaz im zdjecie cipki a od razu im staje. tacy oni juz są.

słonko bo to diabeł tkwi w szczegółach !! masz racje ty to nazwalas inaczej sapie , ja inaczej odczówa i to przekazuje , zmienia sie , inaczej pachnie , smakuje , rusza sie , i wcale dziurka to nie dziurka , bo jdna bywa ciasniejsza inna luzniejsza , jedna ma miesnie kegla bardziej silne inna mniej , jest bardziej aktywna , mniej aktywna oj jest tego tak duzo ze nie wiem co juz pisac i choc to brzmi glupio to jednak ... jedna pzrezywa orgazm spokojnie w miare inna juz nie ! a skala roznosci sie gdzies miesci od 1- 10 jak nie wiecej - wszystko zalezy od tego czy ktos jest smakoszem czy też nie - kobiet .Bo mozna zjesc ciastko i pwoiedziec dobre , a mozna sie nim delektowac .

karoolek nie wie co to miłośc i lojalnośc wobec partnera i tyle. jak sobie bys karoolku poradził gdybys wiedział ze Twoja zonka ciagneła druta innemu facetowi a potem Tobie daje buzi co? ------------------------------------------------------------------------------------------- Wiesz to zalezy , bo moja kobieta nie jest kims kto pójdzie do łózka z byle kim , a jak jzu pójdzie to wiem ze musi to byc ktoś , ze tak napisze , a zas skoro moja zona go wybrała to znaczy , ze ten ktoś jest do zaakceptowania pzreze mnie ! co innego jak by sie puszczała z byle kim to był by problem i mam nadzieje ze rozumiesz . Tak karoolek nie jest nie jest tu przykładem , ale doskonale wie czy kocha czy nie , gdyby zona nie popełniała swoistych błedów pewnie nigdy bym innej kobiety na boku nie mial - tak mysle , ale ze mam braki i nie chodzi tu tylko o sam sex - to mam kobiete na boku.