Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana psychicznie

zdradził mnie mąż

Polecane posty

Gość wiesz co karoolek jak sie kogo
s kocha to sie takich bzdur nie pisze, współczuje twojej zonie i zycze Ci soczystego buziaka od zony z resztakami spermy innego;)

Gość karoolek......................
słuchaj załamana dla faceta jednak dziura inna to inna dziura Niestety pokaz im zdjecie c*pki a od razu im staje. tacy oni juz są. ------------------------------------------------------------------------------ no nie do konca , bo kobieta naga nie jest juz taka ciekawa dla faceta jak odpowiednio ubrana , a kto twierdzi inaczej pisze bzdury stad w bieliznie zawsze kobieta wygladac bedzie ponietnniej ... Chodzi tez o ruchy , gesti itd.

Gość karolek Ty jestes byle kto
wiec jednak Twoja teoria sie nie sprawdza:p

Gość a to ciekawa teoria
wiec dlaczego na faceci ogladaja rozebrane babki w necie a nie te w bielixnie?

wiesz co karoolek jak sie kogo s kocha to sie takich bzdur nie pisze, współczuje twojej zonie i zycze Ci soczystego buziaka od zony z resztakami spermy innego ------------------------------------------------------------------------------------------- ty stanełas po jednej stronie barykady jak by zona mnie kochała to ja bym ja nie zdradził - i co ty teraz napiszesz ? i jeszcze jedno mówic kochac to jedno , ale zeby ta druga strona to czuła - to drugie - to złozony temat , a i kazda zdrada jest inna - moja ma takie a nie inne podłoze i wcale sie tym nie chlubie , wolał bym byc wierny , ale niestety nie potrafie w mysl wrodzonego egizmu czlowieka ktory kazdy tam jak by sie pzred nim nie bronił posiada . Ja nie potrafilem obejsc bez rzeczy które chcialem miec ! stad zdrada . A co do owej spermy . zona to czysta kobieta zapewne najpierw by umyla zabki , czego po swoim facecie pewna tez byc mozesz . czy nie lizał wczesniej innej a w domu daje ci buzi ? jesli tak ok , mnie tam to nie rusza

to juz cos innego w kwesti tych rozebranych kobiet w internecie . głównie patrza na piersi jesli chodzi o cipke na jej zewnetrzny kształt ktory jest pzrez fotografów specjalnie uchwycony , w zdjecie rozłozonych kobiecych nóg z rozwaloną cipką zaden facet nie oglada

Gość do karolka
daj spokoj facet. Nie wytlumaczysz im nic. To tak jak slepemu o kolorach. To sa ozieble , puste baby, dla nich lepiej zeby facet sie powiesil niz ma sie bzyknac z inna. Takie zawsze beda zdradzane i slusznie.

Gość pierdu pierduuuuuuuu
do do karolka-> też jesteś gówno wart z takimi teoriami i każda cię zostawi. I dobrze :)

Gość do karolka
a w poscie powyzej masz najlepsze potwierdzenie moich slow

Gość hipokryta z Ciebie
po co siedzisz z zoną? Nie spedza sie zycia z osoba ktorą nie kocha, wiec nie plec bzdur. Ja akurat jestem kobieta, ktora jest chetna zawsze na seks, otwarta na nowości ale nie zboczenia. Na pewno nie jestem oziebła, zimna kobietą i czego to ma dowodzić? że co ze zrozumiem karoolka? Otóz nie nie rozumiem. Sprawe trzeba postawic jasno i tyle , no chyba ze zona wie o tym i sie na to zgadza.

Ja bym sie brzydziła nawet patrzeć na faceta gdyby mnie zdradził. Nigdy bym nie wybaczyła! Nigdy! Nawet jak bym miała dziecko! Brak mi słów. Współczuję Ci autorko.

Faceci typu karolek to tak naprawdę osoby nie doświadczone jakos boleśnie przez życie. najwidoczniej wszystko im lekko przychodziło, nie dotknęło ich żadne choroby czy nieszczęścia i dlatego maja takie zarozumiałe podejście do zycia, że są min. zaradnymi osobami, które sobie zawsze w życiu poradzą.Kiedyś te osoby zrozumieją o czym pisze, kiedyś, gdy spotka ich jakieś nieszczęście. A wczesniej czy później spotka ich to na co zasłużyli w życiu i wtedy zrozumieją, że te ich mądrości były nic nie warte.Wtedy zrozumieją, co tak naprawdę w życiu sie liczy.być może dla niektórych będzie za późno i dostana za swoje.Trzeba pamiętać, że dobro zwycieży zło.

karolku to co piszesz jest ohydne. czy ty zastanawiałeś się nad tym co robisz swojej żonie???????? powiem ci ,że ja swój ból mogę porównać do bólu po śmierci kogoś bliskiego. w każdej min.dnia o tym myślę. jestem zdruzgotana . po co mu jeszcze były te smsy??? jak pytam mówi ,że dobrze się bawił bo tej panience wciskał kity. obrzydliwy samiec.

Gość ile ten Twoj mąz ma lat
??? On jest chyba niedojrzały:O Poczekaj az miną emocje....kazdy postepuje inaczej, Ty zrób dla siebie jak najlepiej.

mój 35