Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość folka kafe

Facet mający powyżej 25 lat i mieszkający z mamusią to straszny nieudacznik

Polecane posty

Gość folka kafe

niestety ostatnio tylko takich poznaje :o

Gość folka kafe
Mam 26 lat mieszkam sama, mam swoją kawalerkę za własne pieniądze zarobione jeżeli o to Ci chodzi...

Gość sama jestes
nieudacznikiem skoro czekasz na faceta z mieszkaniem zeby sie na gotowe zalapac

Gość lolka1986
Trzeba szukać szukac szukać! Mój facet z którym jestem już rtok w wieku 23 założył warsztat naprawy skrzyń automatycznych teraz ma 29 lat i od 3 lat mieszkanie 65 metrów w dobrej dzielnicy 3miasta :P Na nieudaczników szkoda czasu a brzydkich to tym bardziej ;]

Gość jjhffd
dokladnie, lolka, szukalas faceta z mieszkaniem, to masz! a w zamian mozesz mu teraz dawac dupy:D i nic poza tym, bo na pewno go nie kochasz:D

hie hie czyli 99% moich kumpli i kumpeli to nieudacznicy ..nice :D rozpierdala mnie takie podjescie szczególnie że głoszą to głównie ludzie gdzie swoje osiągnięcia głównie zawdzięczają rodzicom.

Lepiej mieszkać u mamusi jak gnieść się w ciasnej kawalerce obarczonej 30 letnim kredytem, kupionej za 150% jej prawdziwej wartości :D

Gość daniello27
a 27 letni mieszkajacy od 19roku zycia poza domem..z wlasnym mieszkaniem i budowa w toku??? taki pasi :P jesli tak to pisz

Ja dopóki będę singlem i dopóki moje zarobki nie będą przekraczać pewnej progowej sumy to nie opłaca mi się tracić siano na wynajmowanie mieszkania.Po prostu to jest bardziej ekonomiczne, proste

Gość galerianki ukryte nic wiecej
bo gowniary typu autorka albo lolka nie potrafia same wspolnie pracowac z "MILOSCIA SWOJEGO ZYCIA" na swoje szczescie!!! bo przeciez kolezanka juz wyszla za maz, juz ma dziecko, juz byla w paryzu, a ja wciaz ogladam seriale..... WIEC JESTEM PRZEGRANA, do niczego w zyciu nie dojde i inne smuty popierdolone:DD:D:D:D:D glupie, tepe, materialistyczne szmaty! gowniary:D:D:D:D nic a nic nie pracuja, a zadac tylko potrafia. ukryte galerianki. bo facet powinien byc zaradny..... oczywiscie, ze tak, ale nie zawsze da sie wszystko od razu osiagnac! tylko ze to FACET JEST ZARADNY, TO ON MA MIESZKANIE. a taka gowniara ma tylko pizde do dawania w zamian za mieszkanie ze swoim idealem:D

>>bo facet powinien byc zaradny.... tłumacze z ludzkiego na kobiecy - ma mieć siana w chooj, dobrą chatę, bajerancką brykę i 90% wypłaty przepuszczać na zachcianki księzniczki:o

Gość w kinie galerianki w zyciu tez
no wlasnie:D