Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce dzidzie

krople krwi- martwie sie?

Polecane posty

mam pytanie. zaczelam w 34 tyg ciazy. dzisiaj zauwazylam kilka kropel krwi na majtkach,co to moze byc? czy ktoras z was miala cos takiego?

Gość kasiulkaa87
to może być duzo niedobrych rzeczy, ja bym pojechała odrazu do szpitala, lub do lekarza prowadzącego ciąże a nie siedziała na necie,

Gość musisz do lekarza
dzwoń do lekarza, a nie tracisz czas na forum, może łożysko się odkleja i dziecko się udusi

Gość dfbgrthnyjmu
tak miala i to nie ejdna, po cyzm tracily dziecko, rusz tylek jezeli chcesz utrzymac te ciaze do kuzwy co to ma byc ? prowokacja ? jezu :O

ja mialam w 20 tygodniu, i nawet bym nie pomyslala ze moge jeszcze tracić czas na pisanie na necie, zobaczyłam kerw rano jak wstalam i nawet sie ubierac nie chciałam tylko myslalam o tym zebym nie straciła mojego hubcia

Nie ma co się zastanawiać czy któraś z nas takie coś miała!!!! Tu nie ma specjalistów i powinnaś się zainteresować co dzieje się teraz z Tobą a nie innymi przypadkami!

Gość musisz do lekarza
miała i jechała od razu do szpitala, a nie czekała, aż ktoś na głupim forum odpisze a jak się skończyło? leżeniem na patologii ciąży do końca pod kroplówką !!!

Gość Nie denerwuj się ale idź do...
lekarza. Kobiety Nie denermujcie tak tej biednej przyszłej mamy. Alle co racja to racja to nie czas na siedzenie na forum. Może to nic poważnego ale powinien cię natychmiast zobaczyć lekarz