Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia 04.05

Jak myślicie??????????

Polecane posty

Gość Gabrysia 04.05

Jak myślicie który termin jest ważniejszy z ostatniej miesiączki czy z usg? Bo mój z ostatniej miesiączki jest na 22.10 z pierwszego usg na 11.10 a z ostatniego usg na 26.09????????I w takiej sytuacji to ja już zgłupiałam.Poradzcie....

Gość Gabrysia 04.05
??????????????????????

Gość różnie to zależy
ważniejszy z miesiączki, pod warunkiem, że owulacja była w terminie a najważniejszy jest ten z pierwszego usg (8-10tc), potem dzieci różnie rosną , a w pierwszych tygodniach rozwijają się tak samo i termin jest najdokładniejszy

Gość jedyny wiarygodny termin
to ten z pierwszego usg i tego należy się trzymać do końca ciąży

Gość różnie to zależy
oczywiście zawsze jest plus minus dwa tygodnie w każdą stronę :) czyli po 26.09 będziesz miała już donoszoną ciążę, a urodzisz pomiędzy 1 a 30 października i będzie to w terminie :)

Gość Gabrysia 04.05
Matko taka by była duża różnica czasu.Aż zaczynam sie martwi...W piątek ide do gina na wizyte to może on coś powie. MI bliżej na ten temat.

Gość Gabrysia 04.05
Tak wszystkie piszecie że z pierwszego usg jest najlepszy to chyba bede sie go trzymac bo to już bliziutko.

Gość Gabrysia 04.05
???????????????/

u nas zawsze liczy sie wylacznie termin z miesiaczki chyba ze na pierwszym usg terminy bardzo sie roznia u mnie roznica z synem wychodzila 3 tygodni pod koniec usg, termin z @ mialam na 29 kwietnia a z usg na pierwsze dni kwietnia :) lekarz zawsze sugerowal sie tym z @, urodzilam 9 kwietnia :)

Gość Gabrysia 04.05
No u mnie jest dośc spora róznica.Dodam też że robiłam test 02.01.09 i wyszedł negatywny.Agdzy robiłam już 20.01 to były 2 kreseczki.Wiec już zgłupiałam co mam myśłec o tym terminie..........

Gość mama malego Danielka
To zalezy...U mnie z miesiaczki termin byl na 13 sierpnia, pierwsze usg wykazalo rowniez 13 sierpnia, kolejne 4 usg (w tym usg 3/4 D) wyliczyly termin porodu na 10 sierpnia i urodzilam wlasnie 10 sierpnia, a skurcze zaczely sie rowno punkt 24.00 :)