Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina BB

do której godziny powinny być otwarte przedszkola wg Was?

Polecane posty

Gość gość
Janek85 wczoraj .. a dzieci które są odbierane częściej niż 5 razy w miesiącu przed 15:30 powinny stracić miejsce w przedszkolu. x Hahaha, ja 14 dni w miesiącu odbierałam syna o 12 :30, bo pracuję w przedszkolu, tylko innym

Gość gość
Uważam że powinno się promować powrót kobiety do pracy po macierzyńskim i im to ułatwiać. Żłobki i przedszkola od 6 do 18. Sama pracuję do 16 a żłobek do 16:30 i ledwo będę zdążać żeby małego wybrać. Czasy się zmieniły teraz większość kobiet pracuje i trzeba tak zorganizować system żeby nie tworzyć kolejnych pań siedzących w domu na zasiłkach. Słyszałam o wielu kobietach które nie wrócą do pracy bo nie mają z kim zostawić dziecka, na żłobek prywatny nie stać a w państwowym godziny słabe. Zaraz ktoś napisze że było sobie nie robić dzieci. Dzieci są nam w Polsce potrzebne, dzieci i pracujące mamy.

Gość gość
Do 22.54 ja odbieram o 15 codziennie. Pracuję od 8 - 14 przez 5 dni w tygodniu plus w soboty, ale to mąż wtedy jest z dzieckiem. Dlaczego miałabym stracić miejsce, dziadków do pomocy nie mam.

Gość gość
do gość dziś - ale pieprzysz, że większość kobiet pracuje, kiedyś to tak bo nie było 500+ a to właśnie teraz nie pracują, bo po co mają pracować jak pisowce im płacą za pieprzenie sie i rozmnażanie po 500+ od zrobienia jednego bachora.

Gość gość
Najlepiej, żeby przedszkola pozamykali. Nie ma gorszej krzywdy dla dziecka, niż przebywanie w przedszkolu.

Gość gość
Przedszkole jest dla dzieci mam pracujących i niepracujacych, niestety mając dzieci trzeba się dopasować do nowego życia, a widze, że niektórzy mają z tym problem. Ja sobie dopasowałam z mężem tak godziny pracy, że dziecko chodzi na 6 godz do przedszkola i uwaga pracujemy po 8h. A dla dziecka te 6 godz w przedszkolu w zupełności wystarcza.