Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiak256

pomóżcie -proszę !!wejdz jesli jestes w ciazy ---

Polecane posty

Gość kasiak256

zawszemam cykle co 28 dni !!! nie mam okresu a to moj 33 dzien cyklu wczoraj robilam test wieczorem ale drugiej kreski nie ma :"( kocham sie w plodne bez niczego !!!!!za ile zrobic test ?temperatura36,7 ciala -chociaz nigdy nie mierzylam ,a cykle zawsze mam co 28 dni

kasiak temp mierzy się codziennie rano przed wstaniem z łóżka w ustach lub w pochwie, wtedy jest wiarygodna. Jeśli od owulacji utrzymuje się przez co najmniej 16-20 dni na wyższym poziomie, tzn ok 36,8-37,2. (no i oczywiście nie ma planowanej miesiączki) to jest duze prawdopodobieństwo że jest ciąża

jeśli pragniesz być w ciąży, to nawet ten ciągły stres i oczekiwanie na nie może spowodować opóźnienie okresu, a 5 dni to jescze nie tak wielkie opóźnienie. cierpliwości! jeśli nie dostaniesz w ciagu 2-3 dni, to zrób jeszcze raz test. powodzenia:)

Gość kasiak256
problem ze jej nie mierze !! okresu nie mam a test robiony wieczorem nic nie pokazal bynajmiej nie widizalam czerwonej kreski

Gość kasiak256
nie nastawiam sie na ciaze bo rozczaruje sie -i ludzie pisza ze juz powinna byc ta druga kreska a u mnie nic ------nie bylo jjeejjj

Gość kasiak256
powwtorze za pare dni