Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tt244

kiedy sciskam sutek prawej piersi to cos sie tam wydziela..

Polecane posty

Gość tt244

od kilku miesiecy wydziel mi sie jakis plyn z prawej piersi kiedy sciskam sutek.. ktoregos razu nie wiem jak do tego doszlo sciskalam sutki po prysznicu i tylko z prawej piersi cos wyplywa.. bardzo malutko ale jest widoczne i troche niepokojace... co o tym myslicie ????

Gość mila8
Jak najszybciej idź do lekarza, może to nic groźnego, ale trzeba sprawdzić. Moja siostra zachorowała na raka piersi w wieku 35 lat, a spotkała w szpitalu całkiem młode dziewczyny. Nie ignoruj tego. Lepiej dowiedzieć się, że nic ci nie jest, niż żałować, że zgłosiło się za późno.

Gość a ja mam to to gdzieś głeboko
Kobieto, nie zabija mnie 😭 litości Z tego co wiem - to z piersi wydziela się tylko i wyłącznie mleko ----> jeśli kobieta karmi :p Marsz do lekarza !

czyli najwyraźniej masz kiepskie informacje. ja mialam cos takiego i znajomy lekarz zapytal czy zazywam jakis tabletki i kazał powiedziec jakie i powiedzial ze na ulotce pisze ze one powoduja mlekotok i po zaprzestaniu ich uzywania wszystko wróci do normy

a ja wokol brodawki mam male wypuklenie taka kulke , i jak ja wyciskam to wydziela sie z tego cos bialego ale nie plyn.. czy to normalne?

Gość inna00
mozliwe ze to od tabletek hormonalnych

Gość a ja mam to to gdzieś głeboko
Baby są głupie ! Tylko takie określenie przychodzi mi na myśl. :o Zasięgaj dalej AUTORKO porad na kafe, Twoja wola. Tylko nie becz nam tu za miesiąc, że to nowotwór. Przecież żyjemy w XXI wieku, a nie w średniowieczu (chyba) aczkolwiek zaczynam i w to wątpić :p

Gość tylko ze czasem to objaw raka
wiec idz do lekarza, pewnie to nic tak groznego ale trzeba to sprawdzic