Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekaoooo

stracilem nadzieje, ze sa wspaniale kobiety na tym swiecie

Polecane posty

Gość lalalahaha
Popieracie mnie koleżanki czy nie?:-D

Gość zgadzam się całkowicie
koleżanko lalalalala...;)

Gość lalala blabla
:-D

Gość Awokadowa
Mnie to śmieszy fakt, że co i rusz tu jakiś desperat zakłada taki topik i wrzuca na dziewczyny. A prawda jest taka, że to faceci mają zdradę we krwi, to oni zwracają uwagę na atrakcyjne puste lale, to oni zdradzają dziewczyny/żony, kłamią w żywe oczy. Mój kolega powtarza, ze "nie ma wiernych facetów". I wy śmiecie nazywać dziewczyny "kurwami"????? Przeczytajcie sobie taką książkę "Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nieumieją czytać map"-tam jest opisana cała prawda o naturze kobiet i mężczyzn. poza tym..skoro wszystkie kobiety to "jebane szmaty" i "kurwy", to nasuwa mi się taki wniosek: to smutne, że myslisz tak o swojej matce.

Gość rastaman.
ZAL MI WAS KURWY! kobiety to bez uczuciowe szmaty!

Awokadowa => Cóż, o ile się nie mylę 9/10 topików kobieych to wylewnie żali i wyklinanie na facetów :P. Więc proporcje są zachowane :D tekaoooo => Przestań mylić Dumasa, Gautiera i i Stendhala z rzeczywistością chłopcze. Życie to nie bajka. Kobieta myśli jakby tu z faceta wycisną 1000% i zamienić go w automat zapierdalający na trzech etatach (Praca w korporacji, prowadzenie w domu i automat do seksu). Jeśli szukasz dziewicy, albo takiej co nie zdradza, to Cię rozczaruję - nie ma takich. No chyba, że zdecydujesz się wyjechać gdzieś na azjatyckie zadupie. Tam MOŻE taką znajdziesz. Biali to spierdolona rasy. Wypsztrykała się już. Faceci to cipy (tylko ruskim jaja jeszcze nie odpadły), a kobiety jakie są, każdy widzi - na przykładzie Polek w Londynie :P

Gdym kobiet nie znał, a znał jedynie swe potrzeby to na każdą złym okiem w dzień i w nocy patrzyłem. Kobiety nie wiedzą czego chcą i w swych rozterkach miotają się niczym nutrie w klatkach lecz naszym obowiązkiem jest rozwiać wątpliwości, po to nosimy spodnie :) Wszystko jest uzależnione od naszego spojrzenia i jeśli to spojrzenie egoisty i lenia, który tylko by chciał brać to najgorsze epitety i najgorsze cierpienia prowokujące je nie są godne zainteresowania. Bo wielu w duchu

Gość podsumowujac
po prostu, baby to chuje.