Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekaoooo

stracilem nadzieje, ze sa wspaniale kobiety na tym swiecie

Polecane posty

Gość tekaoooo

.... od dluzszego czasu zyje w przekonaniu, ze kazda laska to jebana szmata.. nie majaca uczuc i nie wiedzaca co chce. szkoda, bo z kazdem dniem to przekonanie coraz glebiej we mnie siedzi.. chyba nigdy nie bede mial na stale baby:/

Gość w takim razie ciesz sie
wolnością

Gość myslenie nie boli
"jebana szmata"...fajnie... jesli takie masz zdanie o ludziach, no to rzeczywiscie znajdziesz wartosciowa dziewczyne.

Gość Awokadowa
faceci myślące o kobietach "jebane szmaty" szukają wspaniałych dziewczyn..super!

Gość udeż wstół a nozyce sie odezwa

Gość tekaoooo
bo faceci maja nadzieje, ze sa wspaniale kobiety.. ale to tylko glupia nadzieja, bo prawda jest tragiczna.. wszystkie kurwy to jebane szmaty.. a co do osoby wyzej, nie mysle tak o ludziach.. tylko o kobietach a raczej dziwkach! zero uczuc szmaty lecace na hajs kurwy jak ja was nie trawie od jakiegos czasu.. moglbym was tylko ruchac.. bo tutaj przyznam wam racje, to JEDYNY wasz atut, macie dobre dupy (i tak nie wszystkie.. bo wiekszosc to blazy na ktore nawet nie chce patrzec)

Gość sam wybierasz takie
widocznie

Gość emi_1111
wiesz ja kiedys myslałam tak o chłopakach...aż do czasu gdy spotkałam swojego księcia. Powodzemnia- niedługo spotkasza JĄ

Gość gfc54
wiesz tez tak mi sie wydaje ze laski to kurewki . Moja znajoma z bloku wyszła za Angola , a wczesniej szmaciła sie z jakims 40 latkiem ktory mial dzieci . Dla mnie kazda laska ktora nie jest dziewica to kurwa

a nie pomyslaleś ze sa jebanymi szmatami bo kiedys ktoś je skrzwdził, oszukał, okłamał? tak sie skała ze kobieta ktora sie zakocha jest w stanie zrobic wiele, wiele zniesc, wiele wtrzymac ale kiedy juz uwolni sie od takiego toksycznego związku zamienia sie w te szmaty ktore patrza tylko na wyglad i kase. Zreszta... tyle samo facetow szmat co kobiet wiec ja proponuje zmienic towarzystwo.

Gość 7 Cudów Świata
jak znam życie, to autor przepuszczał okazje na poznanie wspaniałych kobiet, ponieważ jak większość facetów patrzy tylko na opakowanie i to niestety Made of Plastic:P

Gość tekaoooo
nie rozumiem kurwa pierdolenia, ze facet patrzy na wyglad... TO CHYBA OCZYWISTE, trudno zebym kurwa chodzil z jakims bazylem, z ktorym bym sie wstydzil wyjsc z domu!!! po waszych textach rozumiem ze NIE MA LADNYCH I PRZYZWOITYCH Z KLASA??? ktora nie jest szmata? zalosne kurwa, jestescie kobiety ZALOSNE!!!!! powiem wiecej.. gdyby nie fakt, ze mozna was ruchac, to kurwa powybijal bym was wszystkie

O tak, faceci patrza tylko na lafiryndy, ktore placza bo im sie paznokiec zlamal i maja sie za sexi laski...... Szkoda tylko ze temu typowi nie zalezy na prawdziwych uczuciach:P Nic dziwnego ze potem maja o wszyskiech dziewczynach takie a nie inne przekonanie...:/ Naprawde żal...

Gość masz chorą głowę
nie sądzę żeby wszystkie dziewczyny były puste i sie kurwiły, są takie które się cenią a nie są bazylami

aaa :D Ty mozesz chodzic z babka ktora jest ladna - na inna nie spojrzysz... ale one maja akceptowac nawet najwiekszego brzydala na widok ktorego chce sie puscic pawia ?:D czys Ty chłopczke na głowe upadł ?:D hehehehe

Gość tekaoooo
w/g mnie to wy szmaty jebane w ogole nie macie uczuc!!! a nawet jak po jakims rozstaniu chwile cos smutnego poczujecie to juz za pare dni kurwicie sie na rozweslenie z innym typem i chuj z tamtym.. jestescie pierdolonymi bez uczuciowymi kurwidłami o ładnym wygladzie (oczywiscie nie wszystkie)

Gość adadas
Prawda prawda i jeszcze raz prawda. Kumpel zakochany bardzo mocno dziewczynie przez kilka lat. I co ? Zdradziła go kur**. On jej ani razu nie zdradził przez ten czas!! Robił wszystko dla niej!! On nie był nawet w stanie jej zdrdzić z tego jak ją kochał!! I zawsze faceci winni!!!!!!!!!!!???????

Gość cscscscscsc
Twój post mnie...podbudował! :) skoro są cudne kobietty na świecie - o czym WIEM to są porządni faceci:)) bo i ja wątpię spotykając się z chamstwem od jakiego zapiera dech!

Gość manypaciaoooo
Wlasnie tak jest.. facet kurwa kocha na zabój, i nawet nie mysli o innych! jest to nie mozliwe w jego umysle, a te szmaty jebane.. wydaje mi sie, ze one nie doznają tego uczucia "kochać" im tylko CZASAMI sie zdaje, ze kochają.. co oczywiscie przemija z czsaem i facet nadzwyczajniej na swiecie im sie nudzi i szukaja skoku w bok wy jebane kurwy!! to chyba najwieksza kara jaka mogla spotkac ludzi na swiecie - kurwy w postaci zenskiej płci ;)

EJ SORKI ALE OBRAZASZ DZIEWCZYNY!!! To ze na takie trafiasz to nie nasza wina! Na świecie jest wiele kobiet i każda ma inny charakter! Najpierw pomyśl a potem pisz ok? Bo ja nie zamierzam czytać ze jestem szmata i szukam tylko jednego! Nie znasz wszystkich kobiet wiec daruj sobie!

Gość jhv
stary tak trzymaj zrowszy bedziesz wiem co mówie..

heheh rownie dobrze ja moge napisac cos zlego o facetach bo tez na idealy do tej pory nie trafialam..:p

Gość tekaooo
chelsie, a co ty kurwa myslisz, ze ja po jednym swoim jakims przykladzie wysuwam takie wnioski? kurwa widze co sie dzieje.. mam znajomych, mam oczy, umiem czytac, co czasem ktos pisze... i widze, ze wszystkie szmaty sa takie kurwa same!! i nic tego nie zmieni Ja kurwa cierpie przez was wy kurwy :( czemu wy szmaty nie potraficie być wierne i kochać na zawsze? ;/

Znam dziewczyny takie jak ty opisujesz... Iszczerze to trzymam sie od tego kurestwa z daleka;) A ty najwidoczniej nie trafiles jeszcze na odpowiednia... Ile razy ja tak mialam... Az w koncu znalazlam kogos komu alezy na mnie a nie na tym zeby mnie zaliczyc i odejsc...

Gość jest wiele wspaniałych kobiet
dla wspaniałych facetów

a Ty co? prawiczek ze sie tak wyzywasz? zal ci dupe sciska? ja obracam sie w towarzystwie facetow i kurwa kazdy - kazdy ktorego znam ma cos na sumieniu - natomiast mam wieleeeeee kolezanek i polowa z nich jest czysta jak łza, wiec najpierw zmien towarzystwo a potem sie zal na kafe bo robisz z siebie idiote. Ja sie nie zale, ze kazdy moj kumple to chuj i kazdy zasługuje na liscia po mordzie za to ze zdradza, okłamuje, oszukuje wiec odpuśc.

Gość Za dużo tu brzydkich słów
Ale o wile więcej SMUTNEJ PRAWDY o kobietach... Faktycznie - takie jesteście. Ja już straciłem nadzieję na spotkanie chociażby PRZYZWOITEJ I WIERNEJ. Takie wymarły jak dinozaury albo są tak obleśne że i tak nikt ich nie tknie. A Ty Kolego młody jesteś to szukaj dalej... choć widzę że już blisko CI do odkrycia prawdy... :(

Gość asfgdsz
Nie ma to jak generalizacja..Jestes ograniczonym malym czlowieczkiem ktory nawet nie umie normalnie dyskutowac,zamiast argumentow same inwektywy leca. Prawda jest taka ze faceci leca na te dupy ktore sa zrobione-tipsik,makijazyk,szpileczki,solarium. A na te normalne ktore sa spokojne i nie rzucaja sie tak w oczy, nie spojrza bo sa dla nich nieciekawe.A potem sie zali jeden z drugim ze wszystkie baby to kurwy.Wy sie obracacie w takim towarzystwie to i takie baby spotykacie.Zacznijcie patrzec inaczej na ludzi,nie tylko powierzchownie ale tez patrzcie na to co kto ma do powiedzenia to moze wam sie uda wylowic w tlumie tipsiar naprawde fajna dziewczyne. Zła zła ma racje, ja tez znam zarowno dziewczyny jak i facetow ktorzy nie sa swieci mowiac delikatnie.Ale nie oceniam calej populacji na tej podstawie.I na pewno nie stwierdzilabym ze wszyscy faceci to chuje chociaz duza czesc moich kolegow albo kreci na boku albo marzy o tym zeby to zrobic.To ze czesc ludzi taka jest nie upowaznia Cie do obrazania calej populacji,bo takie uproszczanie jakie stosujesz jest krzywdzace dla wielu osob.Zmien towarzystwo i zacznij sie rozgladac za normalnymi,spokojnymi dziewczynami a wtedy zobaczysz ze nie masz racji.

Gość lalala blabla
Autor po prostu ma ciasno w gaciach jak widzi prawdziwego lachociąga, blacharę, galeriankę czy inną plastikowa lalę. Tipsy, długie blond włosy zajebisty makijaż, różowe obcisłe wdzianko, futerko. Zimą kurtka kończąca się powyżej pasa, najnowszy telefon, torba z cekinami. perfumy walące na kilometr. Stary to nie nasz problem na kogo widok ci staje!heheh hehehe I nie nasz problem że każdą laskę na której widok Ci nie staje nazywasz hheheheh BAZYLEM!:-D TY nigdy nie spotkasz przyzwoitej i wiernej bo takich lachociągów ani blachar nie ma!!!!!!!!!!! NIE MA I JUŻ

Gość fsdjhfegh
Mając takie parszywe poglądy, zapewne podświadomie poszukujesz samych zjechanych lasek i za każdym razem masz potwierdzenie swych poglądów. Nie szukaj wspaniałych kobiet, idealnych bo takie istnieją tylko jako wytwór Twojej wyobraźni.