Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***** lega *****

Jeśli kogoś kochasz, puść Go wolno. Jeśli wróci - jest Twój. Jeśli nie to znaczy

Polecane posty

zakochana, dziękuję, taka chuda strasznie nie jestem bo mam spory tyłek i biustu też nie brakuje, no ale z tym tekstem chodziło ewidentnie o zaznaczenie że obmacuje inne, szczuplejsze w sensie kościotrupy? tylko żeby mi na złość zrobić, a ja byłąm wtedy naprawdę miła i pokojowo nastawiona męska świnia:P

penelop, trzeba wyjść z albumu i wejść w galerię bo mam dwa albumy :) onieśmielasz swojego, to pewne :) zakochana, ładne macie uśmiechy, fajnie patrzeć na takie wspólne fotki:)

penelop, zakochana, właśnie, miło było przyjąć Wasze zaproszenia i obejrzeć Wasze śliczne buźki. w przeciętnym związku to kobieta jest ładniejszą stroną, płęć piękna to płeć piękna a oni się uważają za niewiadomo kogo:P

no właśnie fajnie tak wiedziec:) a dodatkowo zawsze to jakiś nowy temacik,no nie? to ja jeszcze o jednym,zakochana pisałaś,ze już się ujawniłaś i było nie przyjemnie..dlaczego?i tu na kafe? to ja wam coś niebawem tez o kafe napisze:D a raczej cos w sensie---jaki ten świat mały----- ciekawa jestem co ten mój robi.........normalnie sumienia chyba nie ma:(

"w przeciętnym związku to kobieta jest ładniejszą stroną, płęć piękna to płeć piękna a oni się uważają za niewiadomo kogo" o tak,he he:)

penelope, może to powinnaś mu tylko spróbować powiedzieć? że na jakąś chwile robicie sobie przerw od rozmów "o Was" ale sam chciał być ojcem więc niech teraz się tylko z tego wywiązuje - popilnuje, podrzuci, zabierze do siebie, nic więcej od niego na razie nie oczekujesz Gdyby się dzieckiem zajmował, na pewno byłabyś spokojniejsza i może by się jakoś ułożyło

jejku,zakochana przepraszam,ze zdenerwowałam. wybacz...... przyszło i do głowy,ze albo Cię ktoś poznał i później tyłek obrobił,albonie wiem.bo to ryzykowne jest... ale nie ,nie ważne.nie musisz pisać na @

a gdzie są wszystkie dziewczyny?:) fanta, mika, małpiatka? gdy zajrzycie, napiszcie koniecznie, jak nastroje? mnie naprawdę ulżyło po tym głupim mailu. Zakochana ma rację pisząc że to nie do końca fair, ale z drugiej strony bardzo wiele rzeczy które on robił, także w czasie naszego ostatniego spotkania w tamtym tygodniu było nie fair... zmęczona już jestem po tym długim dniu, położę się dziś wcześniej, opatulę ciepło... jak nie ma się do kogo przytulić to niech mnie chociaż ciepły kocyk dogrzewa ;)

heheh, jak nic, muszę uciekać spac, oczywiście miało być: po tym głupim smsie ale śmiesznie za to... dobrej nocki, Dziewczyny 😘 oby jutro każda miała powód na poprawę humoru ❤️

;) i wszystko zostaje między Nami :P okej........ Więc ja też spadam chyba:(... Dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie...Jak się zapatrujecie na to pójscie z Nim jutro sprzedac te telefony???????? Pójdę bede miala do siebie zal że znowu bylam na Jego zawolanie. Nie pójdę też bedzie źle bo będę żałowała...więc co robic kurwa????????????????????????????? Bo już mi ręce i uszy opadajom:o

wiesz lady i tu jest własnie problem:O kiedyś gadałam o nas,co z nami,co on sobie myśli i takie tam....... a później już obrałam inną droge-my to my,ale jest i dziecko i wczoraj też. powiedziałam,ze dam mu od siebie odpocząć i nie będę truła ,ale żeby do cholery jasnej skończył juz z tym uciekaniem od odpowiedzialności za dziecko. to zobacz co masz. wszystko opisałam wcześniej w szczegółach:O wiecie co dziewczyny on ma jakiś problem,ale jak?????? ma mały dług i czesto na ten temat marudził,to pewnia jedna z przyczyn(dla mnie trochę nie do konca zrozumiała) ale żeby aż takie jaja z tego były?