Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symana

ssie paluszki

Polecane posty

Gość symana

mój prawie 5-letni synek ssie paluszki(przez sen) nigdy natomiast nie ssał smoczka,lecz od niemowlaka dwa paluchy nieuchronnie trafiają do buźki może ktoś zna sztuczkę ??????? gorzki pazurek nie skutkuje:(

Gość symana
dzień dobry może dzisiaj ktoś mi podpowie jak sobie poradzić z problemem???:)

Gość symana
odciąć .... z tej porady raczej nie skorzystam...

Gość symana
wydaje mi się że nie jesteś bardziej rozgarnięty niż mój syn... więc może posokaj swoje paluchy zamiast stukać nimi w klawiaturę...

wydaje mi się że nie jesteś bardziej rozgarnięty niż mój syn... więc może posokaj swoje paluchy zamiast stukać nimi w klawiaturę... tobie sie wydaje a ja mam pewnosc odnosnie twojego rozgarniecia: 1. dziecko ssie paluszki od niemowlaka 2. zadajesz pytanie na forum uczuciowym 3. nie zadalas sobie trudu poczytac o tej dosc czestej przypadlosci w internecie 4. google nie gryzie

to ty tu spokojnie siedź i sobie podkreślaj.......... i nie pałętaj się chwilowo po topikach:)

Gość Paluch do possania
A dużą trudność sprawiło by ci mr.doskonały, zachowanie minimum uprzejmości i wyrozumiałości ? Dziewczyna chce porozmawiać o problemie, porozmawiać z kimś, kto ten problem przeżył, pewnie z matka dziecka, ktore robi to samo. Może rozmawiać o czym chce, to forum publiczne. I co z tego, że to dział uczuciowy, chcesz cenzurować tematy, problemy ? Musisz koniecznie rozładowywać swoje frustracje pisząc niedwuznacznie o czyimś rozgarnięciu ?

A dużą trudność sprawiło by ci mr.doskonały, zachowanie minimum uprzejmości i wyrozumiałości ? nie, tylko jakos nie widze lasu rak matek z podobnym problemem, zgadnij dlaczego?? - bo to nie to forum :-) Dziewczyna chce porozmawiać o problemie, porozmawiać z kimś, kto ten problem przeżył, pewnie z matka dziecka, ktore robi to samo. Może rozmawiać o czym chce, to forum publiczne. czyli ja rowniez, prawda? I co z tego, że to dział uczuciowy, chcesz cenzurować tematy, problemy ? nie, skad ten pomysl? Musisz koniecznie rozładowywać swoje frustracje pisząc niedwuznacznie o czyimś rozgarnięciu ? brawa za interpretacje - znow nietrafna

ZS, zaraz będzie, że wykazujesz się postawą roszczeniową żądając od autorki logiki i większego zaangażowania w wychowanie dziecka jaaaa? to ode mnie oczekuja czegos, sami nie wiedza czego, ale lepiej bym sie dostosowal :-)

przepraszam cię bardzo iftar ale komisia nikt nie przebije

aaaa? to ode mnie oczekuja czegos, sami nie wiedza czego, o przepraszam ja swoje oczekiwania jasno nakreśliłam:P

nieszczery szkoda marnować rzeczy wartosciowe na tak bezwartościowe stworzonko jak ty. Jesteś agresywny, chamski, natrętny, prymitywny. Miłego dnia

Gość pmietm ze taz dlugo
ssaałam i rodzina rozne sztuki wyprawila, z gorzkim smarowniem itd. Na mnie działał raczej bodziec psychiczny - nigdy nie ssałm w przedszkolu, bo mi było wstyd, im dłuzej byłam z tzw obcymi, tym bardzij mi przechodziło, w koncu przeszlo chyba po jakims wyjezdzie, no w szkole na pewno ssc nie będzie.

Ale tu zamieszanie od rana:) widzisz Autorko, jaki to jest sens zadawać takie praktyczne pytania na uczuciowym? na gw jest forum o wychowaniu, tu chyba też (szczęśliwie, nie muszę się w trym orientować :D), będzie skuteczniej, tu możesz napisać jak się czujesz, na przykład :)

nastepna rozgarnieta inaczej - dziecko autorki ssie przez sen, a nie pakuje palcow do buzi w ciagu dnia, myslisz, ze wstydzi sie lunatykujac?