Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symana

ssie paluszki

Polecane posty

10:02 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery odciac paluszki 10:08 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery sprobuj zakleic buzie plastrem, tez powinno pomoc i kto tu jest specem od zatapiania cudzych wątków :D panie zawsze szczery nałogi netowe, nie psujcie wątku S. :classic_cool: wracać Shreki na swoje bagna :D /że tak zacytuję z "Księgi kosmitów"/

swoją drogą na uczuciowym też temat cieszy się jak widać wielkim zainteresowaniem......

o, jak przez sen, to można go związać przed snem przepraszam, udzieliło mi się, już nie będę na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że nie mam dzieci i mój organizm nie wydziela ochrony hormonalnej przed takimi pomysłami (bardziej śmieszą mnie tylko dowcipy o wojnie kotów i psów - np. o psie, który wysłał swojemu panu kota faksem. Bosze, może już nic nie będę pisać, żeby nie ujawniać, jakim jestem pustakiem, właściwe nie ma w tym nic śmiesznego, składam samokrytykę)

Gość symana
zawsze szcery-----widać bardzo jesteś bystry napisałam tutaj po raz pierwszy ok nawet nie wybrałam kategorii forum(i dlatego zamiast pomocnych rad czytam tutaj o rzeczach nie koniecznie związanych z moim problemem)

Symana, nie przejmuj się zawsze szczerym, on tak ma.... :D i niektórych strasznie tym wkurza, ale może to tylko jedna z jego zalet :D

zawsze szcery-----widać bardzo jesteś bystry napisałam tutaj po raz pierwszy ok nawet nie wybrałam kategorii forum(i dlatego zamiast pomocnych rad czytam tutaj o rzeczach nie koniecznie związanych z moim problemem ) trzeba bylo tak od razu :-) po dobroci mozna wiele zdzialac ;-) http://www.urwis.pl/dzieci/120.html http://forum.gazeta.pl/forum/f,575,Wychowanie.html powodzenia :-)

Gość Paluch do possania
Szczere cytaty: "nie, tylko jakos nie widze lasu rak matek z podobnym problemem, zgadnij dlaczego?? - bo to nie to forum " "I co z tego, że to dział uczuciowy, chcesz cenzurować tematy, problemy ? nie, skad ten pomysl?" "na gw jest forum o wychowaniu o wlasnie, bardzo dobre forum, wystarczy uzyc rozumu i googli " W poczuciu misji dbania o dział uczuciowy, szczery kosmita rozwali każdy temat, który według jego światłej i kosmicznej, jedynie słusznej interpretacji do forum uczuciowego nie pasuje. Cenzura inaczej, czyli kosmicznie. Jedyny prawdziwy człowiek otoczony samymi kosmitami. To nowość, moda na bycie Napoleonem widać przeminęła jak gwiezdny (kosmiczny) pył. :O :O :O

niektórych strasznie tym wkurza nie trzeba chyba wskazywać palcem których.....................

ike nie udawaj pomocnej, nikt sie juz na to nie nabierze naiwność ludzka nie zna granic :classic_cool:

Gość Paluch do possania
Temat się skończył po twoim pierwszym wpisie. Rozwaliłeś go i odstraszyłeś swoim chamstwem i gburowatością potencjalnie nim zainteresowane osoby, w tym jego autorkę :O :O :O To twój kolejny "sukces". Zostało ci tylko i mnie odesłać w kosmos :O

Gość Paluch do possania
"sio na prom " I słowo stało się ciałem.

Gość symana
dziękuję(mino mojego nierozgarnięcia)... poszukam na forum mamusiek z podobnymi problemami....

teraz ty udajesz pomocnego??? rozumiem, ze to przekracza twoja wyobraznie ale ja JESTEM pomocny, oczywiscie po spelnieniu sie kilku warunkow :-)

rozumiem, ze to przekracza twoja wyobraznie ale ja JESTEM fakt moja wyobraźnia nie jest AŻ TAK bujna:P

Gość symana
poczytaj na gazecie - najlepsze forum w zakresie wychowania dzieci jak się ma dzieci to sie wie jak różni się teoria od praktyki... wiem że mamuśki maja swoje często sprawdzone sposoby jednak już wiem że nie tutaj

jak się ma dzieci to sie wie jak różni się teoria od praktyki... wiem że mamuśki maja swoje często sprawdzone sposoby jednak już wiem że nie tutaj znow chcesz udowadniac brak rozgarniecia? lepiej odpusc, serio

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
moj synek tez w wieku 5 lat ssał palce teraz ma 6 i mu to minęło i nie wkłada paluchów do buzi

jednak już wiem że nie tutaj naprawdę bardzo mi przykro , że moje dzieci nie chcą ssać tych cholernych paluszków:)

Gość symana
zła interpretacja? chodzi mi o fakt,że nie na tym forum powinnam pytać..

chodzi mi o fakt,że nie na tym forum powinnam pytać.. no troche czasu ci zajelo by to zrozumiec a mi chodzilo o ten wpis: jak się ma dzieci to sie wie jak różni się teoria od praktyki... powodzenia :-)